Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τα νέα μέτρα


Με την υπερψήφιση του νέου πακέτου μέτρων από 153 βουλευτές (από τα δύο κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ) και με διαρροές από τα δύο κόμματα, έληξε λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα η μαραθώνια και πλέον

 επεισοδιακή συνεδρίαση της Βουλής για το «Μνημόνιο 3″.
Τα μέτρα πέρασαν με 153 ψήφους, 126 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και 27 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. "Όχι" στα μέτρα ψήφισαν 128, "παρών" 18 βουλευτές και ένας ήταν απών, ο κ. Σκανδαλίδης. Αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας ανακοινώθηκε από το προεδρείο της Βουλής η διαγραφή έξι βουλευτών από τη κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και μία από τη ΝΔ. Εκτός ΠΑΣΟΚ είναι οι κ.κ. Σκανδαλίδης, Κουτσούκος, Γκερέκου, Κασσής, Μπόλαρης και Παραστατίδης. Από τη ΝΔ διαγράφηκε ο Γιώργος Κασαπίδης που ψήφισε παρών. Από το κόμμα της ΔΗΜΑΡ εκτός «κομματικής γραμμής» ψήφισαν «Όχι» οι κ.κ. Βουδούρης και Μουτσινάς.
Διαβάστε αναλυτικά το πολυνομοσχέδιο:
 Πηγή: enikos.gr

3 σχόλια:

  1. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα με έπειθαν, ότι υπάρχει άλλη λύση εκτός τη χρεοπκοπία της χώρας, θα ψήφιζα κι εγώ ΟΧΙ στο μνημόνιο, αλλά τελικά η επιλογή ήταν και είναι , επιλέξτε μεταξύ δυο κα΄κω΄ν το μη ΧΕΙΡΟΝ! Πολύ καλά έπραξαν όσοι το υπερψήφισαν! Υπάρχει τουλάχιστον μιά κάποια ελπίδα, ισως καταφέρουμε να σώσουμε τη χώρα σε 5 - 6 χρόνια , με τη χρεοκοπία η σωτηρία της χώρας θα αδύνατη! μη ακούτε τι λενε οι ΣΥΡΙΖ-ίτες!
    Ο ΣΥΡΙΖΑ η μοναδική του ελπίδα να γίνει ποτέ κυβέρνηση ήταν να μη περάσουν τα μέτρα, να πέσει η κυβέρνηση και μετά τα πρόβατα θα ψήφιζαν τους επικίνδυνους του ΣΥΡΙΖΑ! Ευτυχώς !!! Η χώρα θα συνέλθει και θα κάτσουν στα αυγά του ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι! Δυστυχώς χάσατε την τελευταία σας ευκαιρία! Ευτυχώς!
    Αν σημερα ζούμε δύσκολα, τότε με χρεοκοπία θα ζουσαμε την κόλαση του Δάντη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, έτσι, οι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αλλά και οι λοβοτομημένοι της ΔΗΜΑΡ σε εσένα το πρόβατο απευθύνονται...όταν θα πάει 3 ευρώ το πετρέλαιο έλα να τα ξαναπούμε...Πάλι το μη χείρον βέλτιστον θα λες...Γεννημένε ραγιά...

      Διαγραφή
    2. Αδερφέ, δεν είναι καθόλου πρόβατο, ξέρει τι κάνει. Εντεταλμένη υπηρεσία. Τρομοκράτηση και εκφοβισμό του κόσμου, τον έχουνε βάλει να τα γράψει αυτά. Τα ίδια γράφει και στο άρθρο του κ. Μιντεκίδη. Δεν θα τους περάσει όμως. Ο κόσμος άρχισε να ξυπνάει από το λήθαργο.

      Διαγραφή