Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Στο Συνεταιρισμό Αλώνων επιχειρεί να απαντήσει ο Ι.Βοσκόπουλος


Ο Δασικός Συνεταιρισμός Αλώνων με σημερινή του ανακοίνωση κατήγγειλε το Δήμαρχο Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλο για εκδικητική συμπεριφορά όπως μπορείτε να δείτε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Στην καταγγελία αυτή επιχειρεί ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να απαντήσει ο Ι.Βοσκόπουλος με δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε μόνο στο επίσημο site του Δήμου και το οποίο αναδημοσιεύουμε για λόγους αντικειμενικής ενημέρωσης των αναγνωστών της Florine@, αφού το Γραφείο Τύπου του Δήμου συνεχίζοντας την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ τακτική του, εξακολουθεί να μη μας στέλνει δελτία τύπου. Ολοκληρώνοντας την παρατήρησή μας για το "Γραφείο Τύπου" του Δήμου Φλώρινας θέλουμε να τους ενημερώσουμε, ότι το "είθισται" σημαίνει "συνηθίζεται", οπότε το "είθισται συνήθως" είναι παράδειγμα κακοποίησης της ελληνικής γλώσσας. 
Διαβάστε την απάντηση του Ι.Βοσκόπουλου:

"Σε απάντηση του υπομνήματος του Δασικού Συνεταιρισμού Αλώνων Φλώρινας, σας γνωρίζουμε τα εξής:
1. Λυπούμαστε αρχικά, για τις ανακρίβειες και αναλήθειες τις οποίες διαδίδετε.
2. Αρμόδιο για τον τρόπο ξύλευσης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας και όχι ο Δήμαρχος Φλώρινας. Συνεπώς που διαπιστώνετε την εκδικητική στάση του Δημάρχου Φλώρινας;
3. Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, αποφάσισε με βάση τη γνωμοδότηση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, όπως είθισται συνήθως.
4. Σε παλιότερη συνάντηση μας με τον κ. Αλεξίου, του προτείναμε να αναλάβει ο Δασικός Συνεταιρισμός Αλώνων Φλώρινας, τη ξύλευση για τις ατομικές ανάγκες των κατοίκων των Αλώνων, κάτι το οποίο αρνήθηκε και για το λόγο αυτό η ξύλευση πραγματοποιείται από τον δεύτερο συνεταιρισμό των Αλώνων, Δασικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Αλώνων «ΔΑΣΟΣ».
5. Ο Δήμαρχος Φλώρινας, είναι Δήμαρχος όλων των δημοτών, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις". 

3 σχόλια:

  1. Δεν λέτε πάλι καλά που δεν γράψανε "όπως είθισται συνήθως κατά τα ειωθότα"? !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είμαι σίγουρη ότι αυτό το ξεφτιλέ κείμενο το έγραψε ο ίδιος ο Βοσκόπουλος και κανένας άλλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Κ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΕΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή