Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Κράνη και φωτάκια για ποδήλατα μοίρασε η Τροχαία Φλώρινας


20 κράνη ποδηλάτου και 60 περίπου φωτάκια για ποδήλατα μοίρασε χθες η Τροχαία Φλώρινας σε δημοτικά σχολεία της Π.Ε.Φλώρινας που είχαν επισκεφθεί την έκθεση της Τροχαίας τον περασμένο Οκτώβριο. Όπως 

ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ Φλώρινας ο Διοικητής Τροχαίας Δημήτρης Γκίνης «η επισκεψιμότητα στην έκθεση από τους μικρούς μαθητές ήταν αρκετά μεγάλη φέτος και τα κράνη τα μοιράσαμε στις σχολικές μονάδες μετά και από κλήρωση που πραγματοποιήσαμε γιατί ο αριθμός των σχολείων και των μαθητών ήταν αρκετά μεγάλος».
Επεσήμανε δε την αναγκαιότητα δημιουργίας ποδηλατοδρόμου και μέσα στην πόλη της Φλώρινας έτσι ώστε να μπορούν να κινούνται άνετα τόσο τα μικρά παιδιά με τα ποδήλατα όσο βέβαια και οι πολίτες της Φλώρινας που όπως είπε «θα πρέπει και οι μεγαλύτεροι να μάθουν να κινούνται με τα ποδήλατα γιατί οι αποστάσεις είναι κοντινές και το κυκλοφοριακό πρόβλημα μεγάλο για μια πόλη που οι αποστάσεις είναι κοντινές και δε χρειάζεται η χρήση του οχήματος για να μεταβούμε σε αυτές». «Αν μάθουν οι κάτοικοι να κινούνται με ποδήλατο» πρόσθεσε ακόμα «θα λυθεί και το έντονο πρόβλημα με το παρκινγκ που υπάρχει στην πόλη της Φλώρινας».
Σύνταξη: Θωμαή Αδάμου
Πηγή: ΕΡΑ Φλώρινας

3 σχόλια:

  1. Να κάτι θετικό. Μπράβο στην προσπάθεια σας αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΆ ΠΟΛΎ ΚΑΛΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Δ/ΤΗ Κ.ΓΚΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμά συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως ο κ. Δ/της (ή οι υπόλοιποι αστυνομικοί της Τροχαίας) χρησιμοποιούν ποδήλατο? Καλό είναι να τα λέμε, αλλά να έχουν βάση τα λόγια μας..να δίνουμε και το παράδειγμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή