Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεχίζονται οι ευρωπαϊκές εμπειρίες για την ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα...

Συμμετέχοντας στο 2ο Διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία LG Bitola στη γειτονική πόλη. Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ συμμετείχε με ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2000-01 και είχε πολύ καλή παρουσία στον 3ο όμιλο της ηλικιακής αυτής κατηγορίας αφού με 2 νίκες και μία ισοπαλία προκρίθηκε ως πρώτος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από 4 χώρες ΠΓΔΜ, Σερβία, Κροατία και ο ΠΑΣ Φλώρινα με τον Ατρόμητο Πτολεμαϊδας από την Ελλάδα.
Στον 1ο αγώνα του ομίλου ο ΠΑΣ επικράτησε με σκορ 1-0 της ομάδας του NOVO LICICE από την πόλη των Σκοπίων όταν ο Λιάσος εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και με κοντινό σουτ έδωσε τη νίκη στον ΠΑΣ.
Στον 2ο αγώνα ο ΠΑΣ έμεινε πίσω στο σκορ στο 1ο λεπτό με αντίπαλο την ομάδα του NEGOTINO αλλά με δύο τέρματα του Αλούση ανέτρεψε το σκορ και επικράτησε με σκορ 2-1 ενώ στον 3ο αγώνα χρειαζόταν έναν βαθμό για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου με αντίπαλο την ομάδα EURO FOOTBALL από την Αχρίδα και κατάφερε με τον Λιάσο να ισοφαρίζει να πάρει το 1-1. Έτσι ως πρώτος πέρασε στον προημιτελικό της διοργάνωσης και αντιμετώπισε την Σερβική Fortuna Presevo. 
Στον προημιτελικό όμως στάθηκε άτυχος και έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά με μεγάλη πίεση και 3 δοκάρια 2 με τον Σελεμίδη και ένα με τον Κοκαρόπουλο δεν κατάφερε να σκοράρει αλλά ο Σελεμίδης κατάφερε να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης 5 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι αλλά ο ΠΑΣ στάθηκε άτυχος αφού το πέναλτι του Σελεμίδη αποκρούστηκε από τον Σέρβο τερματοφύλακα και τα εύστοχα χτυπήματα των Λιάσου και Τικταπανίδη Π. δεν έφταναν να δώσουν τη νίκη στην ομάδα μας. Οι παίχτες του ΠΑΣ αήττητοι στην κανονική διάρκεια σε όλο το τουρνουά αποχαιρέτισαν τη διοργάνωση με την υπόσχεση να επιστρέψουν του χρόνου να διεκδικήσουν μία καλύτερη θέση. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΚΟΥΣΙΑΣ, ΓΩΓΟΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΑΛΟΥΣΗΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Θ., ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Π., ΜΠΕΛΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΕΛΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου