Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Drosopigirace 2013


Με τη Μάρω την αρκούδα και την παρέα της – όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία 3 έτη- να διατηρούν τα 14,4km της κυκλικής διαδρομής του Cross Country καθώς και όλο το bike park σε άριστη κατάσταση και με την ζεστή φιλοξενία των ντόπιων κατοίκων, το Drosopigirace είναι έτοιμο, για 3 συνεχόμενη χρονιά να υποδεχτεί τους αθλητές του mountain bike σε έναν ακόμα αγώνα υψηλών προδιαγραφών, απαιτήσεων αλλά και παροχών.
 Την Τρίτη 14 Μαΐου άνοιξε και επίσημα η
υπηρεσία ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής (bikedrosopigirace@gmail.com) των αθλητών για την αμεσότερη εξυπηρέτηση τωνενδιαφερομένων, ενώ το οριστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ανακοινωθεί στις αρχές
Ιουνίου.
 Με το entry fee να παραμένει στα 5€ και διατηρώντας τα υψηλά standards των προηγούμενων αγώνων οι διοργανωτές προσφέρουν δωρεάν camping στην περιοχή του αθλητικού κέντρου Δροσοπηγής.
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Δροσοπηγή περιμένει τους ποδηλάτες για έναν αγώνα mountain bike υψηλών προδιαγραφών και πολλά αλπικά χιλιόμετρα στο bike park.
Πληροφορίες για την διοργάνωση καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στο επίσημο site της διοργάνωσης www.sites.google.com/site/drosopigirace2011 και στο facebook
http://www.facebook.com/drosopigi.race

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου