Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Παραιτείται ο Αντιπεριφερειάρχης Δ.Ηλιάδης?


Εκρηκτικό κλίμα στη σημερινή συνέντευξη τύπου του Γ.Δακή
Με εμφανή τη διάθεση του Γ.Δακή να αποφύγει την απόδοση πολιτικών ευθυνών για την ανυπαρξία ή μη ωρίμανση μελετών στην πρώην Ν.Α. Φλώρινας και στην ΑΝ.ΦΛΩ. και την προσπάθειά του να «στρογγυλέψει» 

τα ζητήματα αιχμής για την ανάπτυξη της περιοχής κύλησε η αρχική τοποθέτησή του, διάρκειας μεγαλύτερης της 1,5 ώρας. Το κλίμα οξύνθηκε όταν ο Δ.Ηλιάδης, μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων, αναφέρθηκε στην απένταξη έργων από την ΑΝ.ΦΛΩ. Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Γ.Δακής προσπαθώντας να εκτονώσει την ένταση, πράγμα που ώθησε το Δ.Ηλιάδη σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση μαζί του φθάνοντας στο σημείο να του πει: «αν δε θέλετε να ακούσετε περάστε έξω». Στο αποκορύφωμα της αντιπαράθεσης ο Δ.Ηλιάδης δήλωσε πως οφείλει να απαντήσει για λόγους πολιτικής αξιοπρέπειας και είναι έτοιμος ακόμα και να παραιτηθεί.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στη συνέχεια…      

10 σχόλια:

  1. Μίμη πρέπει να μιλήσεις!καθαρά και σταράτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μίμη κάποια στιγμή πρέπει να τα πεις όλα. Και όταν λέμε όλα εννοούμε ΟΛΑ!!! Δεν σου ταιριάζουν εσένα οι κωλοτούμπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μίμη δεν μπορείς να παραιτηθείς ... εμείς σε στείλαμε εκεί για να παλαίψεις και θα το κάνεις μέχρι τέλους για μας που σε εμπιστευτήκαμε και σε ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mίμη έλα να κάνουμε την υπέρβαση

    Να ψηφίσουμε Αλέξη
    Να βγει ο Σύριζα,
    και εδώ να βγάλουμε βουλευτή από τον Σύριζα

    Μόνο έτσι θα καθαρισει το τοπίο και θα διώξουμε όλους αυτούς που πλήγωσαν την παράταξη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δακή στήν Φλώρινα οφείλεις εσύ ο Αντωνιάδης και η ....ΝΔ σας τήν εκλογή σας.Εάν δέν θέλεις θέλετε να στηρίξετε την Φλώρινα ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ή μάλλον θα σας παραιτήσουμε ΟΛΟΥΣ .Τις σουρδιές σου και τις κολοτούμπες σας να τις ξεχάσετε .¨οσο για αυτούς που σε σας στήριξαν είμεθα άξιοι της μιζέριας και των επιλογών σας .Ραντεβού στήν κάπλη .Εκεί θα φάτε το ...ΧΑΣΤΟΥΚΙ.
    κ. ΗΛΙΑΔΗ εάν το κατάλαβες σε Αδειασαν οι δικοί σου και προς Τιμή σου η λεκτική "παραίτηση" σου άν και δέν σου αξίζει ( τώρα είναι πλέον αργά οι εκλογές πλησιάζουν )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάσου να έρθουν στην εξουσία τρέμω στην ιδέα....

      Διαγραφή
  6. Το πανηγύρι που γίνεται για τα μάτια της ..ποιμένου;
    Ούτε ο Δακής έχει το θάρρος να πεί την αλήθεια: φταίει η ΑΝΦΛΩ; Κι όχι μόνον αυτή;...
    Δυστυχώς υπάρχει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΙΛΙΑ στην περιοχή μας;...
    Υπάρχει άλλη σκοπιμότητα;
    Ποιός θα μιλήσει σε αυτούς που πρέπει για το..μάρμαρο;
    Αν το αφήσετε μάγκες στον λαό, θα σας ξεσκίσει όλους μαζί.Πρώτα στις 17. Μετά στις Δημοτικές.
    Αδειάστε όσους αδειάζουν την παράταξή σας και προπαντός τον τόπο κύριοι ανεύθυνοι περιφερειακοί..
    Και κύριοι ανεύθυνοι λοιποί πολιτικοί...
    Επιτέλους κάποιος να μιλήσει καθαρά, ανοιχτά και πολιτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΕΕΕ!!!ΜΙΣΕΣ ΔΛΙΕΣ.. ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ.ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κε ΗΛΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!ΠΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ ΑΝΦΛΩ;ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΑΖΙ...ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ...,ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ. ΔΕΝ ΘΑΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΤΕ ΩΣ τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΔΚ!!ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΒΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ!ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ -ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΑΔΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΑΚΟΜΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο ο Κωνσταντινόπουλος και ο Ψαλίδας είχαν κότσια και κατήγγειλαν τα έργα και τις ημέρες του Βοσκόπουλου και της παρέας του που πήγαν τη Φλώρινα 20 χρόνια πίσω. Μίμη μην τους χαρίζεις αν θέλεις να κρατήσεις τη φήμη σου. Ο κόσμος θέλει και πρέπει να μαθαίνει τις αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημήτρης Κατραντζής6 Ιουνίου 2012 στις 11:05 μ.μ.

    ήταν γύρω στις 10 Ιουλίου του 2007...
    στη πρώτη συνεδρίαση του νεοκλεγμένου, πριν από λίγες μέρες, Διοικητικού Συμβούλιου της ΑΝΦΛΩ, υπό την Προεδρία του κ. Βοσκόπουλου...
    βρισκόμασταν ακριβώς στο κλείσιμο του Γ' ΚΠΣ & στο ξεκίνημα της Δ' Προγραμματικής Περιόδου, γνωστής ως ΕΣΠΑ...
    γνωρίζετε ποιά ήταν η άποψη του κ. Προέδρου, αλλά και της πλειοψηφίας του Δ.Σ. για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, δουλεμένο επί 6 συνεχείς μήνες σε συνεργασία με τους μηχανικούς - μελετητές του Νομού, νομοτεχνικά επεξεργασμένο, θεσμικά άρτιο & οικονομοτεχνικά βιώσιμο, που σκοπό είχε:
    1.να βρεθεί ο Νομός ώριμος & πανέτοιμος σε επίπεδο μελετών για απορροφήσεις κονδυλίων του ΕΣΠΑ, από πολύ πολύ νωρίς, πολύ πριν ξεκινήσουν οι προκηρύξεις των έργων
    2.να αξιοποιηθεί το ανθρώπινο μελετητικό δυναμικό του Νομού, έτσι που ευρώ να μη φύγει απ' το Νομό για μελέτες, που θα συντάξουν κατά κύριο λόγο οι μηχανικοί μας (21 συνολικά μελετητικές κατηγορίες καλύπτονταν)
    3.να μην υπάρχουν επικαλύψεις & κατασπατάληση πόρων σε μελέτες που θα ιεραρχηθούν & στοχευμένα θα εστιάσουν στα άμεσα, στα καίρια & στα σημαντικά
    4. να λειτουργήσει πραγματικά η ΑΝΦΛΩ σαν εργαλείο ανάπτυξης & σα μοχλός υλοποίησης των σχεδιασμών των ΟΤΑ & της Νομαρχίας
    ...ξέρετε λοιπόν ποιά ήταν η άποψη τους?
    "τι μας λες τώρα ρε Κατραντζή, αύριο μεθαύριο θα συνενωθούμε με την ΑΝΚΟ ή θ' απορροφηθούμε από αυτήν! τι ψάχνεις τώρα..."
    κι ίσως φυσικά νά 'χαμε σώσει πέντε πράγματα αν είχαμε συνενωθεί με την ΑΝΚΟ...
    δυστυχώς όμως όχι μόνο αυτό δεν έγινε, αλλά καταφέραμε & μετατρέψαμε την ΑΝΦΛΩ από ένα εργαλείο ανάπτυξης και έργου, σε ένα μηχανισμό ελέγχου, αποδυαμωμένη, ξεκομένη από την την κοινωνία, τους φορείς της και την επιχειρηματικότητα του Νομού. ποιά είναι σήμερα η σύνθεση του Δ.Σ., πόσοι & ποιοί φορείς εκπροσωπούνται σε αυτό, ποιά είναι η στελέχωσή της, πόση αριθμητικά είναι η δύναμή της?
    με τι εργαλεία λοιπόν θα "χτίζαμε" απορροφήσεις, με τι όπλα θα μπαίναμε στη μάχη της προσέλκυσης κι απορρόφησης κονδυλίων & έργων?
    κανείς πριν από τους αιρετούς του Νομού, κανείς περισσότερο από αυτούς, δεν μπορεί και δεν έχει την ευθύνη αυτών των εξελίξεων στο Νομό μας την τελευταία πενταετία. κι αυτοί, ευτυχώς για όλους μας, κι ιδιότητες συγκεκριμένες κι αξιώματα φέρουν κι ονοματεπώνυμα έχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή