Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Φλώρινα


Οι επερχόμενες εκλογές είναι η πρώτη συνολική πολιτική-εκλογική μάχη μετά την εκδήλωση της άγριας επίθεσης του κεφαλαίου κατά των εργαζομένων. Θα πραγματοποιηθούν ύστερα από μια διετία σκληρών αγώνων και συγκρούσεων, μετά από μια δραματική ταπείνωση του επιπέδου ζωής και των δικαιωμάτων του λαού, σε συνθήκες πρωτοφανούς -για τα μεταπολιτευτικά χρονικά- κρίσης του αστικού συστήματος. Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως οι πιο 

κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Φυσικά και δεν μπορούν να δώσουν διέξοδο αστικής ενσωμάτωσης στην κοινωνική δυσαρέσκεια. Η πολιτική αστάθεια θα συνεχιστεί και μετά απ' αυτές, μπορεί μάλιστα να οξυνθεί και να ενταθεί.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, είναι η δύναμη εκείνη που εκφράζει με τον πιο ολοκληρωμένο, πιο συνεπή και πιο στρατηγικό τρόπο τη γραμμή της ανατροπής μέχρι τέλους και γι' αυτό πρέπει να ενισχυθεί αποφασιστικά.
Θέτουμε ανοιχτά το ζήτημα ότι θα είναι κέρδος για το λαό και την αριστερά η είσοδος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Βουλή. Συνολικά, ο πολιτικός στόχος της εκλογικής μας παρέμβασης είναι να ενισχυθούν οι δυνάμεις της ανατροπής, μέσω της συγκρότησης ενός μαζικού πολιτικού μετωπικού αντικαπιταλιστικού αριστερού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία.
Για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φλώρινας
Αντωνακάκη-Ανδρέου Σοφία
Υποψήφια Βουλευτής ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φλώρινας

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΉ ΠΟΡΕΊΑ Σοφία, είμαι σε άλλο αριστερό σύνολο αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να συνυπάρξουμε σε μια κοντινή μελλοντική προσπάθεια με πολούς άλλους από πολούς χώρους[ πολιτικούς] , με μεράκι και ανιδιοτέλεια, με συλλογικότητα ,με φαντασία και αγάπη για τον τόπο μας [ΔΗΜΟΤΙΚΈΣ ΕΚΛΟΓΕΣ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τωρα πειτε μας και το προγραμμα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εν καιρω και το πρόγραμμα που θα είναι αποτέλεσμα συλλογικής σκέψης. εσένα πάντως δεν σε βλέπω να θέλεις να μετέχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το πασοκ ειναι εδω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή