Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Π.Δήμας: "Θέλει δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο του παρελθόντος"


Στις Πρέσπες άρχισε χθες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών Εφήβων, Νεανίδων και Παίδων, Κορασίδων, που θα ολοκληρωθεί σήμερα με τους τελικούς των κατηγοριών.
Ο Δήμαρχος Πρεσπών, Βασίλης Τσέπας, εξέφρασε την επιθυμία μόνιμης τέλεσης της διοργάνωσης στην πόλη του, γεγονός που ικανοποίησε τον πρόεδρο 

της ΕΟΑΒ, Πύρρο Δήμα, ο οποίος τόνισε: «Χαίρομαι που βρίσκομαι στον Δήμο Πρεσπών και από την πρώτη στιγμή που συζητήσαμε μας αγκάλιασαν με τον καλύτερο τρόπο. Ως ομοσπονδία δεσμεύομαι, χωρίς να γνωρίζουμε το αβέβαιο αύριο, ότι έχουμε την διάθεση να είμαστε συνεχώς στις Πρέσπες. Ξεκινάμε σήμερα και θα το προσπαθήσουμε και αύριο. Όλα δεν γίνονται μόνο με χρήματα αλλά και με καλή διάθεση. Υπάρχει στήριξη και από τον Δήμο και από την Περιφέρεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρίσκονται εδώ στην άκρη της Ελλάδας που παλεύετε και αγωνίζεστε παρά πολλά χρόνια. Είμαι χαρούμενος που τα παιδιά μας και η οικογένεια της άρσης βαρών είναι στην άκρη της Ελλάδας και θα γνωρίσουμε την περιοχή και την ιστορία της. Είναι σημαντικό τα παιδιά μας να αγωνίζονται και να έχουν στόχους στην ζωή τους. Αυτό που περιμένουμε από τους αθλητές μας είναι να κάνουν το καλύτερο».
Κι όσο για το μέλλον της Ελληνικής Αρσης Βαρών, ο κάτοχος τεσσάρων Ολυμπιακών μεταλλίων δήλωσε: «Θέλει πολύ δουλειά για να φτάσουμε ξανά στα επίπεδα του παρελθόντος. Η ομοσπονδία μετά το 2008 έχει καταφέρει να ισορροπήσει κάπως την κατάσταση. Δεν είχαμε κανένα κρούσμα ντόπινγκ και ξεκινήσαμε μια νέα γενιά. Δεν πήραμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά στείλαμε σε όλους το μήνυμα ότι τα πάντα γίνονται με σκληρή δουλειά. Στόχος μας είναι το 2016 να έχουμε μια δυνατή ομάδα και το 2020 να έχουμε ξανά Ολυμπιονίκες».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου