Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Το απόλυτο "άδειασμα" του Αθ.Μπέλτσου από τον Ι.Βοσκόπουλο


Η χιονόπτωση της 22ας Δεκεμβρίου ήταν η πρώτη ουσιαστική δοκιμασία της δημοτικής αρχής του Ι.Βοσκόπουλου απέναντι σε πραγματικά προβλήματα. Μπροστά σ’ αυτό το πρόβλημα, από τις πρώτες κιόλας στιγμές, η παταγώδης αποτυχία αποχιονισμού, αλλά και στοιχειώδους διαχείρισης των 

ζητημάτων που προέκυψαν υπήρξε ολοφάνερη. Αφού λοιπόν ο Ι.Βοσκόπουλος επέστρεψε (μετά από ταξίδι στην Αθήνα) στην καθημερινή πραγματικότητα διαπίστωσε, σαν απλός επισκέπτης, το «κακό χάλι» που βρισκόταν η Φλώρινα, το δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Δεκεμβρίου και αυτό υπήρξε το πρώτο «άδειασμα» του αντιδημάρχου Νάσου Μπέλτσου, στον οποίο, με αυτόν τον τρόπο, προσπάθησε να χρεώσει την αποτυχία του αποχιονισμού. Μπροστά στα διογκούμενα προβλήματα αλλά και στη συνολική κατακραυγή των πολιτών που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται στο απέραντο παγοδρόμιο που μεταβλήθηκαν οι δρόμοι της Φλώρινας, ο Ι.Βοσκόπουλος προχωράει και στο δεύτερο "άδειασμα" του Νάσου Μπέλτσου με τη χθεσινή ανακοίνωση:


13 σχόλια:

  1. Δεν φταί ούτε ο δήμαρχος ούτε ο αντιδήμαρχος!!!
    Εμείς που τους ψηφίσαμε φταίμε.. αλλά θα ξανά έρθουν εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί ήταν στην Αθήνα η δημαρχάρα Τετάρτη και Πέμπτη?? για να μας πει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά και γω δεν θα τον ψηφίσω,
    Αλλά φτάνει πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και δεν ήταν ΜΟΝΟΣ στο ταξίδι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τώρα θα επανέλθουμε στην αγιοποίησηση του Μπέλτσου; Δεν έπιασε με τη πρώτη, τώρα έχουμε και δεύτερη απόπειρα. Τι άδειασμα και κουραφέξαλα; Ο Μπέλτσος δεν είναι παιδάκι. Πως ανέλαβε τον αποχιονισμό χωρίς εργάτες; Τώρα φταίει τάχα ο δήμαρχος; Και οι δυό είναι γρανάζια του ίδιου συστήματος. Στη τύχη ρίξανε τα του αποχιονισμού και τα του δήμου και τώρα κοιτάνε να τα μπαλώσουν όπως όπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να τα βλεπει ο Μπελτσος αυτα που του πηγε ενα καρο σταυρους και τωρα τον αδειαζειλες και εφταιγε μονο αυτος για το χαλι,αλλα ετσι ειναι ο Βοσκοπουλος μια ζωη σε αλλους τα φορτωνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Μπέλτσος πήγε σταυρούς ή ο μηχανισμός της ΝΔ δούλευε ακατάπαυστα για τον Μπέλτσο και για τον Βοσκόπουλο; Χωρίς το κόμμα, όλοι τους είναι τελείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. alla to komma mas exei balei se ayto to koma!!!
    ti lene stin n.d. gia ayton ton dimarxo?
    ti lene oi psifoforoi tou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αδέρφια ξυπνήστε, αυτοί συνεχίζουν να τα κονομάνε και εμας μας κλέβουν τη ζωή με τα χαράτσια και τις απανωτές αυξήσεις.Ας κάνουμε κάτι και για μας.Για αυτούς δεν έχει αλάξει τίποτε και κόβουν μόνο απο μας.Διώχτε τους ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μη σου φανεί παράξενο 8.38. Η ΝΔ πάλι τους ίδιους θα κατεβάσει. Βλέπεις δεν μπορεί η ΝΔ να ξεφύγει από τον κακό της εαυτό. Ούτε η ΝΔ ούτε οι ψηφοφόροι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο μηχανισμός και το παρασκήνιο του βοσκοπουλου πρέπει ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να ξηλωθει στην κυριολεξία απο την Φλώρινα. Επικίνδυνοι και απράδεκτοι και ανεπαρκεστατοι Κρύβονται ο ένας πίσω απο τον άλλο. Στην Ρηγίλης προφανώς κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου..ώς συνήθως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαφώς την πρώτη ευθύνη έχει ο Δήμαρχος.
    Ομως και τί... τιγκαριστό πιά να αδειάσει;
    Από το Δήμο στο πολιτικό γραφείο και από εκεί στο τελωνείο.Κι από κεί, στήριξη, ξανά στο Δήμο.
    Εντάξει, όχι ο πρώτος διδάξας.
    Τόσα κρασιά εμφιαλώνει ο περιοχή μας.
    Ολα καλά και με τα δημοτικά και τη ντόλτσε
    ( πολιτική) βίτα. Το κράτος οφείλει το χρέος της χώρας, γιαυτό και η κοινωνία οφείλει τόσα χρόνια στο ένοχο σύστημα του κράτους.
    Με τον αποχιονισμό όμως; Ούτε αυτόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε καλές ημέρες δεν μπορούν να βάψουν τι γραμμές
    στους δρόμους και εσείς θέλετε να καθαρίσουν τα χιόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή