Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Μια ταιριαχτή "Επιλογή"


Χωρίς καμιά επιφύλαξη, ομολογώ πως, η αποχώρηση από, τα ενεργά πολιτικά δρώμενα της Φλώρινας, του Γιώργου Λιάνη, όσο κι αν αυτή φαίνονταν φυσιολογική, προσωπικά, με είχε ξέχωρα στεναχωρήσει γιατί, η αγάπη του και η προσφορά του στη Φλώρινα, ήταν θετικά πρωτόγνωρη.
Και γι’ αυτό ήμουν περισσότερο θλιμμένος, παρά εφησυχασμένος. Όμως και ευτυχώς και πιο γρήγορα απ’ ότι περίμενα, ο καλός θεός της Φλώρινας, με απάλλαξε από τούτη 

τη τυραννική αδημονία μου και ξανακέρδισα την ελπίδα. Όπως θαρρώ και κάθε παθιασμένος σαν και μένα, λατρευτής της Φλώρινας, με την ταιριακτή «Επιλογή» του νέου κοινοβουλευτικού μας εκπροσώπου, του Θανάση Γερμανίδη.
Ακόμα και προσωπικά, πιστεύω πως, για τους φλωρινιώτες που, με τη ψήφο τους, τίμησαν την εκλογή του Θανάση Γερμανίδη, πως σ’ αυτούς, αξίζει ένα από καρδιάς απλό και αθόρυβο «ευχαριστώ».
Τέτοιο ένα «ευχαριστώ» που, να ταιριάζει και στην αγνή σεμνότητα του φλωρινιώτη «διανοητή», του Θανάση Γερμανίδη, που έμαθε πιότερο απ’ όλα, να λατρεύει τη Φλώρινα και τους φλωρινιώτες! Τίποτε άλλο εκτός από την απέρριτη ευχή μου, να είναι όσο γίνεται, λιγοστά, τα εμπόδια, στη δύσκολη βουλευτική διαδρομή του.
Με ανείπωτη εκτίμηση
Θέμης Γροσδούλης
ΥΓ: Για τον άλλο παθιασμένο λατρευτή της Φλώρινας, το Γιώργο Λιάνη, μαζί με τον θαυμασμό μου, για την άξια μίμησης προσφορά του στη Γενέτειρα, απευθύνω και τη παράκλησή μου, ο ίδιος και με τις πολύτιμες εμπειρίες του, να συμπαρασταθεί όσο μπορεί, στις μελλούμενες για τη Φλώρινα προσπάθειες του Θανάση Γερμανίδη. Αυτά και ο «θεός της Φλώρινας» είναι μεγάλος, όπως λέμε.
Πηγή: Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

4 σχόλια:

  1. Απο την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα. Χωρατατσής ο κ, Γροσδούλης και στα γεράματά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ά ρε Θέμη...ά ρε Θέμη

    τόσοι πολλοι παθιασμένοι λατρευτές της Φλώρινας μαζευτήκατε γι' αυτο και η Φλώρινα είναι τοσο Χάϊ (high).

    Επίσης Θέμη φίλε μου από τα παλιά μην μπλέκεις τον νέο Βουλευτή κ. Γερμανίδη με το παλιο σάπιο κατεστημένο λατρευτή της Φλώρινας Λιάνη. Ο θάνάσης ανήκει στον Σύριζα κατ' αρχήν και δεν έχει καμια σχέση ως ιδιοσυγκρασία αλλά και ιδεολογία με τον λατρευτή. α! by the way το σωστο δεν είναι λατρευτής, το σωστό είναι εραστής της Φλώρινας...και ο νοόν νοείτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λόγω των πολλών εραστών, η Φλώρινα - εδώ και πολλές δεκαετίες - κυοφορεί τόσα προβλήματα.

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλά τα λέει ο κ. Θέμης Σταφυλλίδης (;) - Γροσδούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή