Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ξεκίνησαν στον "Αμύντα" οι εγγραφές για το CAMP


Το τμήμα χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου σε συνεργασία με την παιδική
κατασκήνωση Ελαιώνες,  διοργανώνει εβδομαδιαίο καλοκαιρινό camp,από 2-8 Αυγούστου, στην έδρα της κατασκήνωσης στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής.
Οι εγκαταστάσεις των Ελαιώνων είναι άρτια εξοπλισμένες, διαθέτουν έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, που εγγυάται την ψυχαγωγία και την ασφάλεια των παιδιών, δίνοντας τους παράλληλα την δυνατότητα μέσα απο την εν λόγω αθλητική διοργάνωση, να διευρύνουν τις κοινωνικές τους αρετές και την οξυδέρκεια τους.
Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν όλα τα παιδιά (εντός και εκτός συλλόγου) ηλικίας έως 16 ετών, και η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων λήγει την Παρασκευή 26 Ιουλίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες θα συνοδεύονται συνεχώς από τους προπονητές του Αμύντα , οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά από και προς την κατασκήνωση , καθώς και για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν κατά τη διαμονή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατασκήνωση των ΕΛΑΙΩΝΩΝ συμβουλευθείτε την αντίστοιχη  διαδικτυακή πύλη: http://www.eleonescamp.gr/
Πληροφορίες για το camp: Χρήστος Μογλενίδης 6947309086, Γιώργος Θεοχαρίδης 6979368081.
Με την ευκαιρία, η Επιτροπή Χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος που παρουσιάζουν οι γονείς, για την εγγραφή των παιδιών τους στα τμήματα του συλλόγου, σας ενημερώνει οτι μέσα στον Αύγουστο θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις, προκειμένου να καταρτιστούν άμεσα τα ηλικιακά τμήματα, για την εύρυθμη λειτουργία τους.
ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ -Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου