Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Πού είδαμε ποιους..




Και ενώ η Φλώρινα στις 10 Ιανουαρίου 2012 «πνιγόταν» στο χιόνι, με τη θερμοκρασία να φτάνει στους -25 βαθμούς Κελσίου, ο φωτογραφικός φακός της Espresso "συνέλαβε" τον Ι.Βοσκόπουλο και τη Ζ.Ρίζου σε κοσμική εκδήλωση στο Κολωνάκι της Αθήνας, στα εγκαίνια της Έκθεσης "Κοινός Παρονομαστής: Ο δάσκαλος Χρόνης Μπότσογλου" στην γκαλερί "Καπλανών 5". Τα συμπεράσματα δικά σας…
  
Πηγή: Espresso
,

16 σχόλια:

  1. κε Δημαρχε κα Προεδρε του Δημοτικού Συμβουλιου πρεπει να προβειτε αμεσα σε διωξη της εν λογω εφημεριδας γιατι η φωτογραφια δε σας κολακευει καθολου. Κρίμα σας αδικει παντελως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους ενώνει η τέχνη, η δικαιοσύνη και το φτωχό μας το μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ώρε, μεγαλεία ο βοσκός με την Γκόλφω ......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί να μην μοστράρονται σε "γκαλερί" και σοσμικές εκδηλώσεις; Μήπως αυτοί πληρώνουν τα ταξίδια, τα ξενοδοχεία, τα φαγητά και τα ποτά; Εμείς που ψάχνουμε για δουλειά τα πληρώνουμε. Όσο δεν τους παίρνουμε με τις ντομάτες, τόσο θα κορδώνονται, εις υγείαν των κορόϊδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τα....
    Άρε Γιάννη..άρε Γιάννη!
    Πας και καρφώνεσαι!!!
    Καλά οι γυναίκες είναι ματαιόδοξες θέλουν τις φωτό και τα τέτοια!
    ..εσύ όμως..αχ δεν προσέχεις!!..παρασύρεσαι!
    Η Espresso ρε κυκλοφορεί πανελλαδικά!
    Αμάν ρε Γιάννη!...γίνονται τέτοιες γκέλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι! Δεν το πιστεύω! Αποκλείεται! Σίγουρα είναι μοντάζ!
    Δεν μπορεί να είναι τόοοοοοσο ηλίθιοι!!

    Υ.Γ.1 Η έκθεση τουλάχιστον έλεγε τίποτα;
    Υ.Γ.2 Ζέτα μου, το μπλέ ρουά δε σε πάει καθόλου καλή μ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σήμερα που θα γιορτάσουν;;;; Καψουρη.... Το μωρο σου παει σε σαλόνια τώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε ΟΧΙ δεν μπορεί να μας αξίζει τόση κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Zήλειεεεεεες....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρεζιλίκια! Τόσο δεν του κόβει αυτού του ανθρώπου....; Ούτε αυτής ....; Ρεζιλίκια! Η ΦΛώρινα υποφέρει κι' αυτός πάει σε "κοσμικές εκδηλώσεις". Ο κόσμος τον κουτσουμπολεύει για την Ζέτα, που της εξασφάλισε θέση και δύο μισθούς, κι' αυτός πάει μαζί της στην Αθήνα, κι' εμφανίζεται σε κοσμικές εκδηλώσεις! Και κάθεται και να τον φωτογραφίσουν! Τι να πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο εμείς ασχολούμαστε με τη Ζέτα και τον Βοσκόπουλο και ενω τους εξασφαλίσει μισθούς με πολλά μηδενικά (η Ζέτα από ΑΝ ΦΛΩ 3500 - 4000 ευρώ και από τον δήμο +2000 ευρώ), ο Βοσκόπουλος άλλα 5000 ευρώ από τον δήμο και δεν ξέρω για άλλα και από που, αυτοί την περνάνε ζωή και κότα. Και αν δεν πάνε αυτοί σε κοσμικές εκδηλώσεις, ποιός θα πάει; Τώρα ετοιμάζονται και για Ρωσία και για Κίνα και δεν ξέρω και για που αλλού για τουριστική προβολή του δήμου.

      Διαγραφή
  11. Η ΜΑΜΑ ΤΙ ΛΕΙ ; ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟΨΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗ ...ΜΠΕΜΠΕΛΗ,
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΥΧΤΑ ΔΡΟΣΕΡΗ..ΚΙ ΑΝΕΜΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είναι κυρίες και κύριοι τίποτε το..ποινικόν
    Η ζωή είναι ωραία, ζηλόφθΟνες, σκάστε και πούκνιτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στο μεταξύ, σχεδόν κανένας από τους «δημοσιογράφους» που τους σέρνει από την μύτη ο δήμαρχος, δεν τολμούν να γράψουν σε μια φυλλάδα 5 σταράτα λόγια.

    Τους έχουν γίνει τα μυαλά μύλος με τόση χλιδή που βλέπουν και δεν μπορούν να αγγίξουν; Στις μέρες μας φτωχολογιά και δημοσιογραφία δεν πάνε μαζί. Δεν τον βλέπω να ξεμένει από γιουσουφάκια ο δήμαρχος. Περιμένουν και άλλοι γονείς που θέλουν να δουν τα παιδιά τους να καταξιώνονται "δίπλα σε τέτοιους θεσμούς". Δεν φταίνε πάντα τα γιουσουφάκια, φταίνε και οι μέντορές τους.

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νικολακι μια γλαστρα με μαραμενενα γαιδουραγκαθα ηταν και θα ειναι μια ζωη το επιμελητηριο φλωρινας,ενα πλατισκαλο που το χρησημοποιουν οι καθε τρ@@@ς που θελουν να ανεβουν στον οροφο της τοπικης αυτοδιηκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή