Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Πανευρωπαϊκή Ημέρα Ευγένειας στους δρόμους του Αμυνταίου


Η 23η Μαρτίου είναι χαρακτηρισμένη ως Πανευρωπαϊκή Ημέρα Ευγένειας στο Δρόμο και οι μαθητές της Ε΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου, μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς από το κέντρο της πόλης του Αμυνταίου.


Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», με τη συνεργασία του Δήμου Αμυνταίου και της Τροχαίας Αμυνταίου.
Η υπεύθυνη για την εκδήλωση Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ, κ. Μέλη Γιαννιτσοπούλου, ανέφερε «Όλοι εμείς που είμαστε χρήστες των δρόμων δεν είμαστε αντίπαλοι και πρέπει να σεβόμαστε πεζούς και οδηγούς. Τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν λόγω επιθετικότητας και αυτό πρέπει να αλλάξει.
Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Νομός Φλώρινας είναι τελευταίος στα ατυχήματα και θέλουμε να παραμείνουμε έτσι.
Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη συμμετοχή των μαθητών και των οδηγών στη δράση. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι οδηγοί έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δράση ενημέρωσης από τους μικρούς μαθητές και πιστεύω ότι με συνδυασμό διαφόρων δράσεων θα βελτιωθεί η οδική ασφάλεια όλων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου