Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Βαριά ποινή για τον "Αριστοτέλη" και τον Πρόεδρό του


Εξαιτίας των γεγονότων στον αγώνα μπάσκετ του Σαββάτου 5 Απριλίου ανάμεσα στον Φ.Σ.Φ "Αριστοτέλη" και τον Α.Σ Καστοριάς η Ένωση Καλοθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας (Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.) επέβαλλε:
  1. Στο Σωματείο Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ποινή τριών (3) αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. 
  2. Στον πρόεδρο του Αριστοτέλη εξάμηνη ποινή αποκλεισμού του από τα γήπεδα λόγω της επιστολής που απέστειλε στην Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.
Δείτε τις ποινές:








7 σχόλια:

  1. Ευχομαστε πραγματικα να ερθει ο τελικος σε 5ο αγωνα..Πιστευεις κ.Σαββιδη οτι θα γινει τελικος χωρις κοσμο ?? Πιστευεις οτι ο φιλαθλος κοσμος της Φλωρινας δεν θα μπει στο γηπεδο να υποστιριξει την ομαδα??Α..Και εσεις δεν θα υπαρχει λογο να κρυβεστε πισω απο την γραμματεια και κοντα στις πορτες εξοδου..Αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε..Ξερουμε ποιος ειστε..Και θα σας περιμενουμε να τα πουμε ενα χερακι απο κοντα.Τα λεμε.

    Φ.Σ.Φ.Α FANS GATE -0-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο «θεατές» με τη συμπεριφορά σας καλά τα καταφέρατε την κρεμάσατε την ομάδα Μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλού τα πονηρά κολπάκια σου (και δεν είναι καν πονηρά, έτσι αφελώς που καρφώνεσαι). Για το ότι επιβλήθηκαν εξοντωτικές ποινές χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ έχεις να πεις κάτι; Άντε εξυπνάκια, περιμένουμε τα φώτα σου...

      Διαγραφή
  3. αρχίσανε τα χαστούκια παιδιά του φ.σ.φ....μάλλον θα το καταλάβατε ή να το κάνω φραγκοδίφραγκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοι που εξαφανισαν την ποδοσφαιρικη ομαδα της Φλώρινας με τα νταηλικια τους βρηκαν προσφορο εδαφος και στο μπασκετ της Φλώρινας....Απομονωστε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπικά έχω μαύρα μεσάνυχτα από Καλαθοσφαίριση.
    Κατέχω όμως πολύ καλά την Ελληνική γλώσσα, αρκετά θέματα πολιτισμού, και επίσης τυχαίνει να γνωρίζω σχετικά καλά τον κύριο Ραπτόπουλο.

    Πρώτη παρατήρηση το ακέραιο ήθος και ο αδαμάντινος χαρακτήρας του προέδρου του Αριστοτέλη. Όσοι ανέξοδα σπεύδουν και του καταλογίζουν "ακραία πρόκληση, ειρωνεία και προσβολή" (παντελώς ατεκμηρίωτα, φυσικά!) είτε αναφέρονται σε άλλο άτομο, είτε δεν γνωρίζουν το ποιόν του ανθρώπου στον οποίο αναφέρονται. Σε κάθε περίπτωση γελοιοποιούνται οι ίδιοι.

    Δεύτερη παρατήρηση, το γελοιοδέστατον και σαχλότατον της ίδιας της "ποινής". Πρώτον επειδή αναφέρεται γενικώς σε τμήματα του "Σωματείου" (που δεν είναι 'σωματείο' αλλά Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος)τα οποία μπορεί να είναι το σκάκι κλπ, όπου η ΕΚΑΣΔΥΜ δεν έχει απολύτως καμιά δικαιοδοσία, και επίσης διότι ο κ.Ραπτόπουλος καθόλου δεν φημίζεται για την συνήθειά του να παρακολουθεί από εξέδρας αγώνες καλαθοσφαίρισης. Οπότε και 6 αιώνες αποκλεισμό να του επέβαλαν, το ίδιο θα του φαινόταν.

    Τρίτον και φαρμακερόν, η αξιοθρήνητη χρήση της Ελληνικής γλώσσας και του Συντακτικού της στο κείμενο της "ποινής", η οποία φανερώνει αφενός το ελεεινό πνευματικό και μορφωτικό επίπεδο των συντακτών και υπογραφόντων της, και αφετέρου την μικροψυχία των και την σπουδή για φασιστικό ρεβανσισμό.

    Σε κάθε περίπτωση οι παράγοντες της ΕΚΑΣΔΥΜ οφείλουν περισσότερο σεβασμό προς τα Σωματεία της, τα οποία είναι και ο λόγος ύπαρξής της. Για να μην αναφέρουμε και το αιματηρό εν μέσω κρίσεως χαράτσι που αυτά καταβάλλουν για να έχουν οι διαιτητές της ΕΚΑΣΔΥΜ τις παχυλές αμοιβούλες τους. Μήπως λέω ψέμματα;

    Νάναι πάντως καλά οι κύριοι Σαββίδης και Γκοβέδαρος, που θυσίασαν την προσωπική τους σοβαρότητα για να μας χαρίσουν στιγμές άφθονου γέλιου, που τόσο το έχουμε ανάγκη όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ Η ..ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΊΡΙΣΗ .

    ΑΡΙΣΤΕΛΕΙΚΟΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ; ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ..Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή