Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Φιλικό κύπελλο επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη Φλώρινα


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 5 Νοεμβρίουτο φιλικό κύπελλο πινγκ πονγκ παίδων/γυναικών που διοργάνωσε  ο Α.Σ.Ε.Α. «Σάρισες» στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας. Στο κατάμεστο γυμναστήριο συγκεντρώθηκαν 50 αθλητές και αθλήτριες από πόλεις της Μακεδονίας και της Ηπείρου. Συμμετείχαν οι ομάδες: ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας, Ο.Ε.Α. Έδεσσας, Σ.Ε.Α. Κοζάνης, Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Μανιακών Καστοριάς, Ο.Ε.Α Βέροιας, Α.Σ.Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων και Ο.Α. Πτολεμαΐδας.
Οι αγώνες ήταν ομαδικοί και διεξήχθησαν σε τρεις ομίλους των τεσσάρων. Δύο των παίδων και μία των γυναικών. Οι ομάδες μας σημείωσαν ήττες, όμως ο προπονητής κ. Ευθυμίου είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετούς μικρούς αθλητές/τριες, πολλοί/ές από τους/τις οποίους/ες έκαναν το αγωνιστικό τους ντεμπούτο. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία να αποκτήσουν τα παιδιά πολλές εμπειρίες καθώς έπαιξαν με καλύτερους αθλητές. Με τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν:
ΠΑΙΔΕΣ: Λυγούρας Ανδρέας, Ιωαννίδης Κωνστάντιος, Σταμπουλτζής Νίκος, Περιβολάρης Δημήτρης, Λυγούρας Σωτήρης, Αραβιάδης Ορέστης.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ζήση Φιλιώ, Παπακυριακού Μαρία, Μπεκιάρη Ανδρονίκη, Ρούφα Ευτυχία
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στη γυναικεία ομάδα της Καβάλας η οποία θα συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 και είχε στη σύνθεσή της αθλήτριες πανελλήνιας εμβέλειας (π.χ. Κανάρη Χριστιάνα Νο 5). Οι αθλήτριες αυτές με το παιχνίδι τους αποτέλεσαν το καλύτερο σεμινάριο για όλους τους αθλητές/τριες.
Για την ιστορία το κύπελλο παίδων κατέκτησε η Βέροια και των γυναικών η Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου