Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Βραβείο για το 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας


Ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας συγχαίρει τους μαθητές της Β’ τάξης για τη διάκριση που πέτυχαν με τη συμμετοχή τους σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό ζωγραφικής, στα πλαίσια project με τίτλο European Youth MuralsΟ διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία με συμμετοχές από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Το έργο του Β5 με τίτλο ‘Fire’, στο οποίο απεικόνισαν το έθιμο της χριστουγεννιάτικης φωτιάς της Φλώρινας, απέσπασε το 2ο βραβείο. Τα έργα θα περιοδεύσουν και θα φιλοξενηθούν σε σχολεία της Ε.Ε .
Για άλλη μια φορά το Δημόσιο Σχολείο απέδειξε ότι
αναδεικνύει το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των μαθητών, είναι ανοιχτό στην κοινωνία και προωθεί με πνεύμα ομαδικότητας δράσεις πολιτισμού και Ανθρωπισμού.

3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους καθηγητές τους, ιδιαίτερα στον καθηγητή των καλλιτεχνικών κ. Θωμά Ζωγράφο, και στην καθηγήτρια της αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας, κυρία Μαρία Παπαστεργίου, που, από όσο ξέρω, εμψύχωσαν και συντόνισαν τους μικρούς καλλιτέχνες.
    Όντως, το συκοφαντημένο Δημόσιο Σχολείο και οι συκοφαντημένοι (ειδικά στις μέρες μας)λειτουργοί του προωθούν τη συλλογικότητα,τη συνεργασία, τον πολιτισμό.
    ένας γονιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το Γ5 το εκανε οχι το Β5 δεν υπαρχει Β5

    ΑπάντησηΔιαγραφή