Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ματιές Στα Σπορ


Την ώρα που η Αθήνα "δάκρυζε" από τα καπνογόνα των αστυνομικών και η Ελλάδα περνάει την δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας της, μεταπολεμικά, η Φλωρινιώτισσα πρωταθλήτρια της Γ.Ε.Φ. Σταυρούλα Δήμκου κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό κύπελλο της Πίζας, αναγκάζοντας τους γείτονες 

Ιταλούς να ανακρούσουν στον Εθνικό μας ύμνο και να σηκώσουν ψηλά την γαλανόλευκη σημαία...
ΞΙΦΑΣΚΙΑ
Ο Ο.ΞΙ.Φ. άγγιξε το απόλυτο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U-17 του ξίφους μονομαχίας, θριαμβεύοντας για μία ακόμα χρονιά, έχοντας ως συνολική συγκομιδη 3 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο.
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Ντέρμπι που θύμισε παλιές καλές εποχές πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Αμυνταίου, όπου ο τυπικά φιλοξενούμενος Αμύντας επικράτησε του Φιλώτα ΜΠΣ με 19-20, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δέκατα του δευτερολέπτου.
Α' ΕΠΣΦ
Οι 14 μονομάχοι αν και έχουν 60 μέρες να πατήσουν το χορτάρι για επίσημο αγώνα, προσπάθησαν να ενισχυθούν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η "ΜΣΣ" αναφέρει το "παζάρι" που έγινε, με αρκετές δυνατές μετακινήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ...
Την συνέντευξη του νεαρού Άντι Σαλκούρτι, του Δικεφάλου Αετού Αγίας Παρασκευής, τη συνέντευξη του αμυντικού της Θύελλας Φιλώτα, Γιώργου Πατρασκάκη, τις εκδηλώσεις κοπής πίτας της Ιτιάς Ιτιάς, του καλαθοσφαιρικού τμήματος του Αριστοτέλη, του συλλόγου Σότοκαν Φλώρινας, την τιμητική πρόσκληση του Α.Σ. Σογκούν, όπως και όλη την αθλητική δραστηριότητα της τελευταίας εβδομάδας, όπως την κατέγραψε η Ματιές Στα Σπορ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου