Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Οι υποψήφιοι της "Χρυσής Αυγής" στη Φλώρινα


Στο Νομό Φλώρινας, υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής θα είναι οι:

Γουσίδης Γεώργιος
Τούση Σοφία

61 σχόλια:

  1. Δεν έχουν θέση οι ναζί , ούτε στις ψήφους μας , ούτε -πρωτίστως-στις κοινωνίες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπάρχουν άλλα πατριωτικά κόμματα. Οι Φλωρινιώτες θυμούνται Κλαδοράχη, Δροσοπηγή κτλ. Δεν θα ψηφίσουν ΠΟΤΕ του ναζιστές

    http://www.zougla.gr/blog/article/505122 ΔΕΙΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ '74; ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΛΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΜΜΙΑ
    ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ντρέπεσαι ρε νοσταλγέ του Χίτλερ που υπογράφεις ως "ΕΛΛΗΝ"; Oι Γερμανοί ήρθαν απρόσκλητοι σ'αυτόν τον τόπο και σκότωσαν, βίασαν, έκλεψαν, έκαψαν και εσύ υποστηρίζεις ένα φιλοναζιστικό κόμμα. Είναι πραγματικά να απορεί κανείς για την ψυχική σας υγεία.
      Και μη μου πεις ότι δεν είναι φιλοναζιστικό κόμμα τα χρυσά αυγά, γιατί θα διαψευσθείς από το ίδιο τον αρχηγό σου, εκείνο τον τουρκόσπορο τον Μιχαλολιάκο.

      Διαγραφή
    2. Εάν ο Μιχαλολιάκος από τη Μάνη είναι τουρκόσπορος ρε πανηλίθιε κομπλεξικέ τότε
      τι είναι οι Παπανδρέου, οι Σαμαράδες και οι Τσίπρες από τα πεδινά της Πελοπονήσου;
      Τόσο καρφωμένει είστε στον γελοίο αριστερισμό σας που και τα βρακιά να σας πάρουνε, και θα σας τα πάρουνε, οι προοδευτικοί ταγοί σας που σας δουλεύουν, εσείς πάλι θα χειροκροτάτε. Ουστ.

      Διαγραφή
    3. χέστηκα από που είναι όλοι αυτοί οι ηλίθιοι, προδότες και καθίκια είναι όλοι τους. αλλά φίλε ΕΛΛΗΝ για τα περί ναζισμού τουμπεκί βλέπω, το μόνο που σε πείραξε είναι το ότι αποκάλεσα τον φύρερ Μιχαλολιάκο τουρκόσπορο. ντροπή σου ρε που τολμάς να χρησιμοποιείς το ψευδώνυμο ΕΛΛΗΝ και να χαιρετάς ναζιστικά. κρίμα για τον παππού μου και τον παππού σου που έχυσαν το αίμα τους στις πόλεις και τα βουνά ενάντια σ'αυτούς τους σαδιστές υπανθρώπους και έρχεσαι τώρα εσύ να προσκυνήσεις τα γερμανάκια.όσο για το γεγονός ότι με αποκάλεσες "πανηλίθιο κομπλεξικό" δεν θα το σχολιάσω καν. δεν θα σχολιάσω ούτε το γεγονός πως δε με ξέρεις καν και με έκρινες πολιτικά, υποθέτοντας πως μιας και δεν γουστάρω τα χρυσά αυγά, γουστάρω τα νέο-ταξικά όρνεα που έχουν αφαιμάξει τη χώρα μου. εγώ όμως από την πλευρά μου δεν θα σε βρίσω. προσβάλλεις τον εαυτό σου και μόνο που σχετίζεσαι ή υποστηρίζεις τέτοιους φασιστοειδείς ανιστόρητους τενεκέδες. συνέχισε έτσι, δεν σου αξίζει κάτι καλύτερο-πίστεψέ με.
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ-ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

      Διαγραφή
  4. afoy edivxan toyw laurometanates kai afoy katatropwsan to oyranio toxo, as erthoyn na divxoyn kai toys politikoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στην ελλαδα των χιλιαδων εκτελεσμενων στην κατοχη, θα βρεθουν ανθρωποι να ψηφισουν τους ναζι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αιντεεε... Απο που και ως που η χρυσαυγιτες ειναι ΝΑΖΙ?? Μαθετε να ξεχωρισετε τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ απο τον ΝΑΖΙΣΜΟ.. Ελεος πια... Τοσο αμορφωτοι ειστε?

      Χ.Α. να ξεβρωμισει ο τοπος και μετα βλεπουμε

      Διαγραφή
    2. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html


      μια μικρη αποδειξη στον ανωνυμοο 11.19 οτι ειναι ειναι ναζι και ο εθνικισμος δεν διαφερει και πολυ απο φασιστικες ιδεολογιες.

      Διαγραφή
  6. οι χρυσαυγιτες δεν ειναι απλα ακροδεξιοι, δεν ειναι απλα εθνικιστες η φασιστες....ειναι ΝΑΖΙ οπαδοι και μιμητες των ες-ες....η ελλαδα εχει πληρωσει βαρυ φορο αιματος στον στρατο κατοχης το 40-44, απορω πως βρισκονται ανθρωποι που θελουν να λεγονται Ελληνες που λενε οτι θα τους ψηφισουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EPITELOYS ENA PRAGMATIKA PATRIOTIKO KOMMA. POIOI NAZI KAI PAPARIES. OI ATHEOI OI PRODOTES KAI TA LAMOGIA TI EINAI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. nazi epeidh agapoun tn patrida k tn xwra ts?oloi eseis eiste oi nazi p exete afhsei tn poio endoksh xwra me tn megalhterh istoria st xeria tn alvanwn k tn pakistanwn parte ts st spitia sas tote na sas dw xrush augh k xounta akoma kalutera.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε υπερπαπατριώτες της πλάκας που δεν γράφετε ούτε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!..

      Διαγραφή
  9. ναζί είναι αυτοί που μας έφεραν εδώ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΖΙ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε στην τρυπα σου παλι ρε ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΑ...βγαλανε και τα φιδια γλωσσα...νοσταλγε του Χιτλερ...πανε να σκοτωσεις κανεναν αντιφρονουντα επειδη σου χαλαει τη μοστρα...ΒΡΩΜΑ ΣΚΑΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ

      Διαγραφή
  12. Ούτε οι ναζί , ούτε τα λοιπά διεθφαρμένα κομματόσκυλα έχουν θέση στις κοινωνίες μας.

    Πάντως, και για όσους θίγονται από το χαρακτηρισμό ναζί , ανατρέξτε στο λινκ που παρέθεσε κάποιος παραπάνω με εξώφυλλα από το περιοδικό του "συνδέσμου" και επίσης μια βόλτα στο ίδιο το σάιτ της "χρυσής αυγής" καθιστά ξεκάθαρο πως οι χρυσαυγίτες και είναι νεοναζί (γερμανογενείς,δηλαδή)αλλά και είναι περήφανοι για αυτό. Οπότε,όσοι σπεύσατε να κατηγορήσετε πως αδικούμε το κόμμα σας με τον χαρακτηρισμό ή πως είμαστε αμόρφωτοι (!) και το συγχέουμε με τον πατριωτισμό , μάλλον αγνοείται πως πρώτοι και καλύτεροι προπαγάνδισαν την ναζιστική καταβολή τους οι ηγέτες σας.
    Αποφασίστε ,λοιπόν , όλοι οι εκκολαπτόμενοι φηφοφόροι αν είναι καλός ή οχι ο ναζισμός, αν είναι ή όχι προσβλητική η χιτλερική ταμπέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πως ακριβως στο σαιτ το καθιστα ξεκαθαρο οτι ειναι νεοναζιστικο κομμα? μπορεις να μου πεις?

      Διαγραφή
    2. Δεν βλέπω να σχολιάζεις τα εξώφυλλα,ωστόσο.

      Αναφορικά με το σάιτ, στην κατηγορία βιβλία του "συνδέσμου" υπάρχει ξεκάθαρη ναζιστική προπαγάνδα.Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς τα...1000 χρόνια χίτλερ,την καγγελαρία του Ράιχ και τους σχολιασμούς "Ο Β Παγκόσμιος ήταν ο τελευταίος ΧΑΜΕΝΟΣ πόλεμος", "προπαγάνδα των "νικητών" για τον κακό φασισμό "κτλ κτλ ;

      Και πέραν αυτών , υπάρχουν φιλοναζιστικά σχόλια σε διάσπαρτα άρθρα και πολλά τελειώνουν με το Ζήτω η Νίκη...siege heil να υποθέσω ; Δύσκολη η υιοθέτηση συνθήματος για ένα καθεστώς που κατά τα άλλα δεν εκπροσωπείς.

      Γενικότερα, το σάιτ και δηλώσεις Μιχαλολιάκου και πολλών άλλων Χ.Αιτών (διάσημοι και μη , έχω πχ και άτομα στο περιβάλλον μου) είναι χιτλερολαγνικές.

      Έλεος ρε παιδιά , βρείτε τα μεταξύ σας , αν σας αρέσει ο χίτλερ ή όχι τελικά και πείτε και στους ψηφοφόρους, κωλοτούμπες μας χόρτασε και ο Καρατζαφέρης....

      Διαγραφή
  13. η χρυση αυγη ειναι το ελληνικο νεοναζιστικο κομμα, η ελλαδα θα εχει το θλιβερο προνομιο να ειναι η μοναδικη δυτικη χωρα που θα εκλεξει βουλευτες ναζηδες μετα τον β παγκοσμιο πολεμο...και που στην ελλαδα!!!των χιλιαδων εκτελεσμενων βιασμενων και λεηλατημενων πατριωτων απο τους ναζι....δεν ξερω πραγματικα αν υπαρχει πιο χαμηλα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΛΛΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ20 Απριλίου 2012 στις 1:23 μ.μ.

    ΤΟ ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΤΕΜΕΚ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ
    ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΑΡΙΣΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ 1944-49 ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΜΠΟΥΝΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΝΟΗΤΩΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ, ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩΜΕ.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΩΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑΖΙ ΑΣ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η Χ.Α. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το δωσίλογος δεν παραπέμπει στην συνεργασία με τους ναζί επί κατοχής ; :-)

    YΓ:Ποτέ δεν ψήφισα κανένα κόμμα.Το ότι οι κυβερνώντες είναι ένα μάτσο σκατά δεν αναιρεί την προδοσία και την ξεφτίλα των υμνητών του ναζισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://2.bp.blogspot.com/-eup7spsdMtY/T2ScF-ZaMdI/AAAAAAAAAyU/aBpn4SDx4T0/s1600/ekswf-prd-XA_Mai-Ioun2007_Ioul2006.jpg

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ??

    ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ...ΑΝΑΝΔΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλά ρε φλωρινέα ...μόνο τους υποψήφιους του Βεργή και της Τζούλιας δέν δέν αναρτήσατε εδώ μέσα .τόσο κουρδισμένα είναι όλα σχεδόν τα μπλόγκ της Φλώρινας? τα ίδια και τα ίδια αναρτουν μέχρι και για τους ΝΕΟΝΑΖΙ της Χ.Α.? Μα καλά τόσο χαμηλά έπεσε ο πήχης σάς στο βωμό της δημοτικότητας ? Πού είναι αυτά που σάς έλεγε ο μπαξεβάνης και ο καθηγητής Γιανναράς. Με το τρόπο αυτό συμβάλετε άριστα στην γενική υπονόμευση που θέλουν.Και μην μου επικαλήστε δημοκρατία έχουμε να προβάλουμε και τους νεοναζί νοσταλγούς του Χίτλερ στην Ελλάδα !!! Έλεος λίγη σοβαρότητα και ώριμη πολιτική σκέψη δέν βλάπτει.άποψη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπαρχουν ακομα χρυσαυγητες-ναζι-ορκ στην φλωρινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΛΛΗΝ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΜΑΚΕΔΩΝ22 Απριλίου 2012 στις 11:01 π.μ.

    ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗ
    ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΡΟΣΜΟΝΗ

    ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΑΡΕΤΗ
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΓΛΗ ΑΠΤΗ

    ΑΥΓΗ ΧΡΥΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ
    ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο το παιδι...βαλε το δαχτυλο στο στομα τωρα και πεσε κοιμισου στη τρυπα σου

      Διαγραφή
  22. ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Μιχαλολιάκος στο βιβλίο του με τίτλο «Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη» (σ.46) από το οποίο το απόσπασμα που επισημαίνουμε, υμνεί το Γ΄ Ράϊχ και τα WAFFEN SS, και υπονοεί σαφώς ότι η Ελλάδα έπρεπε να είναι στο πλευρό του Χίτλερ:

    «Η Ελλάδα στη διάρκεια του πολέμου, χωρίς να έχει την ευθύνη γι’ αυτό, η ευθύνη ανήκει στην Ιταλία, ήταν από την πλευρά των συμμάχων. Σήμερα θα πρέπει επιτέλους χωρίς φόρτιση συναισθηματική να προβληματισθούμε σοβαρά εάν αυτή ήταν η σωστή επιλογή. Ο Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός και η Νέα Ευρώπη των WAFFEN SS ήταν ένα Μήνυμα Φωτεινό σε μία σκοτεινή εποχή, που πιστεύω πως ο ελληνισμός θα έπρεπε να έχει δεχτεί».

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ (ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ). ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΗΞΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ), ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ Ή ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ;!
    Κίτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΤΗΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΤΗΝ ΕΞΑΡΑ ΤΗΝ ΕΧΩΜΕ ΣΤΟ ΤΖΕΠΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ. ΧΡΥΣΗ ΛΑΜΠΕΡΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι αμορφωσιά και ανθελληνισμός σας δέρνει καημένα γερμανόκ...α αυγά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. http://omadeon.wordpress.com/2012/04/03/fakelos-xrysi-avgi/ παρακαλω διαβαστε και μετα να πατε να ψοφησετε ΟΧΙ ΚΑΙ Χ.Α. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΕΜΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝΤΕΞΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΑΝ
    ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΣΑΜΙΚΑ ΧΟΡΕΨΑΝ

    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝ
    ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΔΕΡΒΙΣΟΖΕΜΠΕΚΙΕΣ ΛΙΚΝΙΣΤΗΚΑΝ

    ΕΛΠΙΔΑ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΟΣΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΡΧΕΙ

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΕΞΑΚΟΝΤΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και εις ανώτερα. Αν και από τη θέση τους υπάρχουν πολλά ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΞΗΛΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!!!
    ΝΑΙ ΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. νομιζω φαινεται ξεκαθαρα η ποιοτητα των ανθρωπων που θα ψηφισουν τους γερμανοτσολιαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΑ ΞΥΠΝΙΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ25 Απριλίου 2012 στις 11:20 μ.μ.

    ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑ
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ:

    - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ( ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1993 ΑΠΟ
    ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΛΟΓΩ ΧΕΡΤΦΙΛΝΤ)

    - ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ
    ΟΧΙ ΚΑΙ 500 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ( ΑΝΔΡΕΡΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ
    1984 ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΑΚΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΗΚΙΑ-ΑΣΩΜΑΤΑ)

    - ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ( ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ 1989)

    - ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ (ΠΑΣΟΚ 1981)

    - ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 1982)

    - ΑΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1981-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 2012)

    - ΛΑΛΙΩΤΗΣ ( ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ; ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ;)

    - Κ.Τ.Λ. Κ.Τ.Λ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΚΟΜΜΑ ΗΛΙΘΙΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΚΚΕ ΘΙΑΣΩΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΚΙΜ ΙΛ ΣΟΥΝΓΚ, ΥΙΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΙΛ, ΕΓΓΟΝΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΣΟΥΛ, ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΟΥ - ΜΠΟΡΕΙΣ, Κ.Τ.Λ. Κ.Τ.Λ.

    ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9:33 ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΥΦΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 9.33 Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑνώνυμοςApr 25, 2012 09:33 AM
    ΕΝΩ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ Ε????
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βρε ΠΛΙΝΘΟΙ, τα επιχείρηματά σας δεν είναι τίποτα άλλο από σοφίσματα. Από πότε το να καταδικάζει κανείς τη δράση των νεοναζί (όπως εύστοχα μαρτυρούν τα εξώφυλλα του περιοδικού) συνεπάγεται την υποστήριξη του σημερινού διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος;

    Αφήστε τα (ψευδό)διλήμματα τύπου : Χ.Α ή νδ/πασόκ/κκε κτλ κτλ . Αλλά ,βέβαια, μέσα στην λογική πλάνη "επιβιώνετε" (πώς αλλιώς,εραστές του Χίτλερ και λογικοί;) μιας και όποτε-δίκαια- σας ερωτούν για τη φιλοναζιστική δράση σας , αυθαίρετα τους κατατάσσετε στις αγέλες των υπολοίπων.

    Και άντε λοιπόν περιμένω ένα φαεινό μυαλό της συμμορίας σας να μου πει ότι μιας και τη λέω στην Χ.Α,είμαι υπέρ των υπολοίπων εκτρωμάτων. Γιατί έχετε αποδείξει ότι ουσιώδεις απαντήσεις δεν έχουμε να περιμένουμε από εσάς , μόνο σοφίσματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΤΟΥΒΛΟ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ ΜΑΣ; ΕΣΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ, ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΟΥΛΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΗ ΣΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ. ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΟΝΟΗ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. Η ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ. ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΝΕΝΑ (ΤΟΤΕ ΕΙΣΕ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ) Η ΠΟΙΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΟΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΑΣ ΕΧΩΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΒΓΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Από τη στιγμή που ζητάει η Χ.Α την ψήφο μας , οφείλει να απαντά και στις ερωτήσεις μας,όπως όλοι. Αλλά μάλλον ο διάλογος σου είναι άγνωστη λέξη.

    Επειτα, κανείς δεν σου απαγόρευσε να καταδικάσεις όποιον θέλεις. Εγώ, πλίνθε, ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΩ το λογικό σφάλμα του τύπου "αφού δεν γουστάρεις Χ.Α είσαι νεοδημοκράτης/πασόκος/έχεις φάει μαζί τους κτλ. Τώρα είτε είσαι πανύβλαξ είτε είσαι τόσο αδίστακτος που επίτηδες διαστρεβλώνεις τα γραφόμενά μου.

    Η κομματικοποίηση και η πολιτικοποίηση είναι έννοιες διαφορετικές, άνοιξε ένα λεξικό να το διαπιστώσεις , αμόρφωτε. Το ότι,συνειδητά , απέχω από κομματικά κλουβιά, δεν με κάνει απολιτικό. Βέβαια, στο βιασμένο από το μίσος κεφάλι σου δεν χωρά πως κάποιος βοηθά τους συμπολίτες του χωρίς να κρύβεται σε αγέλες , ωσάν τα ζώα.

    Για άλλη μια φορά επιχειρείς , ελλείψει επιχειρημάτων , να μας εγκλωβίσεις στον παρα-λογισμό ή χουλιγκάνι κόμματος ή απολιτικός/αδιάφορος/απαθής. Δυστυχώς για σένα , η πολιτική επιλογή (με την αγνή ,ανιδιοτελή έννοια , όπως αυτή εξάλλου διαφαίνεται ήδη από την ετυμολογία της) δεν χρειάζεται κόμματα. Η οργάνωση στην κοινωνία και ο διάλογος είναι αρκετά καλά εφόδια. Αλλά τι λεω και εγώ , λες και θα καταλάβει ο διεστραμμένος νους που ηδονίζεται στην ανάμνηση των νεκρών του Διστόμου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩΜΕ.ΟΛΟΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΡΩΤΑΣ 11:21 ΤΟ ΑΚΑΤΕΣΓΑΣΤΟ ΞΙΠΑΣΜΕΝΟ ΤΟΥΒΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ. ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΑΞΕΣΤΟΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑΣ. ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΑΛΛΑ
    ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ (ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ
    ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΛΑΜΠΕΡΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ
    ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ
    ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ/ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. ΔΙΑΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩΜΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗ ΨΑΡΟΚΑΣΣΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΩΝΕΙ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΣΤΟ 5% (ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ) ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Χ Ω Ρ Ι Σ Ν Α Χ Ρ Ε Ι Α Ζ Ο Ν Τ Α Ι Κ Ο Μ Μ Α Τ Α ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ. ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΩΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΜΗ ΝΟΕΙΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χ Ρ Υ Σ Η Λ Α Μ Π Ε Ρ Η Α Υ Γ Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Για άλλη μια φορά η πασιφανής έλλειψη επιχειρηματολογίας οδήγησε το αμόρφωτο αυγό να ...επιβάλλει την κομματικοποίηση ως τρόπο σκέψης όλων μας. Ευτυχώς, πλίνθε, οι πολιτικοποιημένοι με την ετυμολογική έννοια πολίτες δεν είναι ούτε σαν τα δικά σου μούτρα ούτε κανενός "προβάτου" που τρέχει στο μαντρί όταν εμφανίζονται σοβαρά προβλήματα, που απαιτούν και ώριμη πολιτική σκέψη.

    Η απέχθεια σου για το διάλογο είναι, επίσης, πασιφανής, ήδη από τις επιλογές σου οπότε δεν εκπλήσσεις και κανέναν , ούτε και μας στεναχωρείς. Πίστεψε με.

    *Η επιλογή να γράφεις με κεφαλαία είναι πιθανότατα η δική σου επέκταση της μάλλον ανύπαρκτης ουσίας όσων λες. Συνεπώς, θαρρώ πως θες να επιβληθείς. Αλλά η έλλειψη στοιχειωδούς μόρφωσης και διαλεκτικού επιπέδου δεν καλύπτεται όσο και να "γκαρίζεις" , ιντερνετικά και μη.

    *2 Η ανάγκη σου να προμηθευτείς ένα λεξικό της νεοελληνικής είναι επιτακτική.

    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κάθε φορά μαλακίες λες 11:13. Χρυσή Αυγή με ψήφο στη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο από την πολιτική του δράση ως αρχηγό της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Σβάστικες, ξυλοδαρμοί, παγανισμός κ.λπ. Ο Μιχαλολιάκος όμως δεν είναι ένας ψυχρός και αδίστακτος πολιτικός. Έχει και την ανθρώπινη πλευρά του. Αυτή η πλευρά πρέπει να γίνει γνωστή εν όψει των εκλογών, ώστε να αγγίξει τις ψυχές (και τις ψήφους) όλων των Ελλήνων, ειδικά των ερωτευμένων.
    Ο λόγος περί του ροζ ξενοδοχείου New Dream στο κέντρο της Αθήνας (Λιοσίων 121, πλατεία Αττικής). Το ξενοδοχείο ανήκει στην ανώνυμη εταιρία «Λύδια», στην οποία είναι μέλος του Δ.Σ. ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αντιπρόεδρος η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια και πρόεδρος ο γυναικάδελφος του Αθανάσιος Ζαρούλιας, όπως φαίνεται από το ακόλουθο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

    Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: «Το ξενοδοχείο «New Dream» είναι από τα πιο προσεγμένα ξενοδοχεία ημιδιαμονής στην Αθήνα, τόσο στο κομμάτι της διακόσμησης, όσο και στο θέμα των τιμών και της διακριτικότητας. Έχει 38 δωμάτια και σουίτες, τα οποία είναι διακοσμημένα με ζεστά αισθησιακά χρώματα στις αποχρώσεις του κόκκινου (βλ. και την σημαία της Χρυσής Αυγής), του μωβ και του ροζ. Όλα τα δωμάτια έχουν λιτή και λειτουργική επίπλωση, αλλά και άψογη διακόσμηση, που τονίζεται από τα στρογγυλά κρεβάτια, τους πολλούς καθρέπτες, τα black lights, τις μεγάλες αναπαυτικές πολυθρόνες και τους πολλούς αισθησιακού περιεχομένου πίνακες». Μία επιχείρηση που προσφέρει δηλαδή πολύτιμες υπηρεσίες στα ερωτευμένα ζευγαράκια, αλλά και στις ιερόδουλες, που θέλουν να «κάνουν την δουλειά» τους μακρυά από τα ενοχλητικά βλέμματα των αδιάκριτων. Πώς να μην συμπαθήσει κανείς τον Νίκο Μιχαλολιάκο για αυτή την κοινωνική του προσφορά;

    Μία προσφορά που δεν περιορίζεται στους Έλληνες, αλλά αγκαλιάζει και τους αλλοδαπούς μετανάστες, παρά τις δυσκολίες που συναντά λόγω της εγκληματικότητας. Όπως μαθαίνουμε από το αστυνομικό δελτίο: «Δύο δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο επί της οδού Λιοσίων 121 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο που βρισκόταν στην reception, άρπαξαν 600 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσυκλέτες». Αλλοδαπός ο υπάλληλος στο ροζ ξενοδοχείο του Μιχαλολιάκου! Αυτό και αν είναι χτύπημα στον ρατσισμό και την ξενοφοβία από τον ίδιο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ειδικά όταν υπάρχουν 1 εκατομμύριο Έλληνες άνεργοι. Πως έλεγε το σύνθημα «Κάθε ξένος εργάτης, ένας Έλληνας άνεργος»; Ξεχάστε το!

    Όσοι θέλουν να στηρίξουν οικονομικώς τον Μιχαλολιάκο, αλλά έχουν προβλήματα κοινωνικής αναγνώρισης, δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς το ξενοδοχείο έχει και δεύτερη διακριτικότερη είσοδο από την οδό Σεπολίων. Προσοχή: Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ως πρόεδρος του κόμματος δεν χρειάζεται σταυρό στην Β’ Αθηνών, όπου είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής. Καλό βόλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Γραφείο Τύπου30 Απριλίου 2012 στις 5:07 μ.μ.

      Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τους συκοφάντες
      Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα νέο σενάριο για να πλήξουν το Κίνημά μας και συγκεκριμένα την οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, την οποία εμφανίζουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της οδού Λιοσίων, στο οποίο όπως λένε εργάζονται αλλοδαποί. Οι άνθρωποι μέσα στην απελπισία τους για να βρουν κάτι εναντίον μας γράφουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ εφόσον τόσο ο Ν. Ευαγγελάτος, όσο και ο Κ. Χαρδαβέλας έστειλαν δημοσιογράφους και κάμερες για «ρεπορτάζ» και γνωρίζουν την πάσα αλήθεια.
      Το ξενοδοχείο New Dream ουδεμία σχέση έχει με εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών. Ο Ν. Ευαγγελάτος, έχει αναδειχθεί σε Νο1 υβριστή μας τις τελευταίες ημέρες διά της ιστοσελίδος Newsit γιατί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κατ’ επανάληψη ΑΡΝΗΘΗΚΕ να του δώσει συνέντευξη. Εις ό,τι αφορά τον διακεκριμένο… ουφολόγο-ερευνητή Χαρδαβέλα, να σας θυμίσουμε μόνο ότι 3 ημέρες πριν δήλωσε ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει ταξιδέψει στην Γερμανία (την οποία δεν έχει επισκεφθεί ποτέ…) για να γιορτάσει την επέτειο γέννησης του Χίτλερ! Αυτά για να ξέρουν οι αναγνώστες μας ποιοι πρωτοστατούν στην παραπληροφόρηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
      Τον λόγο βεβαίως θα έχει η Δικαιοσύνη.

      Διαγραφή
  43. Η ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ Η ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ. ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ (ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ)ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. «Στη Γερμανία οι ναζιστές πρώτα ήρθαν για τους κομμουνιστές, και εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.Μετά ήρθαν για τους Εβραίους, και εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν Εβραίος.Μετά ήρθαν για τους συνδικαλιστές, και εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής.Μετά ήρθαν για τους καθολικούς, εγώ ήμουν προτεστάντης και γι’ αυτό δεν μίλησα.Μετά ήρθαν για μένα, αλλά μέχρι τότε δεν είχε μείνει πια κανείς να μιλήσει για μένα..»

    ΑπάντησηΔιαγραφή