Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Και επίσημα υποψήφιος ο Σάββας Σαπαλίδης (video)


Αργά σήμερα το μεσημέρι κατέθεσε και επίσημα την υποψηφιότητα του συνδυασμού «Επιμελητηριακή Συνεργασία» ο επικεφαλής Σάββας Σαπαλίδης, ο οποίος θα διεκδικήσει στις εκλογές 8 και 9 Δεκεμβρίου τη διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Φλώρινας. Το ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από 58 επαγγελματίες, εμπόρους και βιοτέχνες συνδυάζει νέα και άφθαρτα μέλη του εμπορικού κόσμου του Νομού της Φλώρινας, αλλά και έμπειρα και καταξιωμένα συνδικαλιστικά στελέχη και αποτελεί μια υπερκομματική και ανεξάρτητη κίνηση. Δείτε τις δηλώσεις του Σ.Σαπαλίδη στο παρακάτω video:


96 σχόλια:

  1. TO ΡΗΓΜΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ- ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν να ακουει κανεις προεκλογικους λογους της 10ετιας του 80, σε κακιστα Ελληνικα.Τιποτα ομως επι της ουσιας....Εχουν εντοπισει αραγε ποια ειναι τα πραγματικα προβληματα της Αγορας, ετσι ωστε να μας πουν και πως θα τα αντιμετωπισουν?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Αλλο είναι ο.... ανεξάρτητος υδραυλικός, άλλο ο υπεύθυνος Πρόεδρος σε ολόκληρο Νομό.
    Το πιο χειρότερο, θα έχει αντίληψη που είναι η οφέλιμη κριτική και που όχι;
    Οσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε 7.35 απλα και καθαρα πανω σε τι? Εξηγησε μας να καταλαβουμε και εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΄Ολοι με τον Σάββα.
    Τον απλό και με καθαρό λόγο και άποψη συμπατριώτη μας.

    ΄Οσο για τον 7:24 θέλω να πω ότι κοιτάει το δέντρο και χάνει το δάσος. Αντιδρά σαν να πρόκειται να χάσει κάτι. Λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε 12.15...
    Να αποκωδικοποιησουμε λιγο το σχολιο σου.
    "ολοι με τον Σαββα" λες...
    Παλαιοκοματικο το συνθημα σου, και ξεπερασμενο απο καιρο εχω να σου πω....
    Τον "απλο λογο" λες...
    Εδω θα συμφωνησω μαζι σου, μιας και κατα την γνωμη μου δεν θα μπορουσε να προφερει και εναν πιο συνθετο @ κατανοητο λογο,(λογω αδυναμιας ισως)
    Οσο για το σχολιο του 7.24, επειδη ειμαι ο ιδιος, παλι με συνθημα μου απαντας.
    Και επειδη εγω ειμαι ψηφοφορος και μονο,Αλλα με αποψη),εχω να ρωτησω με την σειρα μου, τι να ειναι αυτο που θα μπορουσα να χασω, απ¨΄την στιγμη που δεν το ειχα ποτε μου??? (εκτος απ¨την συνδρομη μου η οποια θα συνεχισει να μου επιβαλλεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μόνο που έχει ο Σάββας είναι κενή περιεχομένου εριστικότητα γενικότερη και είναι καλό να τον αφήσουν μόνο του για να γίνει ευρύτερα κατανοητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τον 10:10

    Φίλε μου δυστυχώς, άνθρωποι σαν και σένα δίνοντας τον έλεγχο των πραγμάτων σε μια υποκριτική ελίτ, έχουν φέρει τον τόπο και την Χώρα σε αυτό το χάλι.
    Μήπως πρέπει να δεις τα πράγματα από την άλλη όχθη; ΄Η είσαι και εσύ μέλος αυτής της τοπικής ελίτ;
    Σίγουρα πάντως, κοιτάς το δέντρο χάνοντας το δάσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αφήστε τη Φλώρινα στην παρακμή της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μέτρο, ποιότητα, θετικότητα, ποτέ θύματα τα παραπάνω στο βωμό της ακροαματικότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10.10 Aφού ούτε χάνεις ούτε κερδίζεις, γιατί χάνεις τον χρόνο σου, προσπαθώντας να μηδενίσεις κάτι που ούτε ακόμα το είδες; Αφού έχεις άποψη πές μας γι αυτά που έχασες τόσα χρόνια, διότι το Επιμελητήριο επί 12 χρόνια είχε και έναν με μεγάλο πτυχίο που μπορούσε και με αριθμούς να μας μιλήσει για την κατάσταση και την ανάπτυξη της αγοράς. Τον Πρόεδρο άστον, είχε ενδιαφέρον τουριστικό. Εσύ 12 χρόνια την άποψη την κρατούσες για τον εαυτό σου και τώρα θυμήθηκες να μας την ξεφουρνίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλή η κάθε επανάσταση.
    αρκεί να οδηγεί σε λύσεις, όχι σε άλλα προβλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταστηματαρχης ξαναχτυπησε!!!8 Νοεμβρίου 2011 στις 8:14 μ.μ.

    Φιλε μου (παιδι του Σαπαλιδη)7.03...
    Εσπασε το πληκτρολογιο μου να ρωταω συγκεκριμενα πραγματα και να μου απαντα(τε)ς με αοριστα συνθηματα της 10ετιας του 80, και αντε το πολυ του 90.
    Σεπαρακαλω πολυ, διαβασε ξανα με προσοχη τα σχολια μου (10.10 @7.24,και αν θελεις και το 11.41),και περιμενω μια αλλη απαντηση απο εσενα, μεχρι αυριο, γιατι τωρα εχω να παω και σε κατι γιορτες...
    Υ.Γ. Αυριο με καινουριο πληκτρολογιο,εδω θαμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αδειάστε μας τη γωνιά μιά ώρα αρχύτερα ρε λεβέντες που νομίσατε ότι είναι περιουσία σας το ΕΒΕ! ΆΙΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΞΕΝΕ, ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,μεγάλη πινακίδα.
    2 χιλ πιο κάτω το ίδιο, η μισή πινακίδα.
    2 χιλ πιο κάτω ομοίως και ούτω καθ εξής.
    κάποια στιγμή η πινακίδα χαμηλά, γράμματα μικρά, σκύβει ο ξένος και διαβάζει: ΞΕΝΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...Ρωτήστε κατ ιδίαν κανά υδραυλικο, θα ξέρει ίσως να σας πεί...τι σημαίνει...φωνή και...ψυχή.
    Κανένα κόμμα σημερα δεν θα κατέβαζε καλό υποψήφιο, για να τον κάψει
    Ο ανεξάρτητος τους βολεύει όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σάββα οδοστρωτήρα πάτα γκάζι κι άστους να προσπαθούν να σε μειώνουν... πάντα αυτό κάνουν οι σπουδαρχίδηδες ΣΤ. Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οι προβοκάτορες της απερχόμενης διοίκησης έχουν χεστεί πάνω τους!...και που είσαι ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. απαντηση σε ολους... γιατι δεν προσπαθουμε να κανουμε επικοδομηκη κριτικη? γιατι οποιος τολμαει να εκθεσει τον εαυτο του σε εκλογες προσπαθουμε να του κολλησουμε διαφορα κακα πανω του και δεν προσπαθουμε να δουμε τα καλα του? η υποψηφιοτητα του ΣΑΠΑΛΙΔΗ ΣΑΒΒΑ για το επιμελητηριο Φλωρινας ειναι οτι καλυτερο. ειναι ενας απλος ανθρωπος δοκιμασμενος στα συνδικαλιστικα και με πολυ ορεξη για δουλεια.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. απαντηση σε ολους τους ειρωνικους τυπους της Φλωρινας. προφανως δεν ξερετε να κανετε κατι καλυτερο στην ζωη σας! μονο κακο κουτσομπολιο και αυτο κρυμενοι πισω απο την ανωνυμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα βγάλει τα κολονάκια,και πιθανόν και τις πινακίδες του Κ.Ο.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. σοβαρέψου ρε Μάκη! σε καταλάβαμε και εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καταστηματαρχης (με μικρα γραμματα)9 Νοεμβρίου 2011 στις 7:21 μ.μ.

    Απο Καταστηματαρχη 8.14 με μικρα γραμματα,
    Προς ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ 10.21 με μεφαλα γραμματα.....
    Φιλε 10.21, μου εκλεψες το ονομα, (και δεν ξερω αν το εκανες επιτηδες) αλλα ευτυχως απο το υφος της γραφης σου αλλα και απο την ορθογραφια σου, καταλαβαινει κανεις οτι προκειται για αλλο ατομο.
    Υ.Γ. Απο τον τροπο που γραφει ο καθενας μας κρινεται και η ποιοτητα του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. απαντηση στον φιλο 3'01 δυστυχως αυτο ειναι το επιπεδο μας... αντι μιας σωστης κριτικης μονο κουτσομπολια και ΕΙΡΩΝΕΙΑ παντα ανωνυμα.δεν εχουμε απο αυτα που εχουν οι αντρες σε αυτη την πολη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καταστηματαρχης (με μικρα γραμματα)9 Νοεμβρίου 2011 στις 8:36 μ.μ.

    Προς τον Σαββα Σαπαλιδη.....
    Μελοντικε μου προεδρε, διαβαζοντας ολα τα σχολια σε διαφορα "φορουμ", και ξεχωριζοντας τα σχολια που προσκεινται υπερ σου, διακρινω εναν κακιστο τροπο επικοινωνιας απο τα ατομα που υποτιθεται πως σε υποστηριζουν, και που πιθανολογω οτι μαλλον ειναι και υποψηφιοι.
    Αντι λοιπον να μας μιλησουν για τις ιδεες τους και τα σχεδια τους,(περα απτην προβολη τους και την ματαιοδοξια τους) και μαλιστα να το κανουν και επωνυμα ως οφειλουν, αυτοι εξακολουθουν με κακιστα συνθηματα και υβρεολογιο, να σε καταβαραθρωνουν επικοινωνιακως.
    Προσεξε γιατι εχω την εντυπωση πως με τετοια ομαδα, παρ`ολο που θα τρεξεις μονος σου, κινδυνευεις να βγεις δευτερος....
    Υ.Γ. Υποψιαζομαι-διαφαινεται πως το 1.07 σχολιο ειναι δικο σου, αλλα ανεξαρτητα απ`αυτο, θα απαντησω σε αλλο σχολιο στον ανωνυμο αυτον σχολιαστη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς τον .....Ανωνυμο 1.07.....
    Φιλε ...ανωνυμε θα μιλησω για τον εαυτο μου, προσπαθωντας να αποκωδικοποιησω το σχολιο σου.
    Επικοδομητικη συζητηση προσπαθω να κανω τοσον καιρο τωρα σε διαφορα σχολια μου, και γι`αυτο ζηταω απο σας να ακουσω "σκεψεις-προτασεις-προβληματισμους σας.Αντ`αυτου εισπρατω συνθηματα της 10ετιας του 80.
    Τα καλα του Σαπλιδη θελουμε και εμεις να ακουσουμε και να μαθουμε,ομως οχι με συνθηματα,αλλα με επιχειρηματα.Γιατι μεχρι στιγμης δεν εχουμε καποια γευση απ`το συγκεκριμενο ατομο,εκτος απ`το επαγγελμα του.
    Τα συνδικαλιστικα που αναφερονται συνεχως προσπαθωντας να δημιουργησουν μια καποια εικονα, εμεις οι "οχι υδραυλικοι" δεν τα ξερουμε και δεν τα καταλαβαινουμε, ισως γιατι ποτε δεν μας αγγιξε η ΑΥΡΑ τους.
    Ορεξη για δουλεια πιστευω οτι εχει, (αν και οταν ακουω για συνδικαλισμο ακριβως το αντιθετο ερχεται αυτοματα στο μυαλο μου).
    Το απλος ανθρωπος και το καλο παιδι νομιζω πως δεν του το αμφισβητησε κανεις, ομως αυτο δεν φθανει για την θεση του προεδρου.
    Τελος οσον αφορα την ανωνυμια μας δεν πρεπει να ξεχνας οτι εμεις ειμαστε απλοι(αλλα σκεπτομενοι) ψηφοφοροι αρα και ανωνυμοι.Ομως εσεις που οπως διαφαινεται ειστε οι υποψηφιοι,επρεπε απ` την πρωτη στιγμη να ειστε ΕΠΩΝΥΜΟΙ, και αν δεν το ειχατε σκεφθει μεχρι τωρα, ποτε δεν ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πάντως το ΠΑΣΟΚ δεν... έδειρε κανένα, που είχαν στόχο να πλακώσει ο Σάββας έναν.. δεξιό για να γελάνε αυτοί. Ετσι, για να μη κρυβόμαστε.
    Κάθε βράδυ ο..ακομμάτιστος Σάββας με τους κομματικούς του ΠΑΣΟΚ ήτανε (εμ νταή εμ καπανταή, που λένε οι Τουρκοι).
    Την άλλη φορά ή θα του δώσουν επίσημο χρίσμα, αν πετύχει ή αν εδραιωθεί.
    Αν δεν πετύχει θα βάλουν άλλο δικό τους.
    Εριστικός ... δεξιός λαγός με πλάτες λοιπόν.
    Οι δεξιοί όσο ...ικανοποιούνται από το δεξιός και οι πασοκοι όσο ικανοποιουνται από το..λαγός. Ολοι μισοικανοποιημένοι κι η κοινωνία ανικανοποίητη...Στα υδραυλικά της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καταστηματαρχης(επροκληθη)9 Νοεμβρίου 2011 στις 11:29 μ.μ.

    Και μιας και εχω λιγο χρονο και για σενα φιλε 1.17,να σου πω και για την ειρωνια.Την ειρωνεια που λες φιλε, συνηθως την προκαλει καποιο κακο αποτελεσμα.Και οταν μπροστα μας εχουμε διαφορους υποψηφιους της δικιας σου ποιοτητας, τοτε σε πληροφορω οτι οσο και αν προσπαθουμε να την καταπνιξουμε,δεν γινεται τιποτα.
    Προφανως και ασχολουμαστε και με καλυτερα πραγματα απ`οτι με εσενα, ομως επειδη το επιμελητηριο μας αγγιζει, θελουμε να το δουμε να διοικειται απο ατομα αξια και με οραμα και με ποιοτητα.
    Το κουτσομπολιο αποτην πλευρα μας απορω που το ειδες και το αναφερεις εκτος και αν εσυ εχεις διαφορετικους κωδικες επικοινωνιας.
    Τελος οσο για την ανωνυμια μας ..... Ανωνυμε,νομιζω οτι απαντησα σε προηγουμενο σχολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δηλαδη φιλε 11.13 πισω απ`το καλο παιδι μπορει να κρυβεται και ενα αλλο προσωπο (του ΝΤΑΗ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ??? (α` ρε γυναικα που δεν με αφηνεις να κυκλοφορω τα βραδια).
    Ειναι αληθεια παντως πως νωρις τη νυχτα ετυχε στον πεζοδρομο να δω να κυκλοφορουν κατι κοιλιες, ομως ποτε μου δεν φανταστηκα οτι παιζονται και τσαμπουκαδες στο θεμα του Επιμελητηριου.
    Θα θελαμε περισσοτερη ενημερωση επι του θεματος απο τον 11.13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους του Επιμελητηρίου.Κόψτε όλοι τα σχόλια και τα ανώνυμα κοτσομπολιά.Εντάξει εκλογές είναι αλλά όλοι να είναι πιο συγκρατημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καταστηματαρχης (τα πηρε)10 Νοεμβρίου 2011 στις 6:30 μ.μ.

    Τα παιδια του Σαπαλιδη θελουν τωρα να αλλαξουν τον τροπο επικοινωνιας.
    ΚΟΨΤΕ μας λενε (ο κυριος 5.31) τα σχολια, και μας κατηγορουν και παλι για κουτσομπολιο @ ανωνυμια οι....ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    Σαββα Σαπαλιδη μετην ομαδα που πας να τρεξεις, θα τρεχεις μονος σου και θα βγεις ΔΕΥΤΕΡΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σάββα σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συγγνώμη, από αυτούς που γράφουν εδώ, υπάρχει περίπτωση κάποιοι να είναι έμποροι ή επιχειρηματίες της Φλώρινας; Αν είναι, πουθενά δεν διαφαίνεται κανένα ενδιαφέρον ούτε για τον εαυτό τους, ούτε για τον τόπο τους. Είναι όλα τόσο καλά στη Φλώρινα; Αν είναι να έρθουμε και εμείς για να κάνουμε χαβαλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σαν τι να περιμένουμε οι επιχειρηματίες;
    Δεν διαβάσαμε ούτε μια διακήρυξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. νομιζω οτι χρησιμοποιουνται σληρες λεξεις γυρω απο τον Σαπαλιδη Σαββα και δεν ξερω το νοημα μπορει να εχουν..... οι σκεψεις για το επιμελητηριο σε λιγες μερες θα τις δουμε εκτυπωμενες και θα μοιραστουν σε ολο τον κοσμο μετα ευχαριστως να διαβασουμε και τα σχολια ολων.... και κατι αλλο, αν σε καποιους δεν αρεσει ο Σαπαλιδης και οι υποψηφιοι συμβουλοι του τοτε γιατι δεν παιρνουν αυτοι μερος στις εκλογες???? φοβουνται να εκτεθουν???
    το πεδιο ηταν ελευθερο!!!! Δημοκρατια εχουμε και στην Φλωρινα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. κλαίνε όσοι θα χάσουν την κουτάλα του ΕΒΕ.ΚΑΛΆ ΠΕΡΆΣΑΝΕ 12 ΧΡΌΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ! ΣΑΒΒΑ ΠΡΟΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. απαντηση στον καταστηματαρχη ..... το σχολιο 9/11/11 1΄07 δεν ειναι του Σαπαλιδη αλλα δικο μου. τα δικα μου σχολια φαινονται δεν βριζω κανεναν απλα εγραψα για κακο κουτσομπολιο και για ειρωνια.... ουτε σκληρα εκφραζομαι για κανεναν.... επισης αν η ποιοτητα μου δεν σου αρεσει (φανταζομαι εννοεις το πως γραφω γιατι αλλοιως θα θυμωσω πολυ).... δεν θυμαμαι να δηλωσα οτι ειμαι ... πυρηνικος επιστημονας....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Hδη υπάρχουν νέοι που θεωρούν και ξεπερασμένους και πολύ γραφικούς και τους 3... υψηλούς ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥΣ υποψηφίους.
    κι όχι τόσο εκτός ...
    Ας η βιάζονται να τους δουν τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Aπό τώρα υπάρχουν νεοι που ετοιμάζονται να αντικαταστήσουν αυτούς που τρέχουν μόνοι και θα βγουν δεύτεροι.Για αναλώσιμοι της μεταβατικής κατάστασης και της κρίσης καλοί είναι οι 3 καμπαλέρος..λαγοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Υπερβολικος φορτος εργασιας?-Πνιγμενος στις παραγγελιες?-Απουσια εις το εξωτερικο για δουλειες? Πως αλλιως να εξηγησω την καθυστερημενη διευκρινηση μετα απο 3 ημερες.....οτι δεν εισαι ο ταδε ανωνυμος, αλλα εισαι ο αλλος ανωνυμος, ενω ειπαμε πως εσεις τα παιδια του Σαπαλιδη-υποψηφιοι, θα επρεπε να ειχατε το θαρρος της ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ σας.
    Κατα τα λοιπα.....
    Οταν αναφερεσαι σε κακο κουτσομπολιο αυτο τι αλλο ειναι απο βρισια???
    Η ειρωνεια σου εξηγησα οτι προκαλειται απ`την κακη ποιοτητα των υποψηφιων, αν μπορουσες να διαβασεις λιγο καλυτερα , και η ποιοτητα των υποψηφιων φαινεται και απο το πως μεταφερει κανεις τις σκεψεις του γραφοντας.
    Τελος πυρηνικος επιστημονας φαινεται (κανει μπαμ) οτι δεν εισαι.(καπου για λυκειο με γυμνασιο μου μυριζει).Αλλα μη στενοχωριεσαι γι`αυτο.Σε μια αλλη ζωη μπορει και να γινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καταστηματαρχης Φιλοσοφισε..12 Νοεμβρίου 2011 στις 12:09 π.μ.

    απαντηση στον 11-11...7.23.
    Εμεις φιλε κρινοντας οτι δεν μπορουμε να σωσουμε τους αλλους, κρινουμε αυτους που λενε οτι θα σωσουν εμας, παρ` ολο που εμεις δεν το θελουμε γιατι θελουμε να σωθουμε μονοι μας.
    Το καταλεβες? (ξαναδιαβασε το).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εκλεψαν τον καταστηματαρχη12 Νοεμβρίου 2011 στις 12:21 π.μ.

    Φιλε 10-11...8.58...
    Το διαφαινεται μου το εκλεψες και σε παρακαλω να το επιστρεψεις στην θεση του.
    Εξ` αλλου δεν ταιριαζει στο κειμενο σου, και γι`αυτο "διαφαινεται'' οτι ειναι κλεμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Παιδια-(συμφορουμιτες).... κουραστηκα θα παω για υπνο.Συγγνωμη αν ξεχασα να απαντησω σε καποιον, και αυριο μερα ειναι.Μεχρι τις εκλογες θα τα λεμε.Μη ξεχνιομαστε περιμενουμε να διαβασουμε και την διακηρυξη του συνδιασμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. προβοκατοράκι της πλάκας είσαι μικρέ καταστηματάρχη!και κλέφτης της υπογραφής μου. το εβε ήταν μεγάλο σχολείο για πολλούς τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Aς ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ.
    Πρόεδρος ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΠΑΊΔΗΣ
    Αντιπρόεδρος ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ
    Γραμματέας ΘΩΜΑΣ ΤΑΛΛΙΔΗΣ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ψηφίσουμε υποψήφιους που ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δημήτρης Κατραντζής12 Νοεμβρίου 2011 στις 11:57 π.μ.

    κρατάω:
    συνεργασία...-πολυχρωμία...-πολυφωνία...
    με φοβίζει:
    να σωθούμε...-να ανακουφίσουμε...
    πρωτίστως όμως περιμένω:
    -όχι μόνο την σύνθεση του ψηφοδέλτιου, αλλά και του νέου Δ.Σ., καθώς επίσης και την συγκρότηση της Δ.Ε.
    -όραμα, στόχους, σχεδιασμό, αλλά κυρίως τρόπους παρέμβασης στην επιχειρηματική πραγματικότητα του Νομού.
    -δεσμεύσεις τέλος & διαδικασίες για τη εσωτερική λειτουργία του ΕΒΕ και τη διασύνδεσή του με τη ζωή των επιχειρήσεων του Νομού.

    έχει αλήθεια ο κάθε επιχειρηματίας της Φλώρινας συνειδητοποιήσει πόσο μακρινή από αυτόν, εντελώς αδιαφανής και σαφώς "νταβατζιλίδικη" είναι η καθημερινή λειτουργία του ΕΒΕ?
    δεν μπορεί κανείς να σταθεί χωρίς την τακτοποίηση των οικονομικών του απέναντι στο ΕΒΕ, το ζει και το ταϊζει αποκλειστικά με τις συνδρομές του κι όμως η μόνη του επαφή με αυτό είναι στην ουσία αποκλειστικά η εκλογική διαδικασία κάθε 4 χρόνια.
    ξέρουμε ποιός άραγε είν' ο ρόλος του, όχι μόνο τι ...κάνει, αλλά πρωτίστως τι θα μπορούσε να κάνει, με ποιό τρόπο το κάνει και με ποιές προτεραιότητες?
    αν κάτι λείπει οριζόντια & σ' όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής είναι η συλλογικότητα, η ενεργή κι ουσιαστική συμμετοχή του πολίτη κι η διαφάνεια.
    αυτό ακριβώς εξυπηρετεί "στεγανά" κι "εξουσίες", θρέφει αδιαφάνεια, βάζει τους λίγους (που κρατούν καρέκλες, προβολή, αξιώματα κι απολαμβάνουν προνόμια ..και όχι μόνο...) ανεξέλεγκτα να σκέφτονται, να σχεδιάζουν για μας και κυρίως να λειτουργούν εξ ονόματός μας, να μας οδηγούν σ' αδιέξοδα και νά 'ρχονται, αυτοί οι ίδιοι ανενδοίαστα & ξεδιάντροπα, να μας ...σώσουν! ότι άθλιο κι απεχθές ζούμε σαν χώρα σήμερα δεν φύτρωσε από μόνο του! συγκεκριμένοι άνθρωποι το γέννησαν σε κάθε χώρο συλλογικής έκφρασης κι έχουν όχι μόνο ευθύνη, αλλά κι ονοματεπώνυμο!

    σ' αυτό το επίπεδο περιμένω Πρόεδρε!
    και θα επανέλθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κατραντζής. Οι 3 μαζί, που θέλουν να τους δείρουν όλους Χ 3. Ούτε ...υδραυλικά, ούτε ...γκιούμια, ούτε... χαρτικά.
    Με τις κομματικές τους στηρίξεις οι παλιότεροι, (που ήταν και κομιουτεράδες) και ντρέπονταν να τον δουν στα μάτια. Ο άνθρωπος, κι όχι ο μόνος, είναι ουσία, γνώση και τρόπους.
    Τόσα νέα παιδιά σε αυτό τον τρόπο κι εμείς κολλήσαμε στον υδραυλικό, τον γκιουμιοπώλη και τον χαρτοπώλη.Δεν είναι η ώρα να αναφέρουμε κι άλλα, 20 και πλέον ,ονόματα.
    Οι 3 και ουραγοί είναι των δεόντων και..λαγοί.
    Και δεν είναι μόνο τα σαρδάμ τους, τα λα τους κι ο τραυλισμός, μετά λεξιπενίας τους...
    Ολίγας γνώσεις, μετά πολλαπλόν ραβδισμόν, κατά παπαδιαμάντην...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Το σωστό είναι να έχουν την ευκαιρία που ήθελαν και θα την έχουν. Αλλιώς συνέχεια θα ήταν από πίσω και θα κάνανε κριτική...
    Ας τους δοκιμάσουμε,με σεμνότητα..και ταπεινότητα όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καταστηματαρχης προς τον 9.2313 Νοεμβρίου 2011 στις 5:41 μ.μ.

    Το σωστο φιλε ειναι να μας πεισουν οτι γνωριζουν ποιος ειναι ο ρολος του επιμελητηριου καθως επισης και το προγραμμα τους.
    Αλλιως θα ειναι και παλι απο πισω και θα κανουν την γνωστη ανουσια και χωρις αντιπροτασεις κριτικη, οπως την συνηθισαμε τον τελευταιο καιρο.
    Η κουτοπονηρια σου παντως ειναι αηττητη προτρεποντας μας (και μαλιστα με συνθημα) νατους δοκιμασουμε με σεμνοτητα και ταπεινοτητα "ομως"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εσείς κ. καταστηματάρχα, ξέρετε τον ρόλο του Επιμελητηρίου; Είστε σε θέση να αντιληφθείτε ένα πρόγραμμα; Αν κρίνω από αυτά που γράφετε - όπως τα γράφετε- ευχαρίστως να σας βοηθήσω στη μετάφραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κύριε Κατρατζή,
    Θα έλεγα πως είναι το μοναδικό σχόλιο που διάβασα μέχρι σήμερα σχετικά με τις εκλογές του Επιμελητηρίου που εκφράζει στοιχειοθετημένη άποψη τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον του Επιμελητηρίου. Και το μοναδικό σχόλιο που αξίζει κανείς να σταθεί να διαβάσει και να απαντήσει. Σκιαγραφείτε επιτυχώς το παρόν του Επιμελητηρίου και τα "περί αυτού" και θα έλεγα πως είστε επιεικής ή πολύ ευγενής. Για το μέλλον του Επιμελητηρίου, ορθώς και με εξαιρετικά λεπτό τρόπο, δίνετε ένα περίγραμμα λειτουργίας και δράσης του Επιμελητηρίου, ακριβώς όπως υπαγορεύει η εμπειρία και η γνώση σας. Δεν προλαβαίνετε τα γεγονότα, τα αφήνετε να εξελιχθούν εκφράζοντας την άποψή σας, η οποία για άλλους μπορεί να είναι χρήσιμη και για "άλλους" περιττή. Τις φωνές "επι της ουσίας", μάλλον τις υποδέχονται στη Φλώρινα με ωτοασπίδες για αυτό και η σύγχρομη ΒΑΒΕΛ είναι τοπικό φρούτο, λίαν διαδεδομένο και πάντα πρώτο στις προτιμήσεις της τοπικής κοινωνίας. Ας ελπίσουμε πως το σχόλιό σας, "θα ανοίξει αυτιά" και θα "βουλώσει" στόματα που τιτιβίζουν παράφωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. o 2.50 με τρελλαίνει! "λεξιπενία". Από που την έμαθες τη λέξη φωστήρα μου; Και δεν σου φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. αυτη ειναι η πολη μας.... μερικοι κανουν επιδειξη γνωσεων καποιους αλλους τους πειραζει τι δουλεια κανουν οι υποψηφιοι ..... και παει λεγοντας.... γιαυτο ειμαστε η τελευταια πολη στην ελλαδα!!!! δυστυχως ο ενας δεν κρινει ικανο τον αλλον και ταυτοχρονα δεν εκθετουμε τον εαυτο μας σε εκλογες ουτε να παρουμε ευθυνες... απλα θελουμε εκ του ασφαλους να κρινουμε και προπαντος να επικρινουμε...... εδω αξιζει να μας πουμε ενα μεγαλο μπραβο μας σε ολους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 11.52 ΠΕΣΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ, ΜΕ ΤΗ ΝΤΕΜΕΚ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ. ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΔΟΥΛΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ..ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΑΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ;..ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ, ΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ.ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Είναι αξιέπαινος ο Σάββας, διότι ενώ δεν έχει τα καλύτερα εφόδια και θέλει και προσπαθεί.
    Για το λόγο αυτό του δίνεται η ευκαιρία να δείξει τί μπορεί να κάνει.
    Ας μη μιλάει όμως πρώτα και κυρίως να μη μιλάει για τους άλλους, ακόμα κι αν αυτοί άδικα μιλάνε. Να δείξει πρώτα. Ιδού η Ρόδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. εσείς ρε αγγράμματα λαμόγια τις ακριβώς εφόδια είχατε.αδειάστε μας τη γωνιά!!δρόμοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ..... αυτο που ξερω ειναι οτι κανενας πραγματικα μορφωμενος δεν το διατυμπανιζει δειχνοντας τον εναν αγραμματο και σχολιαζει τι δουλεια κανει ο ενας και το τι δουλεια κανει ο αλλος....... τα μελη του επιμελητηριου δεν ειναι καθηγητες πανεπηστημιου.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μην ασχολείστε με το Σάββα.Ζήτωωωωωω ο Σάββας.
    Δεν αλλάζειτίποτε.Πρόεδρος θα είναι.Καιγνωστός.
    Ας δούμε ποιοί είναι οι υποψήφιοι Σύμβουλοι, κι από αυτούς τί καλύτερο μπορούμε να δούμε.
    Ας τους δούμε και με το ίδιο κριτήριο:
    Ανεξάρτητοι από τον Σάββα, με φωνή και ψυχή.
    Αφού αυτό είναι το πρότυπο που θέλει ο Πρόεδρος.
    Δεν χρειάζονται δηλώσεις.....στο εξής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Aξιόλογοι υποψήφιοι με το συνδυασμό του Σάββα είναι οι:
    Δέδες Χρήστος,Νικολτσάνης Ιωάννης, Σελεμίδης Ιωάννης,στο Μεταποίησης.
    Δημητρόπουλος Νίκος,Παπαγιάννης Βασίλειος,
    Χριστάκης Ιωάννης, στο Εμπορικό.
    Βοζινίδης Δημήτριος,Λαζαρίδης κων/νος, Κώνστας Κων/νος , στο Υπηρεσιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Λέλε μαϊκο Πρόεδρε,να μη σου στήνουν τίποτα.
    Για μαλΛί, πολύ μαλλι, πάρα πολύ μαλλί...
    Ολοι δεν γίνεται να είναι χίππηδες...
    Κι είναι της μόδας και το..κούρεμα.
    Ασε που αυτά τα έρημα τα κόμματα μαζεύονται και ερήμην.(τελευταία δε είναι της μόδας, όχι το υπερκομματικό αλλά το ...διακομματικό)
    σα να μη κολλάει η τόση κριτικη...
    Κι εκείνος ο Κατραντζής αρχές, αξίες, ελευθερίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Aπό όσο είναι γνωστό, τίποτε δεν είναι δεδομένο στη συγκρότηση ΔΣ των Επιμελητηρίων.
    Δεν αποκλείεται Πρόεδρος να εκλεγεί ο..Μπούτσης (λέμε τώρα) Αντιπρόεδρος ο Ζέρβας και γραμματέας ο Λιθοξοϊδης (πιο ψηλή τριάδα είναι)
    Εχετε άλλους να προτείνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΧΤΗΚΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.
    ΜΕΤΑΞΥ 2 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΙΣΟΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ...
    Ο ΡΟΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΨΗΦΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ.
    ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΔΕΣ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ...
    Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ο προεδρος ειναι δεδομενος... βγαινει χωρις σταυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. προς τον 14/11/ 8"44 αγαπητε μου ολοι οι υποψηφιοι
    με τον Σαπαλιδη ειναι ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ...!!!! και πετυχημενοι επαγγελματιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Φιλε 8,44 (14/11) οποιος απ`τους εννεα "δυνατους υποψηφιους και αν εισαι, (εγω ξερω ποιος, και ποσο κουτοπονηρος εισαι), ξεχασες εχω να σου πω και δυο αλλα αξιολογα στελεχη του συνδιασμου.
    Τον Ικνα, και τον ξαδερφο του τον πικνα.

    (Α ρε τι σου κανει ο ποθος της καρεκλας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 8.14 ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ 8.44.
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ(???) ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΕ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΑς.
    ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 11-29 ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Εχει γούστο η υπόθεση. Η κρουά σας έκλεισε τα σχόλια κι εσείς τα ανοίγετε ξανά στο άλλο μπλοκ.
    Τελικά ίσως έχει δίκιο. Για τον γιατρό είστε, κι όχι για τον Παντελή τον καρδιολόγο.
    Να σας στιάξουν τις βίδες, τα μΠουλόνια και τις ..τσιμούχες σας.
    ΠΑΛΙΟΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΝΤΕΜΕΚ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣΔΕΚΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ανοιχτο ηταν παντα αυτο το μπλοκ.... αλλα ισως ειχες κλειστα τα ματια σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΝΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Καταστηματαρχης προς τον 7.2918 Νοεμβρίου 2011 στις 11:26 π.μ.

    Το ποσο ανοιχτο ητανε παντα αυτο το μπλοκ (της ΚΡΟΥΑ), το ειδαμε προχθες με την υποθεση των απειλων και εκβιασμου του υποψηφιου συμβουλου του Σαπαλιδη.
    Η δημοσιογραφια του αρθρου θυμιζε "STAR" του τυπου...... Σθζηγος γνωστου επιχριρηματια πιαστηκε σε γκρουπακι.
    Τα μισα και παραπανω σχολια πνιχτικαν, καθ`οτι δεν συνεφεραν τον Σαπαλιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Καταστηματαρχης προς 11,1618 Νοεμβρίου 2011 στις 11:32 π.μ.

    ΦΙΛΕ 11, 16 ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΑΠΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ????
    ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΝΑ ΒΑΡΙΕΣΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. απαντηση στον 17/11 12'36 μ.μ. μηπως θα πρεπει λιγο να προσεχουμε τι γραφουμε? αλλο η κριτικη και αλλο να βριζεις 58 υποψηφιους αποκαλωντας τους λαμογια..... γνωριζεις ολους εναν εναν???
    καλη η ανωνυμια αλλα θα ηθελα να ξερω αν θα εβριζες τοσους ανθρωπους αν εγραφες και το ονομα σου απο κατω??? αυτα τα ατομα που βριζουν κρυμμενοι πισω απο την ανωνυμια μονο ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ..... σιγουρα ξερεις την λεξη!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. η Νίκη του Σάββα θα είναι τεράστια και τότε να δούμε που θα κρυφτείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μήπως ακριβώς αυτό θέλανε όλοι εξαρχής;
    Να θεωρηθεί ΄τεράστιος΄ και να έρθει σιγά σιγά στο πραγματικό υπόλοιπο, όταν λήξουν οι άλλες τους σκοπιμότητες;
    Σκέφτηκε κανείς τους πραγματικούς λόγους που δεν κατέβηκαν άλλοι υποψήφιοι;
    Πιο αναλυτικά, με συνυποψήφιο τον Σάββα και το Αμύνταιο θα ήταν εύκολο να κατέβαζε υποψήφιο και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ,με ίσες ,τουλάχιστον, πιθανότητες επιτυχίας,οι 4 συνδυασμοί.
    Γιατί δεν το έκαναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Μήπως ο Σάββας δεν είναι τόσο ανεξάρτητος αλλά είναι ΠΑΣΟΚ; δεν είναι μόνο η πρωτοφανής συμμετοχή ΠΑΣΟΚΩΝ, είναι και η συνεχείς διαβουλεύσεις. Τί υποσχέσεις δόθηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. για τον 1'32μ.μ. δεν χρειαζετε κανενας να κρυφτει φιλε.... εμεις θα γινουμε τρομοκρατες??? τι καθεσε και γραφεις!!!!! τελειωνουν οι εκλογες τελος και σε ολα αυτα..... ορεξη να εχουμε και οπου να κοιταξεις στο επιμελητηριο εχει δουλεια να κανουμε!!!! ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΗΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ..... ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΧΕΙ..... το πρωτο που πρεπει να μαθει οποιος ζει σε αυτην την πολη τι ειναι το επιμελητηριο και τι κανει και γιατι υπαρχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ανωνυμος προς τον 1`3218 Νοεμβρίου 2011 στις 7:15 μ.μ.

    Εαν γινει και αυτο που λες μεγαλε μου, τοτε και εμεις θα παρουμε τα μαγαζια μας και θα αλλαξουμε πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανωνυμος προς τον 1`0718 Νοεμβρίου 2011 στις 7:45 μ.μ.

    Λες ναι στην κριτικη, και οχι στην βρισια.
    Συμφωνω και επαυξανω.
    Ομως τι ειδους κριτικη μπορουμε να κανουμε οταν υστερα απο 70τοσα σχολια που γραφτηκαν σ`αυτη την σελιδα, ουτε ενας απ`τους υποψηφιους του Σαπαλιδη δεν εγραψε επωνυμα ! και απο κανεναν τους δεν ακουσαμε κουβεντα για το επιμελητηριο???
    Διαβασε τα σχολια υπερ Σαπαλιδη, και πες μου αν καποιοε απ`αυτους σου δινει την εντυπωση πως ξερει κατι για τον ρολο του αν ...εκλεγει.(εκτος απ` την καρεκλα του).
    Οσο για την βρισια που λες (Λαμογιο), νομιζω οτι ουτε απ`αυτο δεν μπορειτε να ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. μπραβο που δεν καταλαβαινεις και συνεχιζεις να βριζεις!!! αν εγραφες επωνυμα θα εβριζες???? εξαλλου εγραψα πολλες φορες οτι το προγραμμα μολις εκτυπωθει θα το διαβασουμε ολοι μας και τοτε δεκτη η κριτικη. οχι ομως και το βρισιμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ....μετα την επισιμη ανακοινωση του συνδοιασμου τοτε θα μπορουμε να γραφουμε επωνυμα..... και εσεις ομως να κανετε κριτικη επωνυμα.... αυτο ειναι κατα την αποψη μου το σωστο..... και οχι το βρισιμο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Καταστηματαρχης ηρεμα και λογικα ειπε18 Νοεμβρίου 2011 στις 8:04 μ.μ.

    Πιστευω οτι ο Σαββας και καλο παιδι ειναι, καιμεγαλη ορεξη για προσφορα εχει, και θα παλευε και με τα κυμματα γι`αυτο.
    .....Ομως καθε φορα που τα σκεφτομαι αυτα,ερχεται στο μυαλο μου εκεινο που ειχε πει ο Μητσοτακης για τον ΓΑΠ.(Δεν μπορει το παιδι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. GIA TON 6.54 opoio komma an katevene gia to epimelitirio to iksere poli kala oti den tha eixe kamia pithanotita na vgi...... oi politikoi kai ta kommata OLA TA KOMMATA MAS EKANAN SKATA THN ZOI MAS..... KAI ROTAO TA THELAME STO EPIMELITIRIO????
    EXOYME KATI NA XORISOYME SAN EPAGGELMATIES???? TI SKATA TA THELOYME TA KOMMATA???? GIAFTO DEN EGINE ALLOS SINDIASMOS!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΣΑΒΒΑΣ! ΣΤΙΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΕΛΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Είναι η σωστότερη λύση. Να ανακοινώσουν ΤΩΡΑ ο Σαπαλίης και ο Μπούτσης τους υποψηφίους των συνδυασμών τους, για να μιλάμε όλοι ΕΠΩΝΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΣΤΙΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ...ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣ
    ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ... ΣΠΗΛΑΙΩΝ
    (ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΣΤΟ GOOGLE NEATERDAL -ΕΙΚΟΝΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Καταστηματαρχης προς τον 8.19 ειπε18 Νοεμβρίου 2011 στις 10:50 μ.μ.

    Μηπως φιλε μου και εσυ δεν εισαι ενταγμενος σε καποιο κομα? Και μαλιστα πιστευω οτι εχεις κατεβει και υποψηφιος δημοτικος συμβουλος, η ισως και για Νομαρχης στο χωριο σου.
    Γιατι αν ειναι ετσι....τι σκατα σε θελουμε και σενα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Mε την ευκαιρια θα θελαμε να ενημερωθουμε για το συμβαν των απειλων και του εκβιασμου του υποψηφιου συμβουλου του Σαββα Σαπαλιδη, καθως επισης και για οτι νεωτερο επι του θεματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. θα δείξει ο αριθμός των ψήφων που θα πάρει ο καθείς. πως απαντούσε η γελάδα; μουου μουου μουου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Είναι πάντως διασκεδαστικό πόσο οι... πόντιοι υποστηρικτές του Σάββα δεν μελετούν τοπική ιστορία. Ποιά οικογένειες, ήταν,τότε δίπλα στον αείμνηστο Μακρή ;
    Ας βοηθήσωμεν: δεν είχαν άμεση σχέση με αυτές του... Κορτσάρη, υπήρχεν όμως παραπλήσιον το αποτέλεσμα, μετά την.. ευκλεήν εκλογήν:
    Γιώργος Ανδρεάδης, Στάθης Κωνσταντινίδης...
    Τί ασυναρτησίες, λες, πετάγεται ο φανατικόν υποστηριχτήν ας σην...κολχικήν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Όποιος σήμερα είναι υποψήφιος για το ΕΒΕ έχει πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά του.
    Οι καιροί άλλαξαν, τώρα δεν έχει "κουτάλα" άρα όποιος και να εκλεγεί θα έχει δύσκολο δρόμο μπροστά του, για αυτό αφήστε τις κακίες σας και κάνετε κάποια πρόταση, κάνετε γνωστό κάποιο πρόβλημά σας, τα κείμενα αυτά διαβάζονται από πολλούς αναγνώστες οι οποίοι ούτε έμποροι είναι, ούτε βιοτέχνες, απλά ενημερώνονται, απλά λυπάμαι για το επίπεδο κάποιων εδώ μέσα (όχι όλων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Υπομονή παιδιά. σε λίγες μέρες τελειώνει το παραμύθι, κι αρχίζει η αλήθεια της πραγματικότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Πως ολοι οι συνδιασμοι γινονται ...ανεξαρτητοι
    πριν απο τις εκλογες μονο ...αυτοι το ξερουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή