Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Συνάντηση Ε.Β.Ε. με εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των έντονων καιρικών φαινομένων, ήταν στο επίκεντρο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Επιμελητήριο Φλώρινας. Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου κάλεσε τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων της 

Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, με στόχο να συζητηθούν θέματα όπως το κόστος θέρμανσης και η αγορά της γειτονικής χώρας, που απειλεί την τοπική αγορά.
Στόχος της συνάντησης ήταν να ληφθούν αποφάσεις ευρείας αποδοχής, με διεκδικητικό χαρακτήρα, που θα προωθηθούν άμεσα στα αρμόδια Υπουργεία.  «Καλέσαμε σήμερα εδώ τους συνδικαλιστικούς φορείς της περιοχής, για να συντονίσουμε τις δράσεις μας σε σχέση με τα προβλήματα που μας απασχολούν» είπε ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Σάββας Σαπαλίδης και πρόσθεσε πως «Σήμερα δε λέμε λόγια, κάνουμε έργα. Πρέπει άμεσα να στείλουμε μια επιτροπή στα αρμόδια Υπουργεία και να διεκδικήσουμε φθηνότερο πετρέλαιο, αλλά και καλύτερη διασφάλιση των συνόρων». Ο κ. Σαπαλίδης τόνισε πως, το Επιμελητήριο θα στηρίξει με κάθε τρόπο τους επιχειρηματίες, αλλά πρέπει άμεσα να κινητοποιηθεί η τοπική κοινωνία και να διεκδικήσει ένα μέλλον για την περιοχή.
Σύνταξη: Σοφία Ζουζέλη
Πηγή: ΕΡΑ Φλώρινας

2 σχόλια:

  1. οι προηγούμενοι στο ΕΒΕ, σας κατηγορούν ότι δεν είστε ικανοί να σπάσετε τους πάγοκρυστάλους στο κτήριο, Βάλτε τον κοντό να τους σπάσει, αυτός ξέρει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην ασχοληθεί ο Σάββας με παγοκρύσταλλους και το βουνό χιόνι μπροστά από το επιμελητήριο. Αυτή την στιγμή ο πρόεδρος ασχολείται με το μέλλον της Φλώρινας.

    Τράπεζες,καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, όφειλαν να καθαρίσουν τα πεζοδρόμια τους. Ας δώσουν κανα μεροκάματο σε κάποιον άνεργο και ας καθαρίζουν τακτικά τα πεζοδρόμια τους από το χιόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή