Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Το ΕΚΦ στηρίζει τους εργαζόμενους της Αγροτικής Τράπεζας


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, στηρίζει τους εργαζόμενους της Αγροτικής Τράπεζας. Θεωρεί απαράδεκτη την απόφαση της Κυβέρνησης και ειδικότερα του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλου οποίος έχει μεθοδεύσει την όλη διαδικασία συγχώνευσης της Τράπεζας Πειραιώς με την Αγροτική, με χρήματα από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που χρεώνουν το Ελληνικό Δημόσιο. 
Η Αγροτική τράπεζα ήταν, είναι και θα πρέπει 

να παραμείνει ο πυλώνας της στήριξης της αγροτικής οικονομίας, των αγροτικών προϊόντων των αγροτών και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εκχωρηθεί στην τράπεζα Πειραιώς με ανυπολόγιστο το κόστος από τη ζημία που θα υποστούν οι αγρότες της χώρας μας.
Είναι πέρα για πέρα άδικο να χρησιμοποιούν λόγους δήθεν ελλειμμάτων της αγροτικής τράπεζας για να επιτύχουν τους στόχους και να χαρίσουν ως δώρο έναν τραπεζικό όμιλο που έχει προσφέρει πολλά στην εθνική οικονομία.
Οι εργαζόμενοι της Αγροτικής τράπεζας αλλά και οι υπόλοιποι πολίτες της χώρας μας, πρέπει να αντισταθούμε στη λαίλαπα των μέτρων και των πολιτικών που εφαρμόζονται από τις κυβερνήσεις, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τρόικα τα τελευταία χρόνια.
Ο αγώνας θα είναι συνεχής, ανελέητος και δε θα σταματήσουμε έως ότου δικαιωθούμε.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.Κ.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου