Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Φόβος επεισοδίων και στη Φλώρινα...


Η φετινή  παρέλαση της 25ης Μαρτίου φαίνεται ότι αποτελεί μείζον ζήτημα για την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, 

δεκάδες θα είναι φέτος οι αστυνομικοί που θα λάβουν μέρος στα μέτρα τάξης κατά μήκος της διαδρομής της παρέλασης, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια από αγανακτισμένους πολίτες και η όλη εκδήλωση να διεξαχθεί ομαλά. Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, για πρώτη φορά φέτος, δε θα παρελάσουν τμήματα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διατεθεί μεγαλύτερος αριθμός αστυνομικών στην επιτήρηση του «ευαίσθητου» χώρου της εξέδρας των επισήμων και της γύρω περιοχής.   

10 σχόλια:

  1. ωωωωωωωωωχ και όλοι έχουν πατάτες,αυγά χαλασμένα,ξινισμένα γιαούρτια,μανταρίνια,πορτοκάλια και πολλά άλλα στα σπίτια τους!
    Και από σημάδι όλοι οι Φλωρινιώτες άριστοι!
    ..άσε που οι πιτσιρικάδες έχουν προπονηθεί στο χιονοπόλεμο στον μακρύ φετινό χειμώνα κάθε μέρα χαμός γινόταν στις γειτονιές!
    3 μήνες χιόνι !!! έχουνε ρίξει χιονόμπαλες και χιονόμπαλες!.. υψηλό το επίπεδο της ικανότητάς τους να εκσφενδονίζουν "αθώες χειροβομβίδες" με ακρίβεια πόντου!!
    Δεν μπορεί να γίνει σωματικός έλεγχος σε όλους ! και να γίνει! Όλοι κάποια σακούλα θα έχουν….θα κατάσχουν τρόφιμα;..ρε θα γίνει της κακομοίρας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΕΡΑ-ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΛΙΑΝΗΣς ΤΗΝ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΗΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα πίστευα πως τα ζώα διαθέτουν ένστικτο για επικείμενες καταστροφές (πχ. σεισμούς).

    Πριν από δύο χρόνια στην παρέλαση της 8ης Νοεμβρίου (αν δεν κάνω λάθος) ένα παρελαύνον άλογο μάλλον διαισθάνθηκε τι θα ακολουθούσε και ποιοι θα είναι οι υπεύθυνοι, οπότε αφού έφτασε μπροστά στους επισήμους, τους γύρισε τα οπίσθια και έκανε την χοντρή του ανάγκη. (Σημειωτέον πως δεν ήταν πολιτικά υποκινούμενο το ζώον)

    Το βιντεάκι από το εσταντανέ αν το έχει κάποιος, αξίζει να μας το στείλει! Όλα τα λεφτά!!!(υπάρχουν δεν υπάρχουν)!

    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε ρε γέλια που θα κάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρουθούνι δεν πρόκειται να ανοίξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα γίνει τίποτα. Περιμένουμε την παρέλαση για να κουνηθούμε? Οτι κάναμε μέχρι τώρα θα κάνουμε και την 25 Μαρτίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 60ν ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΎ 27-ΙΟΥΛΊΟΥ197424 Μαρτίου 2012 στις 1:20 μ.μ.

    ΣΙΔΕΡΌΦΡΑΧΤΗ, ΕΘΝΙΚΉ ΓΙΟΡΤΉ;ΠΆΝΤΩΣ ορισμένοι από τους τοπικούς επίσημους είναι τόσο βουτηγμένοι στη λαμογιά και στην ανηθικότητα που καλά θα κάνουν να αρρωστήσουν..χαρτί από γιατρό μπορούν να πάρουν ..αρκεί κάτι τις να στάξουν..τιμώμενα πρόσωπα δικαιούνται να είναι μόνο όσοι πολέμησαν για την ελευθερία αυτής της δύσμοιρης ΠΑΤΡΙΔΑΣ και τα φαντάρια που την υπηρετούν τώρα και δεν έχουν λευτά να να πούν τον πόνο τους στον καπνό του τσιγάρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βρε αντε που πιστευετε οτι θα γινουν επισοδεια στη σγουριασμενη πολη μας!εδω τις προαλλες στη διαμαρτυρια ηταν και ο δεξιος βουλευτης μας που ψηφισε να σας υπενθυμισω υπερ του μνημονιου,και δεν κουνηθηκε κανεις και θα γινουν τωρα που θα υπαρχει και ο εκπροσωπος της εκκλησιας;Μα ποσο λιγο ξερετε τη φλωρινιωτικη ψυχολογια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φλωρινιωτικη ψυχολογια!!!
    Κοινωνική μαστούρα ΡΟΧΑΛΗΤΟ και φιλελεύθερη χοληστερίνη με μπόλικη λαμογια για γαρνιτΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή