Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πάμε Φλώρινα – πάμε φωτιές να ζεστάνουμε την ψυχή και την καρδιά μας


Οι δύσκολοι «καιροί» δεν μας τρομάζουν!
Αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους τους Έλληνες, εμείς θα ανάψουμε και φέτος τις ΦΩΤΙΕΣ στη Φλώρινα, στις 23 Δεκεμβρίου το βράδυ!
Σας περιμένουμε για να κάψουμε στις φλόγες έστω για μια βραδιά,τα προβλήματα που μας βαραίνουν.
Να νοιώσουμε την αξία και τη ζεστασιά της 

παρέας σε κάθε γειτονιά! Να σφίξουμε τα χέρια για να νοιώσουμε άνθρωποι και να πούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Με τη ψυχή και τη καρδιά μας ζεστή, θα αντέξουμε και αυτόν τον παγωμένο χειμώνα στη τσέπη μας , στα σπίτια μας , στην Ελλάδα μας!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ—Περιφ. Ενότητα Φλώρινας, ΚΤΕΛ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΛΙΓΝΥΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ, ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Με ένα θερμό μήνυμα για κάλεσμα σε όλη την Ελλάδα, ξεκίνησε σήμερα η εκστρατεία προβολής για τιςΦΩΤΙΕΣ! Tριάντα πέντε τοπικές επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες, τα τοπικά ΜΜΕ του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου της Φλώρινας , η Περιφειακή Ενότητα Φλώρινας και το ΕΒΕ Φλώρινας, μέσα από ένα οργανωμένο πλαίσιο προβολής και επικοινωνίας, αναλαμβάνουν να προβάλουν τον τόπο, την παράδοση και τα τοπικά προιόντα, για να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες την περίοδο των εορτών, με σημαία τις πατροπαράδοτες ΦΩΤΙΕΣ!
Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν δυναμικές και στοχευμένες δράσεις για να μη χαθεί ακόμα μία ευκαιρία για τον τόπο! Η επιτακτική ανάγκη που επιβάλλει η εποχή, έχει γίνει πλέον αντιληπτή από όλους και η απάντηση είναι η δράση και η κινητοποίηση.
Φέτος, σύμμαχοί μας στον αγώνα προβολής του τόπου μας, βρέθηκαν και ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ! Επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, εκφράζουν τη συμπάθειά τους για τον τόπο μας, συστρατεύονται και κινητοποιούνται,, συμμετέχουν και στηρίζουν την τοπική πρωτοβουλία για την ανάδειξη του τοπικού μας εθίμου. Από 20 σημεία της Θεσσαλονίκης, προβάλλονται οι Φωτιές με έντυπο υλικό και τοπικά προιόντα!
Το τοπικό μπισκοτολούκουμο προσφέρεται σαν κέρασμα - κάλεσμα στη Φλώρινα, η πρόσκληση περιλαμβάνει μία σύντομη περιγραφή του εθίμου μας και οι χάρτινες κορώνες φιλοτεχνημένες με εικόνες από τη Φλώρινα, κάνουν εντελώς ξεχωριστή τη προσπάθεια προβολής και επικοινωνίας.
Το ΚΤΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, αναλαμβάνει τη προβολή στους σταθμούς των Υπεραστικών Λεωφορείων στην Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα και Γιάννενα και οι ΦΩΤΙΕΣ 2012, έχουν ανάψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.
Σε τοπικό επίπεδο, για πρώτη φορά κυκλοφορεί ένας μικρός οδηγός για τους επισκέπτες με χρήσιμα τηλέφωνα και τηλέφωνα ανάγκης, για την εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων που ελπίζουμε και φέτος να τιμήσουν τη πόλη μας.
Η χάρτινη κορώνα θα πρωταγωνιστήσει και σε αυτές τις Φωτιές και θα διατίθεται σε όλους μέσω των επιχειρήσεων που προβάλλονται και προβάλλουν τον τόπο μας.
Ας ευχηθούμε οι φετινές Φωτιές, στη κυριολεξία να ζεστάνουν τη ψυχή και τη καρδιά μας. Να μας φέρουν όλους πιό κοντά, ενωμένους, αγαπημένους και αλληλέγγυους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου