Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Στις λεπτομέρειες έχασε ο «Αριστοτέλης» από τον «Πρωτέα»


Το πάλεψε ο Αριστοτέλης κόντρα στη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας, αλλά τελικά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, με κάποια λάθη που έγιναν στο τελευταίο δίλεπτο της αναμέτρησης. Παρόλο που η ομάδα της Φλώρινας ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, τον οποίο 

έδειχνε να «ελέγχει», στο τέλος γνώρισε την ήττα από τον Πρωτέα Γρεβενών με σκορ 63-65. 
Από την αρχή της αναμέτρησης φαινόταν πως ο αγώνας θα εξελιχθεί σε πραγματικό ντέρμπι. Ο Αριστοτέλης πήρε το προβάδισμα με τον Δημήτρη Μαυρουδίου να πετυχαίνει δύο τρίποντα και εφτά συνολικά πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στο τέλος οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά με 17-19. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν και το καλύτερο για τον Αριστοτέλη, με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και σωστές επιλογές στην επίθεση, εκεί όπου ο νεαρός Τούζος με ένα προσωπικό «ξέσπασμα» (διώχνοντας το «άγχος» που φαίνεται να είχε στο πρώτο δεκάλεπτο) πέτυχε 10 πόντους με 2 τρίποντα, φέρνοντας την ομάδα της Φλώρινας να προηγείται στο ημίχρονο με 35-31. 
Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Τέλη Μαυρουδίου, είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση και όχι μόνο δεν έχασε το προβάδισμα στο σκορ, αλλά αύξησε τη διαφορά στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στους 6 πόντους (53-47). Το ίδιο και στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου, όπου βρέθηκε να προηγείται με 56-48 στα τρία πρώτα λεπτά. Από εκεί και πέρα, ήρθανε κάποιες λανθασμένες επιλογές στην επίθεση και κάπως έτσι ξεκίνησε το «ροκάνισμα» της διαφοράς. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν 59-59 και στο τελευταίο δίλεπτο έγινε πραγματικό ντέρμπι. Ο Αριστοτέλης πέρασε πάλι μπροστά με 61-59 αλλά στη συνέχεια, κάποιες βεβιασμένες ενέργειες και λάθη (συν 2-3 «φαλτσοσφυρίγματα» των διαιτητών), έφεραν την ομάδα των Γρεβενών μπροστά στο σκορ με 61-65, για τελειώσει ο αγώνας στο τελικό 63-65. 
Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση του Αριστοτέλη, που «κόντραρε» στα ίσα το δεύτερο στη βαθμολογία και με λίγη περισσότερη «ψυχραιμία» στα τελευταία λεπτά, θα μπορούσε να είχε φύγει νικητής. 


Πηγή: florinasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου