Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ο αποστάτης δρομολογεί τις εξελίξεις...



Πηγή: "Ο Ποιμήν", Εφ. "ΗΧΩ"

19 σχόλια:

  1. Αγαπητε ποιμενα κανεισ ενα μεγαλο λαθοσ ποτε ο σαμαρασ δεν κοπηκε απο το λιανη.απλα ηταν το γιουσουφακι του και περιμενε ποτε θα αποσυρθει ο πασασ για να του δωσει το δαχτυλιδι.αλλα τωρα που το πηρε δεν υπαρχει νυφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τρίτο κόμμα δεν βγάζει βουλευτή. Γιατί τρίτο κόμμα θα είναι το ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκο, άσε τις βλακείες και κοίτα τη δουλειά σου, λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νίκο μήν τους ακούς, ζηλέυουνε...Γερά για την νίκη και την πρωτιά

    Ελλάς Ελλάς Νίκος Σαμαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Νίκος είναι το μόνο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που κανένας δεν έχει κάτι να καταμαρτυρήσει εις βάρος του. Σε καμιά κλίκα δεν είναι μέσα, σε όλους είναι αγαπητός και όλοι τον θέλαν στη κλίκα τους. Είναι πράος χαρακτήρας και εάν αποφασίσει να μπεί στο ψηφοδέλτιο αυτή τη δύσκολη εποχή, θα το κανει για να προσφέρει στο τόπο. Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που δεν έχουν να πουν καλό λόγο σε αυτόν απο τον οποίο ευεργετήθηκαν. ΚΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε μεγάλε 8.16, ληγμένα παίρνεις;
    Τι "να προσφέρει στο τόπο"; Κι άλλα μνημόνια και ΔΝΤ;
    Εδώ πάμε να τον σώσουμε από την διαπόμπευση και την πασοκοξεφτίλα επειδή τον εκτιμούμε σαν άνθρωπο, και εσύ μας μιλάς σα να μη συμβαίνει τίποτα;
    Άντε μάσα την πράσινη τσίχλα σου, πασοκόμυαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μηπως ακουσε κανεις σας για τις υπερογκες δαπανες της Ορθοπεδικης κλινικης της Πτολ/δας και την ερευνα που βρισκεται σε εξελιξη;Αρκει να ειναι καποιος να μας εξυπηρετει, ας ειναι και με ξενα κολιβα,και ειμαστε ετοιμοι να τον κανουμε ΑΓΙΟ!!!Αυτο που γινεται με τους γιατρους,ΕΛΕΟΣ πια...Μην ξεχναμε και τον Χριστιανοπουλο..
    Οταν μπερδευουμε την πολιτικη με το προσωπικο μας συμφερον,δεν μενει τιποτε αλλο παρα να ζουμε το σημερινο μας χαλι!
    Τοσο ρηχη ειναι η ψηφος μας και οι επιλογες μας!
    Οταν απουσιαζεις απο την ασκηση πολιτικης και εισαι απλα παρατηρητης των εξελιξεων φυσικα εισαι και χωρις φθορα και αγιοποιημενος!!!!
    Ας μην αναφερθουμε στην πολιτικη συνεπεια.Αριστερη φρασεολογια με δεξια τσεπη και προσαρμογη σε ολες τις καταστασεις,ΤΙ Γ.Α.Παπανδρεου,ΤΙ Βενιζελος...ΔΗΛΑΔΗ:Πληρης ιδεολογικη συγχυση!Αλλος ενας ΣΩΤΗΡΑΣ αλλα δυστυχως ή ευτυχως ΣΩΤΗΡΕΣ δεν υπαρχουν....
    οσο εμεις ταυτιζουμε το προσωπικο μας συμφερον με τα συμφεροντα της κοινωνιας και την υποκειμενικη μας αποψη με το αντικειμενικα ορθο, δεν θα δουμε ασπρη μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η προσφορά σου στην κλινική σου (Ορθοπαιδική Κλινική-"Μποδοσάκειο" Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας), είναι σοβαρή και ανεκτίμητη, μην παρατήσεις λοιπόν τη δουλειά σου, γιά το βουλευτηλίκι, μην μπλέξεις με τους διεφθαρμένους λαμογιότατους Αθηνοκυβερνώντες. Είσαι άριστος γιατρός-άριστος ορθοπαιδικός... μην μας απογοητεύσεις αγαπητέ συνάδελφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακούστε αυτόκλητοι Σωτήρες του Σαμαρά Ν.,
    μακάρι να είχαμε ακόμα μερικούς σαν το κ Σαμαρά Νίκο να στείλουμε στη Βουλή!
    Αν είχαμε στείλει τέτοιους ανθρώπους εκεί πριν μερικά χρόνια, ίσως να μη φτάναμε εδώ που φτάσαμε, αλλά να είστε σίγουροι, ποτέ δεν είναι αργά!
    Πολιτική του συγκρότηση, η καθαρότητα της φωνής του, η ηθική και τιμιότητά του, όντας στη Βουλή, θα φέρει πολύ σύντομα θετικά γιά τη Φλώρινα και όχι μόνο αποτελέσματα!!
    Μη προσπαθείτε να τον "σώσετε", αν μπορείτε στηρίξτε την προσπάθειά του!
    Σταθείτε δίπλα του δίπλα του και εσείς, όπως οι άλλοι γιά να ακούσει και τη δική σας φωνή και τη δική σας συμβουλή, πρόταση!
    Σταθείτε δίπλα του γιά να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και με τον Νίκο μπροστάρη!
    Μάλλον κανένας δεν περισσεύει!
    Ο τόπος μας, μας έχει όλους ανάγκη!
    Μη υποτιμάτε τον Νίκο Σαμαρά ! Ακόμα κι αν το κάνετε από αληθινό ενδιαφέρον, του προσφέρετε κακή υπηρεσία!

    Αν το ΠΑΣΟΚ βγεί τρίτο κόμμα κτλ, τέως σύντροφε, πρόσεξε να μη εκπλαγείς το βράδυ των εκλογών!
    Είμαι και εγώ φίλος του Σαμαρά, όπως και συ, αλλά εγώ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ του!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άγνωστε συνομιλιτή 11-4-2012/01:45. Για να εκφράζεσε με τέτοιο τρόπο σε κάποιον άγνωστο, μάλλον παίρνεις φάρμακα και σίγουρα ληγμένα. Εάν η τελευταία παράγραφος των γραφομένων μου σε πείραξε, τότε πάρε την πράσινη τσίχλα αχρησιμοποίητη. Το θέμα μας είναι πως θα πρέπει να αντιπροσωπευθούμε σαν άνθρωποι της Φλώρινας στη βουλή των Ελλήνων και εγώ θεωρώ απο τον χώρο του ΠΑΣΟΚ τι καλύτερη επιλογή τον Νίκο. Αυτά που γράφω είναι πρότασή μου, ο Ν. Σαμαράς θα αποφασίσει και οι δικές σας απόψεις είναι καλοδεχόμενες εφόσον είναι καλοπροαίρετες. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ έχει ασχοληθεί και με τα κοινά, είναι γνώστης των προβλημάτων του τόπου μας, είναι χαμηλών τόνων, μπορεί ο καθένας να τον προσεγγίσει και να συζητήσει μαζί του. Θέλω να ελπίζω οτι θα συνεχίζει να είναι τέτοιος χαρακτήρας. ΚΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1 – 1 από 1

    φιλε του σαμαρα αν ειναι τοσο ηθικοσ οσο λεσ τοτε σε καμια περιπτωση δεν θα παζαρευε την υποψηφιοτητα του με τον λιανη απο το 2000 ωσ το 2012.θα κατευενε τοτε και θα διεκδικουσε την εδρα.αλλα δεν ειχε τα κοτσια να το κανει γιαυτο και εκανε παντα πισω.και αυτο το παραμυθι περι κοψηματοσ απο τον λιανη πρεπει να σταματησει,ο σαμαρασ ειναι ενα πηθινιο οργανο του λιανη και αυτο αποδεικνυεται απο το γεγονοσ οτι ολλα τα ...... του λιανη τρεχουν τωρα πισω του και τον στηριζουν.οποτε ασε κατα μεροσ την καραμελα περι ηθικησ και ικανιτητασ και βρεσ μασ αλλουσ λογουσ για να τον ψηφισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ουτε λεξη για την ταμπακερα!Εχει εμπλοκη ή οχι στο φαγοποτι της ορθοπεδικης Πτολ/δας;Απο κανενα δεν σχολιαζεται αυτο, απο οσους ξαφνικα στο προσωπο αυτο ανακαλυψαν το μελλον της Φλωρινας!!Οσο για την πολιτικη καταρτιση "τρεις λαλουν και δυο χορευουν¨",μαλλον οι ορθοπεδικες του ικανοτητες σας απασχολουν!!!
    Και στην αυτοδιοικητικη του ασχολια, ασκηση επαγγελματος εκανε, χτιζοντας το πολιτικο του προφιλ με πελατειακες σχεσεις.
    Δηλαδη αυτα που κατηγορουμε το σημερινο σαπιο πολιτικο συστημα τα παρουσιαζουν ορισμενοι ως πλεονεκτηματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τον φίλο 1-1 απο1. Αγνοώ τελείως όσα αναφέρεις για την σχέση του Ν. Σαμαρά με τον Λιάνη. Τόσα ξέρω, εσύ που ξέρεις περισσότερα μου είναι δύσκολο να τα κατανοήσω. Ισως είσαι γνώστης πολλών καταστάσεων. Αλλά εάν δεν είναι έτσι το κρίμα στο λαιμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άριστος γιατρός.Και σαν άνθρωπος διαμάντι.Δεν τους χρειάζεται.Γιατρέ γύρνα την πλάτη σου στο σάπιο.Φύλαξε το μεγαλείο της ψυχής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ.
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην στεναχωριέσαι θα έρχεται στα Πρέσπεια και στις γιορτές. Πιο συχνά δηλαδή από τον Λιάνη

      Διαγραφή
  16. τον σαμαρα τον θελουμε το πασοκ δεν θελουμε.καταλαβατε.αν θελει ας παει με αλλο κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για γιατρός μπορεί να είναι καλός,για πολιτικός ώμος
    δεν ξέρω,τι τόσο όλοι αυτοί να ασχοληθούν με την πολιτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή