Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση της Δ.Ε.Η σε καταγγελία αναγνώστη της Florine@


Από το Διευθυντή  της Δ.Ε.Η Φλώρινας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση, ως απάντηση σε παλιότερη ανάρτησή μας με τίτλο «…και η ΔΕΗ πέρα βρέχει»:

Η Δ.Ε.Η ΑΕ ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες σε όλα τα ζητήματα που την αφορούν.
Προς τούτο, αποστείλαμε έγγραφο στις 7.7.11 (λίγο μετά την επίσκεψή σας στο γραφείο του Διευθυντή) προς τους εκτός ΔΕΗ αρμόδιους για ενέργειες, όχι μόνο για την περίπτωση της Δροσοπηγής, αλλά και για κάθε ανάλογη περίπτωση.
Οι ενέργειες αυτές ουδέποτε έγιναν και η Δ.Ε.Η αναγκάστηκε να προχωρήσει από μόνη της στην αποξήλωση των υπόψη προβολέων, μετά την παρέλευση εύλογου χρονικού διαστήματος.
Το περιεχόμενο του υπόψη εγγράφου μπορείτε να το πληροφορηθείτε, είτε με επίσκεψη στο γραφείο του Διευθυντή της Περιοχής, όπως κάνατε και πριν μερικούς μήνες, είτε μέσω αλληλογραφίας, κάτι όμως που απαιτεί...να υποβάλλετε ΕΠΩΝΥΜΑ τα σχόλιά σας στο διαδίκτυο.
Η αναγραφή ανυπόστατων και αβάσιμων σχολίων για άλλα ζητήματα, χαρακτηρίζει αυτόν που τα υποβάλλει.
Ο Διευθυντής Δ.Ε.Η Α.Ε/Περιοχή Φλώρινας.

4 σχόλια:

  1. σε ποια σχόλια αναφέρεται ο διευθυντής της ΔΕΗ? και γιατί δεν λέει ξεκάθαρα ότι μετά την καταγγελία του αναγνώστη αφαιρέθηκαν οι προβολείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΑΑΑΑΑ. ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ.....ΜΑΧΙΜΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...κάτι όμως που απαιτεί...να υποβάλλετε ΕΠΩΝΥΜΑ τα σχόλιά σας στο διαδίκτυο.

    Ο Διευθυντής Δ.Ε.Η Α.Ε/Περιοχή Φλώρινας.

    ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ¨ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ¨ ΕΧΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ (Ο Διευθυντής Δ.Ε.Η Α.Ε/Περιοχή Φλώρινας.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΄΄ενας που μένει κοντά στο ποτάμι12 Οκτωβρίου 2011 στις 11:56 μ.μ.

    Πρέπει να ενημερώσω ότι οι προβολείς δεν ήταν τρεις αλλά ένας. Η ΔΕΗ, αλλά και αυτοί που καταγγέλλουν και που τους γνωρίζουμε πολύ καλά, ας φροντίσουν πρώτα να περιορίσουν τη σπατάλη που γίνεται από τις δεκάδες λάμπες που βρίσκονται στην πλατεία της Δροσοπηγής οι οποίες καίνε ακόμα και μέσα στο καταμεσήμρο. Ένας προβολέας δε φέρνει την άνοξη αγαπητέ κ. Διευθυντά της ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή