Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Ν.Φλώρινας - Αποτελέσματα


Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το 9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας.  Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 103 μαθητές και μαθήτριες από τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της περιοχής.   
Αναδείχθηκαν οι παρακάτω νικητές:


ΜΕΤΑΛΛΙΑ ανα GROUP ΑΓΟΡΙΩΝ


ΜΕΤΑΛΛΙΑ ανα GROUP ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

ΣΕΙΡΑ
ΟΝΟΜΑ

ΣΕΙΡΑ
ΟΝΟΜΑ
ΑΒ
1ος
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΒ
1ος
ΚΑΡΑΝΤΖΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
2ος
ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
2ος

3ος
ΚΑΡΑΜΗΤΑΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
3ος

ΓΔ
1ος
ΧΑΤΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΓΔ
1ος
ΣΕΡΤΑΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
2ος
ΓΚΕΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
2ος
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
3ος
ΣΙΩΚΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
3ος
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ-ΙΩΑΝΝΑ
Ε
1ος
ΠΡΑΠΑΒΕΣΗΣ ΘΩΜΑΣ
Ε
1ος
ΝΑΣΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
2ος
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2ος
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
3ος
ΧΑΤΖΗΤΥΠΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
3ος
ΚΕΚΕΖΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΣΤ
1ος
ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΣΤ
1ος
ΤΣΟΥΛΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ
2ος
ΖΑΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
2ος
ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
3ος
ΑΡΑΒΙΑΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
3ος
ΓΙΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΜΕΤΑΛΛΙΑ  ΑΓΟΡΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

ΣΕΙΡΑ
ΟΝΟΜΑ

ΣΕΙΡΑ
ΟΝΟΜΑ
ΓΥΜ
ΛΥΚ
1ος
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ
ΓΥΜ
ΛΥΚ
1ος
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
2ος
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΣΗΣ
2ος
ΚΟΥΤΣΟΤΟΛΗ ΡΑΝΙΑ
3ος
ΤΖΑΡΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3ος
ΚΑΡΑΜΗΤΑΝΗ ΑΓΓΕΛΑ

Στην κατηγορία των Δημοτικών Σχολείων καλύτερο σχολείο αναδείχθηκε το 3ο Δημοτικό ενώ στην κατηγορία Γυμνασίων – Λυκείων καλύτερο σχολείο αναδείχθηκε το 1ο Γυμνάσιο.
Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων στους νικητές, τους βουλευτές του νομού κ. Κωνσταντινίδη Ευστάθιο και κ. Γερμανίδη Αθανάσιο, τον αντιδήμαρχο κ. Άρη Αριστείδου, τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νώτα Παναγιώτη, τον υπεύθυνο εκπαιδευτικών θεμάτων κ. Τσούλη Θωμά, τη διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου κ. Γκόλια Παρασκευή, και το διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου κ. Μάντζο Γεώργιο.
Θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τη διευθύντρια του σχολείου κ. Γκόλια Παρασκευή για την πολύ ζεστή φιλοξενία που μας επεφύλαξε. Ο ιδιαίτερα ευχάριστος χώρος του σχολείου, έτσι όπως διαμορφώθηκε τελευταία από το προσωπικό του σχολείου, μας εξέπληξε όλους ευχάριστα.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους γονείς που βοήθησαν στη διεκπεραίωση του πρωταθλήματος, τον μετρ της Λέσχης κ. Γυμνόπουλο Λάζαρο, τους διαιτητές Πασχαλίδη Ιωάννη, Παυλίδη Δημήτριο, Σουλιώτη Αθανάσιο, Ταλλίδη Γιώργο και Χαραβιτσίδη Μιλτιάδη καθώς και τον ακούραστο και πάντα πρόθυμο τεχνικό μας και φίλο της Λέσχης  κ. Μπούτζιο Βασίλειο για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρει σε κάθε σκακιστική διοργάνωση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου