Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Χρηστίδειος Τελετή 2013 (Φωτορεπορτάζ)



O Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» διοργάνωσε χθες τη «ΧΡΗΣΤΙΔΕΙΟ ΤΕΛΕΤΗ» στη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν οι πρώτοι μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής των Δήμων Φλώρινας και Πρεσπών.
Στην εκδήλωση μίλησε ο Επίκουρος
Καθηγητής στο Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Β.Βλασίδης.
Κατά τη διάρκεια της τελετής ανακηρύχθηκε ευεργέτης του Συλλόγου ο Δ.Μηνόπουλος ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Αγροκτήματος "Αμάλθεια" για τη δωρεά μεγάλου αερολέβητα θέρμανσης.  










4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον "Αριστοτέλη" για την τελετή και τη βράβευση των μαθητών, η οποία τους δίνει κουράγιο και τους επιβραβεύει ηθικά για τους κόπους τους! Όμως στη συγκεκριμένη τελετή δεν παρευρέθησαν οι μαθητές-τριες των σχολείων της Πρέσπας λόγω κακής ενημέρωσής τους από τους όποιους υπεύθυνους (για την έγκαιρη ενημέρωσή τους), στους οποίους δεν περιλαμβάνεται ο Δήμος Πρεσπών (ο οποίος ουδέποτε έλαβε τη σχετική πρόσκληση). Παρακαλώ τους διοργανωτές από πλευράς "Αριστοτέλη" να φροντίσουν για την έγκαιρη ενημέρωση μαθητών και γονιών την επόμενη φορά, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και στενάχωρων καταστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα και αφήνοντας στην άκρη το τι εν τέλει επιβραβεύεται στο εκπαιδευτικό μας σύστημα...Δίνονται που δίνονται βιβλία, πράγμα καλό, ελπίζω να άλλαξαν κάπως τα κριτήρια επιλογής τους από τα δικά μου χρόνια τουλάχιστον.Θυμάμαι που στην ίδια τελέτη 5,6 χρόνια πριν και μοίραζαν το "Σύνταγμα της Ελλάδος" και εξομολογητάρια κάτι υπερήλικων μητροπολιτών..Ένας θεός ξέρει ποιό παιδί θα κάθισε να τα διαβάσει.Αντί να δοθεί κάτι που θα ενισχύει την κριτική ικανότητα,τη διάθεση για ψάξιμο ή τελος πάντων θα πάει αυτά τα παιδιά ένα βήμα πιο πέρα.Όπως πχ κάποιο βιβλίο που να αγγίζει και σοβαρά θέματα της ενήλικης ζωής, βιβλία εκλαικευμένης επιστήμης και για τα μεγαλύτερα παιδιά βιβλία σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης (γνώσεις βιολογίας και ιατρικής δηλαδή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε, κάνε μια τελετή εσύ όπως την θέλεις, και μοίρασε και το Κάμα-Σούτρα. Έλεος!

      Διαγραφή
  3. Την είπες την κοτσάνα σου μπούρδα χωρίς να έχεις εικόνα του τι βιβλία έδωσαν οι χορηγοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή