Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Αστυνομικά Νέα



Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα κλοπής
Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 5 Νοεμβρίου, στον Τριπόταμο – Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, συνέλαβαν 39χρονο αλλοδαπό για απόπειρα κλοπής.
Συγκεκριμένα,  οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο την ώρα που αυτός προσπαθούσε να εισέλθει σε κατάστημα σούπερ μάρκετ, ιδιοκτησίας ημεδαπού, αφού είχε σπάσει την κλειδαριά και το τζάμι της εξώπορτας.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και ένα κλαδευτήρι, τα οποία χρησιμοποίησε κατά την διάρρηξη.  
Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων, με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Χθες, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, τις μεσημεριανές ώρες, Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν στην Φλώρινα, 48χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 48χρονου βρέθηκαν ηρεμιστικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, υπολείμματα ηρωίνης και σπόροι ακατέργαστης κάνναβης.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • εξήντα ένα (61) δισκία,
  • τρία (3) καλαμάκια με υπολείμματα ηρωίνης,
  •  ένα (1) πιάτο με υπολείμματα ηρωίνης και
  • τρεις (3) σπόροι κάνναβης.
Ο συλληφθείς θα  οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη
Συνελήφθη τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ένας 28χρονος αλλοδαπός για μεταφορά ομοεθνή του, μη νόμιμου  μετανάστη.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κατελήφθηκε ο 28χρονος αλλοδαπός οδηγός να μεταφέρει έναν 26χρονο μη νόμιμο μετανάστη. Ύστερα από περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος αλλοδαπός είναι καταχωρημένος στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων. Επίσης ανωτέρω δράστης δεν κατείχε άδεια ικανότητας οδήγησης Ελληνικών Αρχών και είχε στην κατοχή του αμφιβόλου γνησιότητας άδεια ικανότητας οδήγησης Αλλοδαπής Αρχής.
Κατασχέθηκαν:
  • ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
  • μία (1) άδεια ικανότητας οδήγησης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου