Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

2η αγωνιστική του πρωταθλήματος για τις γυναίκες του "Αμύντα"


To Σάββατο στις (18:00) οι  παίκτριες του Αμύντα υποδέχονται τον Α.Ο. Κοζάνης για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
Η ομάδα του Νίκου Γιώσκου μετά την νικηφόρα πρεμιέρα στα Γιάννενα κόντρα στον  Α.Ο.Ιωαννίνων θα επιδιώξει να 

πλησιάσει τις νίκες της απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο ΑΟΚ.
Η προπόνηση θα ολοκληρωθεί σήμερα το βράδυ, οπότε και θα ανακοινωθεί η 14αδα των παικτριών που θα αποτελέσουν την αποστολή  της ομάδος στο επικείμενο παιχνίδι.
Ο Αμύντας αναμένεται να αγωνιστεί πλήρης, ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε από την παίκτριες του, συγκέντρωση και μυαλό στο παιχνίδι τους, ώστε να αποφευχθούν τα λάθη της 1ης αγωνιστικής.
Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι , είναι το πρώτο επίσημο που δίνει ο Αμύντας στο γήπεδο του, κάτι που σημαίνει ότι  φίλοι του αθλήματος θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να  παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα καθώς και τα  μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού.
Η αθλήτρια του Αμύντα Ελένη Γεωργιάδου δήλωσε: Είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος,  οι ομάδες  δεν  έχουν βρει ακόμα ρυθμό, επομένως τα πρώτα παιχνίδια επιφυλάσσουν πολλούς κινδύνους.
Ο ΑΟΚ έχει ένα καλό σύνολο, το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά, χωρίς άγχος, ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι , που θα χαρεί και ο κόσμος. 
Συνοπτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα

2η Αγ  πρωταθληματος Α2 Γυναικών
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
-
Α.Ο.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
-
10/11/2012 15:00
ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
-
Α.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ
-
10/11/2012 18:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
-
Α.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
-
10/11/2012 18:00
ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
-
ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
-
11/11/2012 15:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου