Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Σαν παιχνίδι προετοιμασίας...


Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν στον Αμύντα το Σαββατιάτικο (16:00) τελικό κυπέλλου στην Κοζάνη κόντρα στον ΑΟ Κοζάνης, 2,5 εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
Μετά την απρόσμενη νίκη επί της 

Καστοριάς στον ημιτελικό, οι παίκτες του Αμύντα θα πάνε δίχως άγχος στον τελικό κυπέλλου της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να διεκδικήσουν με τις πιθανότητες που τους αναλογούν τον τίτλο αλλά κυρίως για να τεστάρουν τις δυνατότητες τους, εν όψει της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στις 18/11 στην Άρτα με αντίπαλο τον Άραχθο Κωστακίων.
Οι πολλές απουσίες (Μάρκου, Χατζημηνάς, Παπαχρήστου, Ηλίας, Ιωαννίδης, Ρόμπης, Γιαννιτσόπουλος)  συνεχίζουν να απασχολούν τον Ζαφείρη Μπεκερίδη, ο οποίος σκέφτεται να προφυλάξει και τον Παναγιώτη Δημητρίου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς, χρησιμοποιώντας αρκετούς παίκτες από το παιδικό τμήμα, όπως ακριβώς έπραξε και στη φιλική αναμέτρηση με τον Αρίωνα.
Η προετοιμασία της ομάδος θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση της Παρασκευής στην οποία αναμένεται να παραστεί σύσσωμη η διοίκηση καθώς και φίλαθλοι, για να εμψυχώσουν παίκτες και προπονητικό τιμ.
Ο Ζαφείρης Μπεκερίδης σχολίασε: «Οι παίκτες θα πρέπει να καταλάβουν ότι το παιχνίδι του Σαββάτου, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ακόμα παιχνίδι προετοιμασίας.
Αυτό σημαίνει ότι θα επιδιώξουμε να  κερδίσουμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει το αποτέλεσμα, καθώς ακολουθούν οι υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, όπου θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας.
Η αλήθεια είναι ότι οι πολλές απουσίες στερούν τη δυνατότητα απο την ομάδα να παρουσιάσει την πραγματική της εικόνα, αλλά από την άλλη πιστεύω πως είναι μια  καλή συγκυρία για να δώσουμε την ευκαιρία στους αθλητές των υποδομών, να δείξουν τις δυνατότητες τους».
Ο Α.Ο.Κοζάνης διαθέτει έμπειρους αθλητές και σίγουρα το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στο γήπεδο του, τον χρίζει φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου