Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Νέα κατάσχεση κατεψυγμένων προϊόντων του LIDL


Ο ΕΦΕΤ κατάσχεσε 2.481 κιλά κατεψυγμένων προϊόντων μολυσμένων με το βακτήριο Escherichia coli 0157, τα οποία μετά από έλεγχο χαρακτηρίστηκαν επιβλαβή για την υγεία. 

Πρόκειται συγκεκριμένα για κατεψυγμένο κιμά από βοδινό κρέας (αριθμός παρτίδας L91185010 και ημερομηνία λήξης 6/11/2011) και κατεψυγμένα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας προέλευσης Γερμανίας (αριθμός παρτίδας L1 102 ΒΤ και ημερομηνία λήξης 8/11/2011), με την εμπορική ονομασία "Marvest", που διακινήθηκαν από την εταιρεία "LIDL HELLAS & ΣΙΑ ΟΕ". 
Τα προϊόντα κρίθηκαν μη ασφαλή-επιβλαβή για την υγεία και αποφασίστηκε η καταστροφή τους. 
Πηγή: "Ελευθεροτυπία"

2 σχόλια:

  1. καθε τοσο παρατηρουμε οτι στην συγγεκριμενη αλυσιδα σουπερ μαρκετ παρατηρειται αυτο το φαινομενο με προιοντα ακαταληλα παρ ολλα αυτα εμεισ σαν τα βο...α σινεχιζωμε να πηγαινωμε και το χειροτερο να φευγουν τα χρηματα μασ στην γερμανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To 1997 στη Γερμανία πέθαναν 7 άνθρωποι από listeria από μολυσμένα τυριά που ψώνισαν από τα LIDL. Ακολούθησαν δίκες επί δικών χωρίς ουσιαστικά να τιμωρηθεί κανείς για το έγκλημα. Ο Γερμανοεβραίος ιδιοκτήτης της LIDL (DIETER SWARTCH) που αριθμεί πλέον 9.000 καταστήματα παγκοσμίως, είναι από τους πιο μισητούς ανθρώπους στη Γερμανία για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί και μένει απομονωμένος σ΄ένα χωριό (Nerkalsoum) κοντά στα σύνορα με την Αυστρία και τα μέτρα ασφαλείας του σπιτιού του δεν έχουν προηγούμενο. Έχει δυο κόρες γύρω στα 45, και είναι πρόεδρος της ομάδας του χωριού που αγωνίζεται μονίμως στο τοπικό πρωτάθλημα επειδή την έχει στην πείνα. Η LIDL ως εταιρία δεν έχει άλλους μετόχους και ακούστε το τελείως τρελό: τα καθαρά κέρδη του DIETER SWARTSH είναι πάνω από 2 εκατομμύρια Ευρώ την ημέρα. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.. ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή