Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Νέες επιτυχίες του Α.Σ "Παγκράτιον"


Απόλυτα επιτυχημένη επέστρεψε η 20μελής απoστολή του Α.Σ "ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ" από το 5ο κύπελλο καράτε Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο της Φλώρινας την Κυριακή 1 Απριλίου 2012.

Η αποστολή είχε στις αποσκευές της 22 μετάλλια: 7 χρυσά, 7 ασημένια και 8 χάλκινα.
Όλοι οι αθλητές του συλλόγου έκαναν άριστη εμφάνιση πιάνοντας σχεδόν το μέγιστο της απόδοσής τους και συνέχισαν την παράδοση που θέλει τον σύλλογο πρωταγωνιστή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετάσχει.
Την αποστολή συνόδευσαν ο sensei Κορομπίλης Γεώργιος και senpai Τσουλιάς Γεώργιος και από το Δ.Σ, ο πρόεδρος Τσαρτσιταλίδης Κίμων, ο έφορος Τσομπανόπουλος Δημήτριος.
Οι αθλητές που συμμετείχαν και οι θέσεις που πήραν είναι:
Χρυσά μετάλλια
1.       Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη – Μαρία  1η  θέση kata Νεανίδων
2.      Παλιογιάννη Φωτεινή 1η  θέση kata κορασίδων (2003)
3.      Ζήνδρος Μιχαήλ 1η  θέση kata παίδων (1999)
4.      Αμβράσης Βασίλειος 1η  θέση kata παίδων (2003)
5.      Σιώκης Λουκάς 1η  θέση kata παίδων (2004) pool A
6.      Παπαδόπουλος Χρήστος 1η  θέση kata παίδων (2004) pool  B
7.      Φορτωμάρης Θεοφάνης   1η  θέση kata παίδων (2005)
Αργυρά μετάλλια
1.       Τσουλιάς Γεώργιος2η  θέση kumite ανδρών
2.      Νικολάου Αθανάσιος 2η  θέση kata εφήβων
3.      Μιμιλίδης Παναγιώτης 2η  θέση kata παίδων (2004) pool A
4.      Τσανής Πέτρος 2η  θέση kata παίδων (2004) pool B
5.      Ζήνδρος Γεώργιος 2η  θέση kata παίδων (2005) pool A
6.      Λιάπης Κων/νος  2η  θέση kata παίδων (2005) pool B
7.      Παπαδόπουλος Θάνος 2η  θέση kata παίδων (2006)
Χάλκινα μετάλλια
1.       Τσουλιάς Γεώργιος  3η  θέση kata ανδρών
2.      Τσαρτσιταλίδης Ηλίας 3η  θέση kumite Ν. Ανδρών
3.      Τσαρτσιταλίδης Ηλίας 3η  θέση kata Ν. Ανδρών
4.      Καλπακτσή Ευμορφία  3η  θέση kata Κορασίδων (1998)
5.      Αναστασίου Τραϊανός 3η  θέση kata παίδων (2003) pool A
6.       Τζόκας Κων/νος 3η  θέση kata παίδων (2003) pool B
7.      Μέλκος Παναγιώτης 3η  θέση kata παίδων (2005) pool A
8.     Λιάπης Θεόδωρος 3η  θέση kata παίδων (2005) pool Β
Η Ειρήνη – Μαρία Τσαρτσιταλίδου για τρίτη συνεχόμενη φορά ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου επιβεβαιώνοντας έτσι την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση και την ανοδική της πορεία.
Το απόλυτο πέτυχε και η μικρή Φωτεινή Παλιογιάννη ανεβαίνοντας και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, όπως και ο Βασίλης Αμβράσης που κατέκτησε το χρυσό κερδίζοντας στον “εμφύλιο” ημιτελικό  τον Αναστασίου. Την κορυφή κατέκτησε και ο Μιχάλης Ζήνδρος. Πολύ καλή και δυναμική επάνοδο έκανε ο Σιώκης που επανήλθε στον “θρόνο” του, όπως και ο Παπαδόπουλος Χρήστος. Δυναμική εμφάνιση έκανε και ο πρωτοαγωνιζόμενος Φορτωμάρης.
Καλή και συντηρητική εμφάνιση έκανε και ο Ηλίας Τσαρτσιταλίδης προσπαθώντας να αποφύγει τραυματισμούς και να κρατήσει δυνάμεις μιας έχει μπει στην διαδικασία της επιλογής για το Ευρωπαϊκό της Μόσχας.
Πολύ δυνατά παιχνίδια έδωσε επίσης ο Τσουλιάς στην κατηγορία των ανδρών, καθώς και όλοι οι αθλητές του συλλόγου που κράτησαν ψηλά το αγωνιστικό επίπεδο που διαθέτει ο σύλλογος.    
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Κορομπίλης Νικόλαος σαν διαιτητής ο οποίος έχει καθιερωθεί πλέον στο σχήμα της Ελληνικής διαιτησίας.
Ο προπονητής της ομάδας Κορομπίλης Γεώργιος δήλωσε σχεικά: «θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά μου που αγωνίζονται και διαφημίζουν παντού πρώτα την πόλη μας και μετά τον σύλλογο. Στις εγκαταστάσεις του συλλόγου γίνεται σκληρή και συστηματική δουλειά η οποία φαίνεται από τα αποτελέσματά της. Δεν θέλω να πω πολλά σε τέτοιες περιπτώσεις μιλάν τα έργα σε κάθε συμμετοχή του συλλόγου σχεδόν πάντα όλοι οι αθλητές του ανεβαίνουν στο βάθρο τους εύχομαι λοιπόν να συνεχίσουν.
Θέλω να αναφερθώ ειδικά στον Ηλία Τσαρτσιταλίδη ένα παιδί “Κόσμημα” της πόλης και αθλητής “Διαμάντι”. Ένας αθλητής που για 12 συνεχόμενα χρόνια δουλεύει ασταμάτητα παρά τις δυσκολίες και σε όλες τις συνθήκες, ένας αθλητής που διαφήμισε την Φλώρινα σε Παγκόσμιο επίπεδο.
Τώρα είναι σε στάδιο προεπιλογής για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα περιοχών (regions), η ιδιαιτερότητα αυτού του πρωταθλήματος που το κάνει να είναι και πιο δύσκολο από όλα τα πρωταθλήματα είναι ότι κάθε κράτος έχει το δικαίωμα να κατεβάσει δύο ή και τρεις ομάδες έχοντας να αντιμετωπίσεις έτσι τους δυο ή τρεις καλύτερους κάθε κράτους και όχι τον έναν όπως είναι το απλό πρωτάθλημα. Του εύχομαι λοιπόν να πετύχει και να εκπροσωπήσει την χώρα μας γιατί το αξίζει πραγματικά και είμαι πολύ περήφανος που έτυχε να είναι δικός μου αθλητής».      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου