Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Πολύχρωμος ο Σάββας



Πηγή: Εφ. "ΗΧΩ"

13 σχόλια:

  1. Επειδή δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι πολύχρωμοι, επιφυλάσσομαι και ελπίζω να μην δω τίποτα περίεργα τρανταχτά ονόματα που απλά έχουν κύκλο. Ας είναι άσχετοι με διάθεση.
    Μένει να δούμε λοιπόν πόσο εύκολο μπορεί να είναι!
    Εξ Αμυνταίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ... ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ...!!! ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΣΑΠΑΛΙΔΗ ΑΡΧΗΓΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ..... ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.... Η ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η πιο ώριμα πολιτικά απόφαση έρχεται από τον κόσμο της αγοράς!! μακάρι να το καταλάβουμε όλοι μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σάββαπροχώρα , είμαστε μαζί σου κ΄ας μην είμαστε έμποροι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τον Ν.Δ.ειπε... 5,03.... Και μακαρι να καταλαβουμε και εμεις τι θελεις να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σάββα τράβα μπροστά...και ο "βουνίσιος" μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προς τον φιλο που λεει οτι <<>> ..... αγαπητε φιλε προφανως εισαι <> δεν ξερεις τι να γραψεις και το εγραψες αυτο...!!! με τετοιου ειδους χαρακτηρισμους πιστευεις οτι μπορεις να σταματησεις το του Σαββα με αυτον τον συνδοιασμο που εχει μαζι του???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όλοι μαζί για να απαλλαχτούμε από τη στασιμότητα των τελευταίων 15 ετών...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ... απαντηση για τον φιλο ΕΞ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.... ναι ειναι πολυχρωμος ο συνδοιασμος του Σαββα... εχει κ παλιους με ορεξη αλλα κ νεους με πολυ διαθεση κ ορεξη..... σε οποια κατηγορια απο τις δυο αν εισαι ΕΛΑ Κ ΕΣΥ.....!!!!! Κ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ.... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πιστεύω πως με το Σάββα ο μόνος που έχει να κερδίσει είναι ο Νομός μας.. καιρός να βγούμε απο τη μιζέρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδια Ηρεμηστε.....Ονοματα του συνδιασμου ακομη δεν ειδαμε. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΣΚΕΨΕΙΣ-ΣΤΟΧΟΥΣ ακομη δεν ακουσαμε. Ο ετερος συνδιασμος ακομη δεν ξερουμε ποιος θα ειναι και αν θα ειναι. Συνθηματα ομως της 10ετιας του 80 αρχισαμε να ακουμε. Αν ξαναπαμε ετσι στο επιμελητηριο, ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Σάββας ΔΕΝ είναι δήθεν, όπως κάποιοι που δεν μπορούν να πάρουν ανάσα από τις γραβάτες τους.
    Και πραγματικά για όσους τον ξέρουν καλά, θέλει το συνολικό καλό όλων των Φλωρινιωτών, ακόμα και των Αμυντιωτών. Και έχει ανοιχτό μυαλό με ευρεία σκέψη που ξεφεύγει απ΄τα δεδομένα της Φλώρινας. Είναι ότι πρέπει για Πρόεδρος, αλλά και για Δήμαρχος θα ήταν πολύ καλός. Δεν μασάει τα λόγια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή