Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Κακά μαντάτα για την τηλεθέρμανση (video)


Απόλυτο “άδειασμα” στις μεγαλοστομίες του Ι.Βοσκόπουλου σχετικά με την τηλεθέρμανση ήταν οι δηλώσεις του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ι.Αντωνιάδη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου. Η εμπλοκή στην εκταμίευση του Τοπικού Πόρου λόγω της αντιδικίας Δήμων με Περιφέρεια στερεί από το Δήμο Φλώρινας τη δυνατότητα της ιδίας συμμετοχής(25 εκατ.€ ) στο κορυφαίας σημασίας έργο της τηλεθέρμανσης. Στο video που ακολουθεί ακούστε τη δήλωση του Ι.Αντωνιάδη…

16 σχόλια:

  1. Γιάννη,
    το τελευταίο διάστημα διάβασα δυο άρθρα Φλωρινιωτών στον τοπικό τύπο και στο florine@ , του κυρίου Πανίδη Θ. και του κυρίου Λιθοξοίδη Κ !
    Καλό θα ήταν να τα είχαν διαβάσει και οι υπεύθυνοι και αρμόδιοι! Όλο και κάτι θα κέρδιζαν!

    Εκπ/κός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε μια πολη που το επισημο κρατος την εγκαταλειπει,καποιοι οραματιζονται τηλεθερμανση..Αυτα μονο στη Φλωρινα γινονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάει κι αυτό, κακά μαντάτα στην ψιλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΟΣΚΕ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

      Διαγραφή
  4. όταν το καράβι βυθίζεται και σφίγγουν οι κώλοι, τα ποντίκια ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΩΤΑ!! Κατάλαβες Γιάννη (ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ)??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι είναι αυτοί που τον "ανέβασαν";...

      (ΟέΟ)!

      Διαγραφή
  5. Εδω κλεινουν πανεπιστημια,κλεινουν σχολεια,πηραν το τρενο,τη τραπεζα,θα κλεισουν το νοσοκομειο και θελετε και τηλεθερμανση.Για να ζεσταινει ποιον??Τους εναπομειναντες υπερηλικες η' τις αρκουδες??.Ας σοβαρευτειτε λοιπον και ας αντιμετωπισετε την εγκαταλειψη ως εχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνεχώς ακούμε αντικρουόμενες απόψεις.
    Την μια έχουμε σχολές την άλλη δεν έχουμε ,την μία θα μειωθούν οι μισθοί , την άλλη ότι θα υπάρξουν πχ κόκκινες γραμμές κ.ο.κ
    Το ίδιο και με την τηλεθέρμανση.
    Αυτο που έχει σημασία είναι το τελικό αποτέλεσμα και γι'αυτό καλά λέει ο λαός φάε μεγάλη μπουκιά ,αλλά κράτα μικρό καλάθι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγάλες μπουκιές φάγανε αλλά μάλλον δεν θα προλάβουν να τις....χωνέψουν. άρχισαν τα όργανα και θα βαρέσουν και προς τα εδώ πολύ σύντομα!!!

      Διαγραφή
  7. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ 800.000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ..ΧΡΥΣΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ;

      Διαγραφή
    2. NAI AΛΛΑ ΤΟ ΣΔΟΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.
      ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ.

      Διαγραφή
    3. o αυτοδιοικητικός δέν την γλυτώνει ούτε με ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ...προσοχή κυκλοφορούν @@@@@@@ κλεφτρόνια στην Φλώρινα και ψάχνουν τις νύχτες @@@@@@@@@@@@@@@@@

      Διαγραφή
  8. Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ?ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ?ΕΙΝΑΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ? ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΛΕΞΙΜΟ.ΑΜΑΝ ΠΙΑ.ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΑ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΡΕ Μ@@@@@@Σ ? ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΔΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ? ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ.. ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΔΕΛΕΑΖΟΥΝ? ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ? ΡΕ Μ@@@@@@Σ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ..ΨΕΚΑΖΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή