Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση βανδαλισμού του σχολείου της Λεβαίας

Εξιχνιάστηκε τελικά η υπόθεση του βανδαλισμού στο Δημοτικό Σχολείο της Λεβαίας και μετά από έρευνα του 

Α.Τ.Αμυνταίου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου αλλοδαπού και ενός 15χρονου ημεδαπού,  διότι φέρονται ότι τις νυχτερινές ώρες της 2-11-2011, εισήλθαν στο προαύλιο του σχολείου, κατέστρεψαν την Ελληνική σημαία με φωτιά και προκάλεσαν φθορές στο σχολείο.  
Οι φερόμενοι ως δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

10 σχόλια:

  1. Όταν οι αναρχοάπλυτοι της αριστεράς πριν χρόνια έκαψαν την ελληνική σημαία στο Πολυτεχνείο της Αθήνας έσπευσαν αυτόκλητοι συνήγοροι κάποιοι καθηγητάδες του Παντείου που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ στη δίκη των δραστών.Η ιδεολογική τους συγγένεια είναι προφανέστατη.Αματανόητοι μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη κι αν δεν έκαψαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και γενικά το αριστερό συνοθύλευμα τη σημαία εν τούτοις είναι οι ηθικοί αυτουργοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιον είπες αναρχοάπλυτο ρε φασίστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι παρα πολυ αστειο ο συνδιασμος στο μυαλο πολλων δεξιων και λοιπων ακροδεξιων στοιχειων ολων των αριστερων (συριζεων, κκεδων, εξωκοινοβουλευτικων, αντιεξουστατων και λοιπων) με τον ορο αναρχοαπλυτοι!
    Πραγματικα με τετοιες εκφρασεις δειχνετε το μεγαλο μορφωτιτκο και διανοητικο επιπεδο που εχετε...αλλωστε ολοι εσεις ειστε οι ενδοξοι απογονοι των αρχαιων ελληνων οπως θελετε να λετε!Δυστυχως για σας ομως, ειστε μονο απογονοι των γερμανοτσολιαδων, των ρουφιανων και των παληκαριων της ΕΑΤ-ΕΣΑ!!
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ και οχι οι σημαιες, το χρωμα και η θρησκεια...οταν ξυπνησετε φασιστακαι θα ειναι αργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ"

    Και δε μας λες, κύριε "προοδευτικέ", καίγοντας τη σημαία κάνεις ...ταξικό αγώνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι, καιγοντας την ελληνικη η οποιαδηποτε σημαια δεν κανεις ταξικο αγωνα.
    Απλα σου εξηγω οτι η σημαια ειναι αλλο ενα συμβολο που χωριζει τους ανθρωπους...
    Δεν επικροτω την πραξη σαν μια επαναστατικη πραξη αλλα σχολιαζω τη μεγαλη ευαισθησια των "πατριωτων" και τσ υβριστικα σχολια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί "πατριωτών"; Αποκλείεις να είναι πραγματικοί πατριώτες που τους ενοχλεί να καίγεται το σύμβολο της πατρίδας; Μπορεί εσύ να μη γουστάρεις τον πατριωτισμό, αλλά κάποιοι είναι πατριώτες και το εννοούν. Μην τους εμφανίζεις όλους ως υποκριτές.

    Και κάτι άλλο: ο Γλέζος κατεβάζοντας τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη, ήταν θύμα κι αυτός αυτής της λογικής που "χωρίζει τους ανθρώπους";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι πραγματικά για λύπηση οι αριστεροί εθνομηδενιστές!Αφού κατέρρευσε παταγωδώς,πολιτικά και ιδεολογικά, το μαρξιστικό μοντέλο ανακάλυψαν σαν αντίπαλο δέος τον εθνισμό που τον βάφτισαν εθνικισμό.Τον πατριωτισμό τον ονομάζουν σοβινισμό.Έχουν αλλεργία στη σημαία,την εθνική ιστορία την οποία διαστρεβλώνουν,το στρατό,τις παρελάσεις,τις εθνικές επετείους!Ευτυχώς η πλειοψηφία του λαού τους έχει καταδικάσει σε μονοψήφια ποσοστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 6.35,
    Συμφωνώ με την κριτική σου για τους αριστερούς εθνομηδενιστές, αλλά δεν επιχαίρω για το κατάντημα της ελληνικής αριστεράς. Νομίζω ότι σήμερα, χρειαζόμαστε επειγόντως μια σοβαρή αριστερά, απαλλαγμένη από τα βαρίδια και τις ψυχώσεις του παρελθόντος (της), μια αριστερά πραγματικά κοινωνιοκεντρική (και όχι συνονθύλευμα κάποιων "εκλεκτών" που σνομπάρουν την κοινωνία) και γνήσια πατριωτική, δηλ. μια αριστερά που πρώτα θα συμφιλιωθεί με τον πολιτισμό του λαού της και έπειτα θα τολμήσει να τον εκφράσει...

    Δυστυχώς, όμως, στο χώρο της αριστεράς περίσσεψε η αυθεντία, όλοι είναι σίγουροι για τα πάντα, λίγοι τολμούν να βγουν από τη βεβαιότητα της απόλυτης αλήθειας και να εκτεθούν στην περιπέτεια της αναζήτησής της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aνωνυμε 6:32 μ.μ.

    Το μαρξστικο μοντελο οπως λες ειχε παντα σαν προσανατολισμο το διεθνισμο( βλ. προλεταριοι ολου του κοσμου ενωθειτε). Αρα, αυτο που λες περι ανακαλυψης αντιπαλου δεους στον πατριωτσμο δεν ισχυει γιατι απλα υπηρχε παντα!αυτο που αποδεικνυεις ειναι οτι λες βλακεις...
    Οσον αφορα την αγαπη σου για το στρατο οσοι πηγαμε στρατο ξερουμε τι ειναι αυτο το μεγαλο ιδανικο!!Οσον αφορα τις εθνικες επετειους πρεπει να ξερεις οτι απλα γιορταζεις τη σφαγη των γειτονων σου γιατι ειναι γνωστες οι εκκαθαρισεις του "περηφανου" ελληνικου στρατου ειδικα στην περιοχη μας!( το ιδιο ισχυει και για ολους τους "απελευθερωτικους" στρατους, που ως γνωστο ειδικευονται στις εθνοκαθαρσεις).

    Ανωνυμε 3:56 μ.μ.
    Δεν κατηγορω ολους τους "πατριωτες" σαν υποκριτες.Υπαρχουν ανθρωποι που πραγματικα πιστευουν σε αυτη την ιδεα, απλα εξηγω οτι η ολη εννοια ειναι μια πλανη ολων των λαων, που βολευει τα αφεντικα για να χωριζει ολους εμας (τους εργαζομενους) σε μαντρια με σκοπο να μας ελεγχουν καλυτερα...Μην ξεχνας χωρις τους εργαζομενους δεν παραγεται τιποτα και αυτο ειναι που φοβουνται!!
    Τελος, ο Γλεζος κατεβασε τη ναζιστικη σημαια, που και αυτη ηταν μια σημαια και συμβολο του φασισμου...
    Και για να εξηγουμαι δεν ειμαι κατα της ελληνικης σημαιας μονο αλλα καθε σημαιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή