Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Επίσκεψη Μαγκριώτη στη Δυτική Μακεδονία


Τα νέα έργα των κάθετων αξόνων της Εγνατίας Οδού, στη Δυτική Μακεδονία θα επισκεφθεί σήμερα, Παρασκευή 23 Μαρτίου, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης.
Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του κ. Μαγκριώτη θα είναι το εργοτάξιο «Φλώρινας – Νίκης», στο οποίο θα 

βρεθεί στις 11:30 το πρωί, ενώ στη 1:30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το εργοτάξιο «Κορομηλιάς–Ιεροπηγής– Κρυσταλλοπηγής», στο στόμιο της σήραγγας Ιεροπηγής.
Σύνταξη Μάκης Νασιάδης
Πηγή: ΕΡΑ Κοζάνης

8 σχόλια:

  1. Ποιος άξονας ρε;..μας δουλεύουν όλοι!Καραμπινάτη αστοχία σχεδιασμού είναι ο δρόμος και δεν μιλάει κανείς!
    Που είναι ρε οι υπερυψωμένοι τομείς με υπό του δρόμου διαβάσεις για την διέλευση αγροτικών μηχανημάτων μικρών και μεγάλων στον κάμπο που "σχίζεται" από τον δρόμο;..Πού; Τι θα γίνει στο μέλλον όταν τελειώσει η κατασκευή του δρόμου..τα αγροτικά μηχανήματα θα ανεβαίνουν ΠΑΝΩ στον δρόμο για να περάσουν στην απέναντι γεωργική περιοχή ή θα μετατραπούν σε ελικοφόρα και θα πετάνε!
    Θα μας πουν μετά αυτό που είπε και ο ΜΕΓΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΙΑΝΗΣ για τον δρόμο από Βεύη –Ξινό.. "ξεχάσαμε να κατασκευάσουμε μια δυο γέφυρες" ..ΕΔΩ ΠΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ!...ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΘ ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
    ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ «ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ» ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΛΕΖΑΝΤΙΑ!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ! ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
    ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΡΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ!
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!
    ΟΧΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ! ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ!
    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ Σ Α Δ Ο Μ Α Χ Ο Ζ Ε Σ!
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To σίγουρο είναι ότι ο κάθετος άξονας Φλώρινα Πτολεμαίδα αποκλείεται να τελειώσει την επόμενη δεκαετία. Από αυτό το ΕΣΠΑ δεν έχει χρηματοδότηση.
    Οταν θα βγούμε στις αγορές το 2022 ίσως κατασκευαστεί και ο κάθετος άξονας :)
    Οπότε κάθε φορά που θα ακούτε για τον κάθετο άξονα να χαμογελάτε με περίσκεψη και λύπη.

    Απλά τώρα μας φτιάχνουν ένα δρόμο τετράιχνο (4 λωρίδες) 14 χλμ για να πηγαίνουμε πιο σύντομα στο Μοναστήρι για τα καθημερινά μας ψώνια.

    To έργο κοστίζει περίπου 80.000.000 ευρώ δηλαδή περίπου 5,7 εκατ ευρώ το χιλιόμετρο. Και όσο σκέφτομαι ότι με ένα μικρό μέρος από το παραπάνω ποσό θα λειτουργούσε το τρένο....
    Εδώ έφτασαν στο σημείο να κάνουν περιφερειακή οδό στο Αμύνταιο για την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης! Προύπολογισμός 6.000.000 €

    Αυτή είναι η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων μιας κοινωνίας σε αποδιοργάνωση και σε αδυναμία προγραμματισμού και αποτελεσματικής δράσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και σάν ήρθε κάτι τρέχει στα ΓΥΦΤΙΚΑ ! ψήφους μαζέυουν παρέα με τον έτερο επαγγελματία του σάπιου κατεστημένου αντωνιάδη. Πόσο δούλεμα θα αντέξουμε ? έλεος!αυγά και πατάτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεσούσης της κρίσης δεν έχουμε αυγά και πατάτες για πέταμε. Εκλογές έρχονται ας αναλογιστεί ο καθένας την ευθύνη του κι ας μάθουμε να ψηφίζουμε διαφορετικά. Τα πράγματα αλλάζουν με αυτό που ρίχνουμε στην κάλπη κι όχι ρίχνοντας τροφημα.

      Διαγραφή
  4. ρε πασοκόφατσα μαγκριώτη με το τρένο τι γίνεται? ή δέν είναι της αρμοδιότητας σου? φλωρινιώτες μας δουλευουν στα ίσια και τους υποδέχονται οι γλύφτες της φωτογραφίας για αυτοπροβολΉ ΨΗΦΟΥς και δήθεν έργα . Μία υποδοχή τους αρμόζει ΜΑΥΡΟ ΦΑΣΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης!Λές και είναι η Μοναστηρίου και η Εγνατία της Θεσσαλονίκης Προύπολογισμός 6.000.000 €

    ¨Ομως για το τρένο ευρώ τσακιστό ούτε ένα τρένο ενώ ήδη έπρεπε να λειτουργεί και να εξυπηρετεί τους πολίτες στην Φλώρινα.

    έρε μαύρο γιουτσο που έχετε να φάτε στις εκλογές που θα ΣΑς ΤΣΟΥΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ετσι! Μαυρο στις εκλογες. Σε ποιους ομως? Υπάρχει εναλλακτική λύση? Όλοι λόγια είναι. Ακούσατε εφικτές προτάσεις, λύσεις από αλλο κόμμα? Είτε αριστερο είτε δεξιο είτε κεντρώο? ΟΧΙ. Εκτός κι αν βαρεθήκαμε να μας πηδάν οι ίδιοι και θέλουμε να μας πηδήξουν και οι άλλοι. Έτσι για ξεκάρφωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εκτός από τον 11΄.55 ,οι άλλοι καλά τους τα λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή