Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η Φλώρινα διαμαρτύρεται για το σχέδιο "Αθηνά" (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Φοιτητές μαζί με καθηγητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ και δεκάδες Φλωρινιώτες διαμαρτύρονται αυτήν την ώρα στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας για το σχέδιο «Αθηνά» και τις καταστροφικές συνέπειες για την περιοχή. Ηχηρή για ακόμα μια 

φορά η απουσία Δήμου και Αντιπεριφέρειας!


4 σχόλια:

  1. Ο Αντιπεριφεριαρχης και ο Δημαρχος Αμυνταιου προτιμουν να πηγαινουν στο καρναβαλιτου Ξινου Νερου και να εχουν καλες δημοσιες σχεσεις και ψηφοθηρια παρα να αντιμετοπιζουν προβληματα.Βραβο σας κ.κ. Αντιπεριφεριαρχα και Δημαρχε.Οι εκλογες ερχονται σε κανα δυο χρονια,μην το ξεχναε.(Βλεπε βιδεο Καρναβαλι Ξινου Νερου 2013)
    Ενας ξενητεμενος που ποναει για τον τοπο του.

    Υ.Γ. Ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ κλπ. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΗΜΩΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΕΓΕΙΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ σωστά τα λένε οι πιο πάνω σχολιαστές. εκτός από το ότι 8α ερημώσει η πόλη- 8α μείνουν ανοίκιαστα τα σπίτια και μαγαζιά 8α κλείσουν, εμείς σαν φοιτητές/τριες 8α χρειαστεί να πληρώνουμε δίδακτρα και το πτυχίο μας 8α υποβαθμιστεί.. Όσες φορές και να τα πούμε όμως δεν βλέπουμε κινητοποίηση ούτε από τους υπεύθυνους αλλά ούτε και από τον δήμο.. είμαστε όλοι απογοητευμένοι και ανήσυχοι για το μέλλον μας.Το μονό σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουμε αγωνιζόμαστε για το καλό της σχολής και του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς,
    Η Φλώρινα ΔΕΝ διαμαρτύρεται για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ. Πόσοι Φλωρινιώτες παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας; Κυρίως καθηγητές του Πανεπιστημίου, φοιτητές, εκπαιδευτικοί άλλων βαθμίδων και εκπρόσωποι αριστερών κομμάτων. Ελάχιστοι από αυτούς μάλιστα, είναι Φλωρινιώτες! Πού είναι ο κόσμος της Φλώρινας; Λουφάζει, περιμένοντας να βγάλει άλλος το φίδι από την τρύπα. Γιατί οι ντόπιοι δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους; Ή μήπως το ζήτημα δεν τους αφορά; Περισσεύει η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός σ’ αυτή την πόλη! Συγχαρητήρια Φλωρινιώτες!
    Μη Φλωρινιώτης-κάτοικος Φλώρινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή