Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Κτηνοτρόφος απ΄το μέλλον ο Φλωρινιώτης Δημ. Μηνόπουλος- Ρεπορτάζ MEGA



Το MEGA channel επισκέφθηκε την πρότυπη αιγοτροφική μονάδα "Αγρόκτημα ΑΜΑΛΘΕΙΑ" στην Άνω Καλλινίκη της Φλώρινας και μίλησε με τον ιδιοκτήτη της, Δημ. Μηνόπουλο. Δείτε το βίντεο:



5 σχόλια:

  1. Γιάννης Κασκαμανίδης29 Δεκεμβρίου 2011 στις 5:36 μ.μ.

    Είναι τραγικά, κάποιες φορές, τα όρια της άγνοιάς μας. Ο Δημήτρης εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής κτηνοτροφικών προϊόντων, με μια λογική που σέβεται το περιβάλλον και προτείνει ως μοντέλο ανάπτυξης την αειφορία. Όμως, λίγοι εδώ στον τόπο μας γνωρίζουν τη δουλειά αυτού του ανθρώπου, που ασφαλώς το κάνει προς βιοπορισμό, αλλά θα μπορούσε βεβαίως να το κάνει πιο εύκολα. Προτίμησε τον δρόμο τον δύσκολο, αυτόν που μας δείχνει πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το μέλλον.
    Γνώρισα τον Δημήτρη και είδα την επιχείρησή του πέρυσι τον Μάρτιο, μαζί με τα παιδιά που είχα στην έκτη τάξη. Πήγαμε για μια διδακτική επίσκεψη και πήραμε ένα δυνατό μάθημα. Τότε ευχαρίστησα τον Δημήτρη και τους γονείς του που είναι εκεί.
    Τώρα τον ξαναευχαριστώ και του εύχομαι όλα τα καλά. Να είναι πάντα στις επάλξεις για να μας δείχνει πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή μας.

    Γιάννης Κασκαμανίδης, δάσκαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο μπράβο αξίξει σε αυτόν τον πανάξιο άνθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν αξιζει μονο τα μπραβο μας απλα... αλλα πρεπει και εμεις σαν φλωρινιωτες να σταθουμε διπλα στον κυριο δημητρη και να αγοραζουμε τα προιοντα του τα οποια τα δοκιμασα και εμεινα καταπληκτος απο την ποιοτητα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λαμπρο παραδειγμα για πολλους επιχειρηματιες της πολεως, οι οποιοι παρ`ολο που μπορουν να παραγουν εστω και κατι, προτιμουν τις εισαγωγες απο φυρομ, τουρκια, βραζιλια, ... και τελειωμο δεν εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και που συνηθως (φιλε 12,15) αυτοι οι εποχειρηματιες ειναι που μιλουν για ακρατο τοπικισμο, και που κλεινουν τα συνορα σ`αυτους που πανε να ψωνισουν απ`εξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή