Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

100 χρόνια ελεύθερης Φλώρινας (Φωτορεπορτάζ)


























































11 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΑΜΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ,ΤΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΓΙΝΕ.ΤΟ ΔΕ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΗΣΥΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΠΡΙΚΟΥ ΓΚΛΑΒΑ ΤΑ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ 1.40,ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ,ΑΝΕΡΓΟΙ,ΑΛΛΛΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕ ΛΕΩ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΤΡΟΓΕΤΕ ΚΡΥΟ.100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΑΞΙΑΣ,ΞΕΥΤΗΛΑΣ,ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΤΕ,.ΚΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

      Διαγραφή
    2. ΔΗΚΗΩ ΑΙΧΙΣ ΣΕΙΝΑΙΛΛΙΝΑ...

      Διαγραφή
  2. όταν υπάρχουν τέτοιοι αφελείς σαν τον πρώτο,τι περιμένετε καλό να γίνει στη Φλώρινα ρεεεεεε.άιντε για παρέλαση και μετά σπίτι για φασολάδα και ηρωικές πορδές ντρτττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παρέλαση εξαιρετική και η μέρα συγκινητική για όσους την καταλαβαίνουν... οι δύο παραπάνω κύριοι μάλλον δεν την κατάλαβαν...δεν πειράζει, υπάρχουν και αυτοί...οι "Έλληνες". Χρόνια πολλά σε όλους τους Φλωρινιώτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Μ@@@@@@ς οταν το Θεμα μας ειναι η Παρελαση, μιλαμε για την Παρελαση ! Οταν το Θεμα ειναι το Πετρελαιο τοτε μιλατε για το γα@@@@ο Πετρελαιο!! Αν δεν μπορειτε να πειτε κατι καλο για την Μεγαλη αυτη μερα,μην λετε ΤΙΠΟΤΑ @@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή στους διεθνιστούληδες εθνομηδενιστές που έβγαλαν πάλι τη χολή τους! Οι παρελάσεις τους πειράζουν και οι εθνικές μνήμες! Έδωσαν τη ζωή τους οι ήρωες πρόγονοί μας για να είναι σήμερα ελεύθεροι οι κύριοι αυτοί και να ασχημονούν χρονιάρες μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΟΤΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΕ 8:13 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ. Η ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΟΥ ΜΗ ΧΕΣΤΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΛΑΚΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 6.35 ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ 8.54,ΕΙΜΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ,ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ.Α ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΛΙΣΜΟΝΗΣΩ,2 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ,ΕΣΥ ΤΑ ΒΡΑΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανέναν δεν πειράζουν οι παρελάσεις και οι εθνικές μνήμες
    αρκεί να τιμώ ντε και να παρελαύνουν οι πολεμιστές για την πατρίδα και όχι οι δωσίλογοι και ταγματασφαλίτες που
    υπηρέτησαν τον οχτρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταρχήν ο τίτλος του άρθρο είναι άστοχος. Δεν είναι τα 100 χρόνια της Φλώρινας αλλά τα 45 χρόνια της παρέλασης.
    Επειτα αφήστε πια τις παρελάσεις για περασμένες μνήμες. Ο τελευταίος αγωνιστής του '40 πέθανε πριν 10 χρόνια. Αν είναι έτσι, να κάνουμε παρέλαση και για τη Μάχη του Μαραθώνα.
    Σήμερα πρέπει να γίνουμε οι ίδιοι αγωνιστές ενάντια στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο για να κάνουν τα παιδιά μας αργότερα παρέλαση για εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή