Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Θ.Γερμανίδης στη διαμαρτυρία των αστυνομικών Φλώρινας (video)


Στη διαμαρτυρία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας ενάντια στα καταστροφικά μέτρα των νέων περικοπών που οδηγούν στην εξαθλίωση των ενστόλων, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί έξω από την Α.Δ. Φλώρινας, βρέθηκε ο Βουλετής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Θ.Γερμανίδης. Δείτε στο παρακάτω video τις δηλώσεις του Θ.Γερμανίδη:






5 σχόλια:

  1. άν γινόταν ένα χρονικό φλάσμπάκ στο δεκέμβριο 2008΄και βλέπαμε βουλευτή του συριζα πλάι στους αστυνομικούς και επιστροφή στο παρόν θα λέγαμε...η κολοτούμπα πάει σύννεφο στον σύριζα που πάσχει απο το σύνδρομο των κροκοδείλων ... τώρα θυμηθήκατε τους αστυνομικούς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλύτερα να μιλάς συγκεκριμένα και οχι με γενικότητες....αν μπορείς.....

      Διαγραφή
  2. Το 2008 ένα παιδί δολοφονήθηκε από αστυνομικό, τι σχέση έχει αυτό. Θα είχε νόημα να διεκδικήσουν κάτι ώστε να είναι οποιοσδήποτε φορέας ...δίπλα τους ; Είχαν να διαμαρτυρηθούν για κάτι; Δηλαδή να σκεφτόμαστε και λίγο τι λέμε. Και εμένα στη δουλειά μου το 2005 δεν ήταν κανείς,ΙΣΩΣ γιατί δεν υπήρχε λόγος να είναι. Αυτό έλειπε να είμαστε όλοι , κάθε μέρα, όλη μέρα έξω από τις αστυνομικές διευθύνσεις για να μη βρεθεί κανείς να πει ότι τους αγνοούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aριστερος και φιλα προσκειμενος στην Αστυνομια δεν γινεται.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.Οι εντολες του ΤΣΙΠΡΑ στο παιδι της Φρειδερικης ειναι ρητες και απαραβατες.Καλα ρε Μουρατιδη δεν το καταλαβες? Αλλα κι εσυ της αριστερας χαιβανι εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ 3.02 τι χαϊβάνι είσαι???σίγουρα από τα λίγα!!!!!!

      Διαγραφή