Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Κλείσιμο ΕΡΤ - Ευθεία ΕΠΙΘΕΣΗ στη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ του ελληνικού λαού

Γράφει ο Τζώτζης Βασίλης

«.Ξέρω πως ποτέ δεν σημαδεύουνε στα πόδια. / Στο μυαλό είναι ο Στόχος / το νου σου ε;»
Κατερίνα Γώγου

Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που κλείνει την ΕΡΤ και μια σειρά Δημόσιους οργανισμούς αποτελεί την οικονομική πλευρά της επίθεσης που δέχεται ο ελληνικός λαός, το κομμάτι που αφορά το
ξεπούλημα - ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου κ εγκαταστάσεων.
Ο τρόπος που επιβλήθηκε αυτή η επιλογή, η φρασεολογία, ο εκβιασμός και το «μαύρο» που έπεσε στην εικόνα της τηλεόρασης, στο ενημερωτικό μέσο που μπαίνει βαθιά σε κάθε σπίτι, αποτελεί μια ιδεολογική επιλογή πρώτης γραμμής για την πολιτική των Μνημονίων Κυβέρνησης - Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ..
Το ΔΟΓΜΑ του ΣΟΚ, ως συνέχεια του «νόμου κ τάξης», των επιστρατεύσεων σε απεργίες που προκηρύχτηκαν (ΜΕΤΡΟ - Ναυτεργάτες), αλλά ακόμη και προληπτικά (Καθηγητές), αποτελεί προσπάθεια να ΜΠΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ σε κάθε ΣΚΕΨΗ για ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ με την εφαρμοζόμενη πολιτικήνα ΘΑΨΕΙ ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ αμφισβήτησης του δρόμου που ακολουθεί η τρικομματική.
Η ΓΚΑΣΤΕΡΙΚΗ υλοποίηση της απόφασης με τα ΜΑΤ να κινούνται και να ρίχνουν το σήμα του Κρατικού καναλιού, οι χυδαιότητες της DIGEAΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗΕΔΕΙΞΑΝ μέσα από τους ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΠΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ, πως ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ «δια πυρός και σιδήρου». Αυτό το μήνυμα - θέαμα επιχειρείται να «τρυπώσει» στη λαϊκή συνείδηση με δίαυλο την κρατική ραδιοσυχνότητα.
Αν αυτή η επίθεση περάσει «αμαχητί» θα έχει αποτελέσει μια γενική πρόβα για ακόμη μεγαλύτερους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣγια μια ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΟΒΟΥ κ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η λογική συνέχεια αυτής της τακτικής είναι «πως από τις 12 το βράδυ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ» ή «από τις 12 το βράδυ και μετά ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ οι ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ» κ.α. τέτοιου βεληνεκούς.

ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ & ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ η άλλη πλευρά του νομίσματος:
Δεν μπορεί να μην παρατηρηθεί πως η μόνη ΔΥΝΑΜΗ που στήριξε με ανακοίνωση την πρωτοφανή απόφαση της Κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ η Φασιστική - Ρατσιστική Χρυσή Αυγή.
Το ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ απόβρασμα υιοθετεί όλη τη χυδαιολογία της Κυβέρνησης για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, αναπαράγει πως για την κατάσταση στο Δημόσιο φταίνε οι εργαζόμενοι και ΟΧΙ οι προηγούμενες Κυβερνήσεις Ν.Δ. - Πα.Σο.Κ. και την ίδια ώρα έχει το ΘΡΑΣΟΣ να εμφανίζεται και ως αντισυστημική.

Η υπόθεση στα χέρια του ελληνικού λαού:
Το μαζικό κύμα συμπαράστασης που ξεδιπλώνεται καθημερινά σε όλη τη χώρα και με ποικίλες αγωνιστικές μορφές αποτελεί σημαντική ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ.
Ο ελληνικός λαός, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ με το βλέμμα στραμμένο «προς τα πάνω», περιμένοντας κινήσεις κορυφών. Έτσι και αλλιώς η στάση των κυβερνητικών συνεταίρων Πα.Σο.Κ. - Δημ.Αρ. αποτελεί ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΠΕΣΜΟ και αυτογελιοποίηση.
Τώρα και χωρίς καμιά καθυστέρηση πρέπει να γενικευτεί ο αγώνας ΟΧΙ ΑΠΛΑ για μια ΔΗΜΟΣΙΑ τηλεόραση, αλλά για το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής, με έναν αγώνα που θα απαντά με αποστομωτικό τρόπο σε κάθε μεγάλο κοινωνικό ζήτημα για το σύνολο της πορείας της χώρας. Εκεί θα σταθεί και η τηλεόραση που αξίζει στον ελληνικό λαό μακριά από την κλίνη του Προκρούστη της τηλεθέασης και του εμπορευματοποιημένου ακροάματος της μαζικής υποκουλτούρας.
Όσο για το νέο φορέα που θα φτιάξει η τρικομματική ο λόγος στον Μπ. Μπρέχτ:
«.Είδα το παλιό να πλησιάζει, μα ερχόταν σα νέο. Σερνόταν πάνω σε καινούργια δεκανίκια που κανένας δεν είχε ξαναδεί και βρομούσε νέες μυρωδιές σαπίλας που κανείς δεν είχε πριν ξαναμυρίσει.»

Τζώτζης Βασίλης

20 σχόλια:

  1. ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΤΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. Η ΕΡΤ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ 2.656 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΑ 24 ΑΤΟΜΑ ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΙΖΑΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΟΣΟ 180 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ BBC, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΩΤΕΡΑ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ 630 ΑΤΟΜΑ. ΚΑΝΑΛΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ, ΚΑΝΑΛΙ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα νούμερά σου είναι λάθος.

      Σε κάθε περίπτωση απολύσεων υπάρχουν αντιδράσεις. Όπως και κάποιους που λένε πως ήταν λαμόγια και τεμπέλιδες και καλά να πάθουν. Ότι πρόκειται για ανθρώπους, οικογένειες, παιδιά... ουδέν σχόλιο

      Στην περίπτωση της ερτ δεν πρόκειται μόνο για τους εργαζόμενους αλλά για την φίμωση της ενημέρωσης. Τα ΜΜΕ είναι η τέταρτη εξουσία. Αν η κοινή γνώμη διαμορφώνεται μόνο από τους παράνομους ιδιωτικούς σταθμούς καταλαβαίνεις που οδηγεί?

      Διαγραφή
    2. Αυτο που ξέχασε να πει ο πρωθυπουργούλης σου αγαπητέ 9:24 που εμφανώς εκνευρισμένος γράφεις με κεφαλαία είναι οτι ο ίδιος είναι υπεύθυνος για τους διορισμούς της ΕΡΤ. Δες τον ρόλο του κουμπάρου του Σαμαρά στην ΕΡΤ. Ψάξε να δείς τι έγινε εδω και ενα χρόνο που είναι στην εξουσία. Και ασε τις π@π@ριές για το bbc, ξεστραβώσου και δες πόσα άτομα απασχολεί πραγματικά..

      Διαγραφή
    3. ΠΑΡΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΕ,

      To μίσος θολώνει το μυαλό σου και δεν ξέρεις τι γράφεις. Χιλιάδες ανταποκριτές από τη μία και 630 άτομα του BBC από την άλλη δεν συμβιβάζονται σε μια πρόταση.

      Για την ακρίβεια των στοιχείων σου να μας παραθέσεις link που τα τεκμηριώνει. Μέχρι τότε μπορούμε να δούμε τι απασχολεί το BBC στο ίδιο το site του BBC: http://www.bbc.co.uk/annualreport/2012/exec/managingthebusiness/operations/staff/

      Σύμφωνα λοιπόν με το BBC το 2012 απασχολούσε Year end 2011/12 16,858 άτομα.

      Τράβα λοιπόν και κρύψου πίσω από την άθλια ανωνυμία σου και βρες μας ένα σοβαρότερο επιχείρημα.

      Διαγραφή
  2. Θερμά συγχαρητήρια στο Σαμαρά που πάει να βάλει τάξη χτυπώντας το εκτροφείο κηφήνων που είναι η ελλειμματική, ρουσφετολογική ΕΡΤ με τα έξη λογιστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά που ζεις εσύ? Το εκτροφείο κηφήνων φρόντησε ο ίδιος να το συμπληρώσει με 40 ακόμα παλικάρια μόλις πριν από 3 μήνες με μισθούς 3 φορές πιο πάνω από τον μέσο εργαζόμενο της ερτ.

      Επίσης την ωραία κοιμωμένη Σαλαγκούδη με 3.500 ευρώ το μήνα συν έξτρα για κάθε εκπομπή ποιος την έβαλε?

      Τον τέλειο κύριο Λιάτσο ποιος τον καρέκλωσε στην θέση του διευθυντή ειδήσεων?

      Την διοίκηση και τους συμβούλους για τους συμβούλους κτλ. ποιός τους διόρισε?

      Σκέψου λίγο καλύτερα. Δεν παιρνούσε η υπερβολική λογοκρισία, δεν χωρούσαν άλλα γαλάζια παιδιά, κτλ. και με την γνωστή και αποδοτική μέθοδο του διαίρει και βασίλευε μας οδηγούν σε μαζική καταστροφή.

      Διαγραφή
    2. H ΕΡΤ είναι πλεονασματική. Προσφέρει πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ στον Προυπολογισμό.

      Συγχέεις τους μισθούς που έπερναν οι συμβασιούχοι του Ρουσόπουλου το 2008 με το ενιαίο μισθολόγιο που έχουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ.

      Δεν είπε κανείς οτι δεν υπάρχουν κηφήνες στην ΕΡΤ, ο Κεδίκογλου πχ διόρισε 36 συμβούλους με μισθους 3-5.000 ευρώ και επέβαλε 18 στην ΕΤ3 όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της, για παράδειγμα.

      Διαγραφή
  3. Δεν έχω σωστή ενημέρωση για τη στάση της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ., αλλά διάβασα, σχετικά, σε διάφορες ιστοσελίδες, πως οι συγκεκριμένοι "διεθνείς" φορείς έχουν δηλώσει, ότι δεν ζήτησαν το κλείσιμο της ΕΡΤ. Σε μια τέτοια περίπτωση, το θέμα υποδηλώνει αυτοκέφαλη στροφή προς σκοτεινές και απαράδεκτες μεθοδεύσεις. Σ π ύ ρ ο ς Π α π ο υ τ σ ή ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπύρο,
    γνωριστήκαμε στη Φλώρινα στο καφενείο του Δέδε στην αγορά! Με ρώτησες αν γράφω κτλ, τηλεφώνησέ μου για να συζητήσουμε το θέμα της ΕΡΤ!
    Με διαβάζεις ανελλιπώς , είπες.
    Το θέμα είναι πράγματι πάρα πολύ σοβαρό είναι λάθος να μας αγγίζει μονο το οικον. σκέλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζώτζης Βασίλης
    Είναι συγκλονιστικό (στα 2 πρώτα σχόλια) πως στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ο κάθε κλάδος, το κάθε μέρος της κοινωνίας αναπαράγει την αρρωστημένη του πλευρά, το παράγωγο ΚΑΡΚΙΝΟΜΑ της πολιτικής ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, και αυτό το κάθε επι μέρους αρνητικό δίνει πάτημα στο κεντρικό σκηνικό να αναπαράγεται η αντιδραστική θεώρηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 'Ο,τι κι αν έχει συμβεί.
    Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι.
    Ανάγκες και αδυναμίες.

    Μα η Δημοκρατία...
    Η Δημοκρατία είναι
    Ελλάδα.

    Καταλαβαίνεις;
    Η Ανάσα στην Ελλάδα
    είναι η
    Δημοκρατία.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Θεόφιλε, δεν έκανα καμιά προσέγγιση στο σοβαρό θέμα της ΕΡΤ, με τις πολύπλευρες επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία. Απλώς ήθελα να επισημάνω τον ρόλο της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ. Στην Ελλάδα είναι καθιερωμένο, πλέον, να αποδίδονται όλα στους ξένους, ώστε να καλύπτονται οι δικές μας ευθύνες. Αυτό έχει σοβαρές αρνητικές συνέπειες και κρίνω αναγκαίο να επισημαίνεται, με σκοπό - αν κάποτε τα καταφέρουμε - να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας ανήκουν. Για την ΕΡΤ έχουν γραφτεί ατέλειωτες και τεκμηριωμένες απόψεις Τις δικές μου, αν έχεις διάθεση, μπορείς να τις διαβάσεις στο Facebook. Spyros Papoutsis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΡΤ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΗ ΞΑΝΑ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΛΕΙΣΗ Η ΣΦΥΚΟΦΩΛΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μηπως καποιοι στριμωχνονται τοσο πολυ γιατι κατι θελουν...πεστε το καθαρα, εμεις ειμασταν απο εξω και τωρα ηρθε η ωρα να τους τα ψαλουμε γιατι εμεις δε φταιμε για την καταντια της ΕΡΤ..Ποια Δημοκρατια, την καναμε στα μετρα μας και στην τσεπη μας.Η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε .Για τους βολεμενους φταιει ο γιαλος για τους μη φταιει η στραβωμαρα μας.ΦΤΟΥ ΣΑΣ που το ριξατε το καραβι στα βραχια, ΦΤΟΥ ΣΑΣ που βουλιαξατε την πατριδα μου και τωρα κανετε πως δε τρεχει και τιποτα σοβαρο .Τελος, για να σωθει αυτος ο τοπος πρεπει μερικοι να σαπισουν στη φυλακη και μερικοι να εξαφανιστουν απο το πολιτικο σκηνικο της Ελλαδας.Εχουμε αξιολογους, εξυπνους και αληθινους πατριωτες για να μπουν στο στιβο της πολιτικης. Δεν χρειαζομαστε τα ψιχουλα που μας μοιραζουν,χρειαζομαστε μυαλο και συνεση αυτη την ωρα.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για μουσικές ραδιόφωνα τηλεόραση και προπαγάνδα "ξεσηκώθηκαν" Για το ρημαδιό που έχει καταντήσει η χαράδρα...φραπεδογκλαμουριά και κνησμός των γεννητικών σας αδένων...καζίνο, οικοι ανοχής, στρατόπεδα , παραμεθόρειος μπέστε σκύλοι αλέστε, 600 μαγαζιά λουκέτο, συντάξεις λουκέτο,αγροτες λουκέτο, ορυχεία λουκέτο, φορτηγατζήδες λουκέτο, κλινικές λουκέτο,σε δημοτικά λουκέτο,στην θέρμανση λουκέτο, στο φαγητό λουκέτο, στο ΜΥΑΛΟ ΛΟΥΚΕΤΟ, ανεργοι λουκέτο, αγορά λουκέτο παρουσία κράτους λουκέτο ...αλλα για μουσικές, νταούλια, ραδιόφωνα τελεβιζιόν και πανηγυρια ξεσηκωθήκαν όλες οι ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ γιατί νιώθουν άβολα επι του ΚΑΝΑΠΕΩΣ...λουκέτο... ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΩΝ "ΘΑΥΜΑΤΩΝ"...φέρτε γύφτοι τους ζουρνάδες και αλλοδαποί τα κομπολόγια...λουκέτο και στου μυαλού μας τα ρολόγια...άρε τι σου κάνει το λουκέτο...και οι ψείρες ξεσηκώθηκαν γιατί δέν θα ξαναδούν και πάλι ΤΟ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ σας κοροιδα...λουκέτοοοοο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έμαθα ότι ήρθε ξανά στην χαράδρα ΈΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ...το έψαξα και το βρήκα στην κεντρική πλατεία στην λέσχη αξιωματικών ...ζώα δίποδα ..τσίτες, μαιδουδια, αρκουδια, πίθηκοι,κουνούπια έκαμναν τα ζωγκλερικά τους ..τόσο συνωστισμό ζώων δέν ξανάδα στην χαράδρα του ΛΟΥΚΕΤΟΥ...ρε σύ γκαρνταση απο το οφτσάρανι για φέρε τους δοκιμαστικούς σωλήνες ..το ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΡΧΙΣΕ...τα ζώα όλα σε παράταξη με μουσικάς συνχορδίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ήρθαν και οι φαντσέζοι και ψάχνουν ΤΟΝΟΥΣ ΓΙΔΙΣΙΟ ΚΑΜΠΙΣΙΟ να αρμέξουν.....και όλα τα μπέεεε στην σειρά βελάζαν...κάμπο με γελάδια ψάχνουν κατσίκια και γίδια...ΚΑΤΙ ΨΕΚΑΣΑΝ στην χαράδα...πλάκωσαν και τα κουνούπια του Κρόνου ..ΚΑΙ Ο ΚΝΗΣΜΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΩΝ ΕΦΕΜ ΤΩΝ ΒΡΑΧΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Μ Ε Σ Α Ι Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΑΞΕ ΧΑΠΙΑ ΒΟΥΝΙΣΙΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Η ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ!

      Διαγραφή
  13. εσενα λαζε βουνισιε, γιαυτο σε πληρωνουμε ολοι? για να γραφεις στο ιντερνετ σε ωρα που θα επρεπε να δουλευεις? νιωθεις αρκετα ασφαλης μαλλον στην θεσουλα σου γιαυτο ζητας να ψοφησει η κατσικα του γειτονα....τα εκανε σαλατα και ο φυρερ σας, τι να πεις κι εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1.33 έχεις μπερδέψει τον ναύτη με τον καντηλανάυτη .Λίγο προσοχή σε ποιούς γράφουμε και τι γράφουμε εκτός κι εάν θεωρείς το Φλωρινέα ...γραφείον ηθικής αποκαταστάσεως , λογοκρισίας η όπως τότε....ξέρεις εσύ και οι όμοιοι σου στο γνωστό καφενείο όπου συνωστίζεστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή