Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Νέα γραμμή Φλώρινας – Ιωαννίνων


Σε πρόσφατη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δ.Ηλιάδη με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του «Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Φλώρινας Α.Ε.» Σ.Γεωργακόπουλο, μεταξύ άλλων θεμάτων κατατέθηκε από τον κ.Ηλιάδη η πρόταση για τον καθορισμό νέας τακτικής διανομαρχιακής γραμμής Φλώρινας – Ιωαννίνων.

Η διοίκηση του ΚΤΕΛ, ανταποκρινόμενη άμεσα, απέστειλε με τη σειρά της σχετικό αίτημα προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσει η λειτουργία της γραμμής, κάτι που αποτελεί επιθυμία όλων των κατοίκων του νομού Φλώρινας, αλλά και των Ηπειρωτών.
Ο κ.Ηλιάδης δήλωσε σχετικά πως «με την κίνηση αυτή ανοίγουμε τις πύλες του νομού μας προς την Περιφέρεια Ηπείρου και όχι μόνο».
Αξίζει να σημειωθεί πως για το θέμα υπάρχει ήδη και η σύμφωνη γνώμη του «ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Α.Ε.».

1 σχόλιο:

  1. καλο αυτο για μας του φοιτητες στα γιαννενα που δν παλευεται αλλο η 2ωρη αναμονη στην κοζανη και το πανακριβο εισητηριο των 15,5 ευρω φοιτητικο και 20και το κανονικο...πλεον ειμαστε και γυρω στους 150-200 φοιτητες απο φλωρινα-αμυνταιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή