Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Συλλήψεις για παράνομη απασχόληση αλλοδαπών στη Μικρολίμνη


Το απόγευμα της Τρίτης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας, συνέλαβαν στη Μικρολίμνη - Φλώρινας, δύο ημεδαπούς (μια 90χρονη γυναίκα και έναν 53χρονο άνδρα) και δύο αλλοδαπούς, 33 και 20 χρονών, για 

δύο διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης απασχόλησης μη νόμιμων αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, η ημεδαπή απασχολούσε παράνομα τον 20χρονο αλλοδαπό ενώ στη δεύτερη ο ημεδαπός απασχολούσε παράνομα τον 33χρονο αλλοδαπό. Αμφότεροι αλλοδαποί, απασχολούνταν ως εργάτες στον καθαρισμό καλαμιών έναντι χρηματικής αμοιβής, χωρίς αυτοί να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία στη χώρα.
Οι συλληφθέντες θα  οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. 

4 σχόλια:

  1. Μεγαλη η επιτυχια της αστυνομιας.Μπραβο, πιασανε και συλαβανε μια 90χρονη και εναν 53χρονο δολοφονους, κλεφτες,παρανομως απασχολουντες αλλοδαπους!!! Λες και ειναι οι μοναδικοι στην Πρεσπα, αλλα και σαν γεγονος, πρωτοφανες, και αγνωστο μεχρι τωρα στην περιοχη, ιδιαιτερα αυτη την εποχη. Τι λετε ρε παιδια.Λιγη σοβαροτητα και κατανοηση στο προβλημα των γεωργων της μονοκαλλιεργειας, δεν βλαπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανώνυμε 11.36 εύκολα κρίνεις κάποιους που κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να λαμβάνεις υπόψη ότι υπάρχουν επώνυμες και ανώνυμες καταγγελίες που υποχρεώνουν σε ενέργειες. Βέβαια στην Ελλάδα για ότι γίνεται ή δε γίνεται φταίνε οι μπάτσοι.Εσύ γιατί δε μας λες που εργάζεσαι να σου στείλω δύο πετσέτες για τον ιδρώτα και μια τιμητική πλακέτα για τις επιδόσεις, τη κοινωνική σου προσφορά και την υψηλή σου νοημοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απολυτα δικαιο στον ανωνυμο 11.36. Αντι να συλαβουν τους λαθρα εισελθοντες η εισερχομενους στην χωρα, παρανομους, εμπορους ναρκωτικων και οπλων, αυτων που λαθρα και παρανομως αλιευουν στα χωρικα υδατα των λιμνων μας, συνελαβαν αυτους που κατα τα αλλα,συμφωνα με την ανακοινωση,εισηλθαν νομιμα μεν στην χωρα, χωρις ομως αδεια για εργασια και εργαζονταν, τιμια, για τις αναγκες μαλλον των οικογενειων των, για 5-10-15 ημερες,σε δουλειες μαλιστα που ουδεις των ημεδαπων ανεργων,επιθυμει να εργαστει.Ανωνυμε των 02.11 την πλακετα για την κοινωνικη προσφορα, ειναι ανευ σημασιας το να την δωσει καποιος,σε αλλον και τουτο διοτι τα κρητηρια θα ειναι καθαρα υποκειμενικα. Αξιος τιμητικης πλακετας ειναι αυτος που θα του την δωσει ο κυριαρχος ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tι μ@@@@ιες ειναι αυτες που γραφετε, πασχαλιατικα. Αλλα ας κανω μια ερωτηση.Τις πετσετες θα τις πας δωρο,μεσω του προγραμματος κοινωνικης προσφορας, η χρεωμενες στον παραληπτη?. Παντως μη βιαζεσε ο καιρος δεν ειναι ακομα για ιδρωτα και πετσετες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή