Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Μήνυση εναντίον Ι.Βοσκόπουλου και αντιδημάρχων (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Στην υποβολή μηνύσεως εναντίον του Δημάρχου Φλώρινας
Ι.Βοσκόπουλου και των Αντιδημάρχων Ν.Αλεξιάδη, Ευ.Σταυρίδη και Αθ.Μπέλτσου, προχώρησαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θωμάς Ταλλίδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμποροροβιοτεχνών Σάββας Σαπαλίδης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Σίμος Κώτσιου και ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Φλώρινας Γιώργος Αντωνιάδης.

9 σχόλια:

  1. Για τον Αθ.Μπέλτσο ειναι η δευτερη φορα σαν αντηδημαρχος που του κανουν μηνυση η παρωτη ηταν για το κυνοκομιο!!! ε για 7 μηνες καλα ειναι!!!!
    Για τον δημαρχο να μην λεμε αυτος μονοσ του εβγαλε τα ματια του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. olo recor eisai kyrie mpeltso. na se fonazoyme mhniste me - mynhste me!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o ΝΆΣΟΣ έκανε απλά το καθήκον του. ο Κοντός που κρύφτηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λε λε... να και οι επιτυχίες της θητείας. Ο καλύτερος δήμος της χώρας!
    Μετά απο κανά 6αμηνο ο Μπέλτσος θα λέει πως δεν συμφωνούσε με τα κολωνάκια αλλά εκτελούσε εντολές του Βοσκόπουλου. Γιατί χρειαζόμαστε ένα σωρό αντιδημάρχους; Ας κάνει ότι θέλει ο Βοσκόπουλος χωρίς τσιράκια. Τσάμπα μισθοί.

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και ρε κολητε του νασου ποιο ειναι το καθηκον??? να ειναι δεκανικη του δημαρχου σε καθε μακακια του.. η να γραφει το κυνοκομιο στα π... του?? για να ξερουμε και εμεισ...μηπος επιδι δεν εκανε το καθηκον του?? ιδιος στην πρωτη μηνυση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε δέστε και λίγο την ουσία, δηλαδή κάτι δεν έπρεπε να γίνει με αυτούς που σταματούν για ένα δευτερόλεπτο και ο δρόμος είναι μονίμος κλειστός; Η μήπως είναι καλύτερα να τους γράφουν. Για τη ταμπακιέρα κανείς δε μιλάει. Που ήταν οι προτάσεις όσων τώρα ενδιαφέρθηκαν τόσο καιρό; Αλλά μάλλον βολεύονταν με το μπου... που επικρατούσε, λές και αυτός που θέλει να αγοράσει κάτι δε θα το πάρει γιατί δε σταμάτησε μπροστά στο μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι ανοησίες του βοσκού και του κοντού θα εξαφανίσουν το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της Φλώρινας!! και τότε θα κάνετε βόλτες και θα βρίζετε για όλους και για όλα.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στην φλώρινα δεν ξέρουμε να λύνουμε προβλήματα με σοβαρό και τεκμηριωμένο διάλογο. ο καθένας βλέπει μόνο το δικότου στενό συμφέρον και αδιαφορεί για το συνολικό. Στην Φλώρινα και οι αριστεροί είναι...δεξιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή