Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

«Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα» στη Φλώρινα


Oι Θεατρικοί Παραγωγοί του «Άννυ» και «Καλά Χριστούγεννα κύριε Σκρουτζ» - με υπερηφάνια παρουσιάζουν το Θεατρικό Μιούζικαλ: «Ρωμαίος και Ιουλιέτα, η μαγεία της Βερόνα».
Ένα μιούζικαλ με προδιαγραφές Broadway για παιδιά, εφήβους

νέους και αυτούς που γελάνε ακόμα σαν παιδιά….
Το διαχρονικότερο έργο του William Shakespeare, διασκευασμένο από το Μαρίνο Καρπούζα, μετουσιώνεται σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό.
Ένα σύνολο ηθοποιών, τραγουδιστών, μουσικών και χορευτών, με φόντο τη μοναδική Γέφυρα της Βερόνα, μεταλλάσει τη σκηνή του θεάτρου και παρασύρει το θεατή σε μια μοναδική και συνάμα φαντασμαγορική μουσικοθεατρική εμπειρία, που σίγουρα η χώρα μας, δεν έχει ξαναζήσει.
Ο φιλάργυρος Ντον Φιορίνι Καπουλέτος, είναι ο ιδιοκτήτης και δεσμώτης της Ιουλιέτας, πρωταγωνίστριας του Θεάτρου των Καπουλέτων. Ο Ρωμαίος,  τρελαμένος με την ίδια τη Ζωή - πολεμά το Κακό διεκδικώντας την ευτυχία τους και πολεμώντας ενάντια στην ίδια τους τη Φύση…. 
Ο Μύθος ξετυλίγεται  με μαγικό τρόπο, πλημμυρισμένος από μουσική.
Σκηνές ευτράπελα κωμικές, σκηνές δράσης και περιπέτειας ή σκηνές ορκισμένου πάθους. Οι ήρωες  αναζητούν την αλήθεια, αντιστέκονται με το ήθος και τα ξίφη τους στο Κακό, πολεμούν κάθε σύμβαση που τους στερεί το Απόλυτο, κυνηγούν την Ελευθερία… και μεταμορφώνουν την πραγματικότητα μπροστά στους θεατές, νικώντας τη θεατρική σύμβαση και την ανθρώπινη Φύση….

Η παράσταση «Ρωμαίος & Ιουλιέτα» θα βρίσκεται στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ» για 1 μοναδική παράσταση το Σάββατο  11 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ.
Εισιτήρια προπωλούνται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου