Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Επιμορφωτική Ημερίδα για τη Διδασκαλία και Μάθηση Φυσικών Επιστημών και Περιβάλλοντος στην Προσχολική και Δημοτική Εκπαίδευση


Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013, στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, από τις 8.30 πμ. ως 14.00 μμ., πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία Ημερίδα για τη Διδασκαλία και Μάθηση Φυσικών Επιστημών και Περιβάλλοντος στην Προσχολική και Δημοτική Εκπαίδευση, με θέμα:

"Η Διερεύνηση και οι Δραστηριότητες εκτός Σχολείου στο Νέο Πρόγραμμα Σπουδών"
την οποία παρακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί της 14ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Φλώρινας και της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Σχολικών Συμβούλων Φλώρινας.
Την ημερίδα διοργάνωσαν το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, η 14η Περιφέρεια Προσχολικής Αγωγής Φλώρινας και η 1η Εκπαιδευτική Περιφέρεια Σχολικών Συμβούλων Φλώρινας, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών Φλώρινας, το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας και τον Δήμο ΦΛώρινας.
Εισηγητές ήταν οι: Πέτρος Καριώτογλου, Καθηγητής Π.Τ.Ν. Φλώρινας,  Άννα Σπύρτου, Επίκουρη Καθηγήτρια Π.Τ.Δ.Ε. Φλώρινας,  Πηνελόπη Παπαδοπούλου, Λέκτορας Π.Τ.Ν. Φλώρινας,  Γεώργιος Μαλανδράκης, Λέκτορας Π.Τ.Δ.Ε. Φλώρινας και κ. Ιωάννης  Σούλιος, Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου