Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Σκέψεις για τη Ναζιστική Χρυσή Αυγή

Γράφει ο  Βασίλης Τζώτζης

«Στην αρχή ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους.
Δεν ήμουν Εβραίος και δεν φώναξα.
Μετά ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές.
Δεν ήμουν κομμουνιστής και δεν φώναξα.

Έπειτα ήρθε η ώρα των σοσιαλδημοκρατών.
Δεν ανήκα σ' αυτό το κόμμα και δεν έβρισκα λόγο να διαμαρτυρηθώ.
Ακολούθησαν οι ομοφυλόφιλοι.
Ούτε κι αυτό σκέφτηκα ότι με αφορούσε.
Στο τέλος ήρθε η σειρά των τσιγγάνων.
Ούτε και τότε βρήκα λόγια για να εκφράσω την αντίθεσή μου.
Ο επόμενος στη σειρά ήμουν εγώ.
Αλλά δεν υπήρχε κανείς για να φωνάξει»
Μάρτιν Νίμελερ ιερέας
από την πείρα της Ναζιστικής Γερμανίας

Αυτές τις ημέρες η επικαιρότητα κατακλύζεται από τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής.
Το πολιτικά παράδοξο
Έχει ενδιαφέρον πως ο κατασταλτικός μηχανισμός ,ο οποίος , υπήρξε η κοιτίδα μέσα στην οποία εκκολάφθηκαν, στρέφεται σήμερα εναντίον τους.
Η κυρίαρχη εφαρμοζόμενη πολιτική που τους έστρωσε το δρόμο για να χύσουν το ρατσιστικό & φασιστικό τους δηλητήριο ύψωσε τα αντιφασιστικά της λάβαρα.
Τα ΜΜΕ που με την ανοχή και την προβολή τους τους έφεραν στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό σήμερα τους «βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα»,

Γιατί όλα αυτά τώρα;
Βασικοί παράγοντες που οδήγησαν στο «μάζεμα» των ναζιστικών αποβρασμάτων αποτελούν:
  • Η σχετική ΥΦΕΣΗ στο μέτωπο της ΣΥΡΙΑΣ και η απομάκρυνση του ενδεχομένου ενεργής συμμετοχής του ελληνικού κράτους σε έναν πόλεμο στη νοτιοανατολική Μεσόγειο.
  • Η προσπάθεια αναμόρφωσης - αναπαλαίωσης του πολιτικού σκηνικού, με την απαράδεκτη θεωρία των δύο άκρων, με την αξιωματική αντιπολίτευση να εντάσσεται ανερυθρίαστα σε ένα από αυτά. Οι δηλώσεις Σαμαρά για το «άλλο άκρο» που θέλει να βγάλει τη χώρα από ΝΑΤΟ & Ε.Ε. είναι χαρακτηριστικές.
  • Η φανερή αλλαγή στη διάθεση του ελληνικού δημοκρατικού λαού μετά τη δολοφονία Φύσσα και η μαζική συμμετοχή στα αντιφασιστικά συλλαλητήρια.


Για το ρεζίλεμα Κράτους & Κυβέρνησης με τις απελευθερώσεις Κασιδιάρη κλπ
Η διείσδυση της συμμορίας στην Αστυνομία, ΕΥΠ κτλ καθώς και η πολιτική ανεπάρκεια να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΝΑΖΙ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ αποδεικνύουν περίτρανα πως «νομικές» - δικαστικές - γραφειοκρατικές μέθοδες πάλης ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο ΦΑΣΙΣΜΟ, ΔΕΝ μπορούν να δώσουν ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ.
Όποιος περιμένει να αφοπλιστεί η δολοφονική ορδή από την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να ξέρει πως ότι τους αφαιρέσει το αστικό κράτος ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ, θα τους το δώσει διπλό κ τρίδιπλο με το ΑΛΛΟ.

Ενίσχυση της αστικής Δημοκρατίας για αποτροπή της φασιστικής απειλής;
Η ουτοπία και η αυταπάτη πάνε μαζί, ο ναζιστικός βόθρος αξιοποιεί την παρακμή των αστικών δημοκρατικών θεσμών που ΤΣΑΚΙΣΑΝ τα λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες. Η επιλογή του ως μορφή άσκησης εξουσίας συμπληρώνει το ρόλο των «δημοκρατικών» θεσμών και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η «Χρυσή Αυγή» ερεθίζει τα σύνδρομα περί νομιμότητας, ακόμη και το ΡΑΤΣΙΣΜΟ της τον λανσάρει με δόσεις νομιμότητας απέναντι στους παράνομους μετανάστες, στους παράνομους μικροπωλητές, στις παράνομες φοροδιαφυγές.
Η ναζιστική ορδή αξιοποιείται ως όχημα για να ορκιστούν άπαντες στη Δημοκρατία των Μνημονίων, των ανέργων και των αυτοκτονιών. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ: NO PASARAN

ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΔΕΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ:
Το πιο επικίνδυνο από τη δράση της «Χρυσής Αυγής» είναι ότι έχει ενοποιήσει πολιτικά, στο κεντρικό κοινωνικό κ πολιτικό σκηνικό ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ Κ ΣΑΠΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
Όλα αυτά υπήρχαν στα τρίσβαθα της κάθε καταπιεσμένης προσωπικότητας, ΕΜΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, σήμερα έρχονται στην ημερήσια διάταξη μαζί με την πίεση της Καπιταλιστικής Κρίσης δίνοντας το προφίλ του σημερινού ΝΑΖΙΣΤΗ.

Υστερογραφικά:
Κλείνοντας αυτό το κείμενο αντί για ένα κλασικό κάλεσμα σε αγώνα ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ένα λινκ που αξίζει να δει κανείς.

Βασίλης Τζώτζης

Φλώρινα 07-10-2013

17 σχόλια:

  1. Βασίλη, δεν έχω κάτι να προσθέσω η να συζητήσω πάνω σε αυτά που γράφεις. Ωραίος. Απλά σχολιάζω για να πω ότι συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MEXΡΙ ΚΟΣΜΙΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣ, ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.
      ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑΥΠΗΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΙ. ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.
      ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΚΡΥΒΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΛΑΒΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ.
      ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
      ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ.
      ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

      ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙΙΙΙΙ

      Διαγραφή
  2. ΜΙΛΑ ΜΑΣ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
      ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΓΟΝΙΜΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ.
      ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ

      Διαγραφή
  4. Βασιλη Θερμα συγχαρητηρια.Εχεις θαρρος και σχολιαζεις επωνυμα.Εμεις οι Φλωρινιωτες δεν εχουμε αποδεσμευθει απο τα μετεμφυλιακα συνδρομα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑ.
    ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΛΑΚΗ.... ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΜΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MΙΛΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΕΠΙ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ..\

    ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ¨ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ Δ Ε Ξ Ι Ε Σ ΤΖΕΠΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΟΥΝΤΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο τους αριστερούς σαν και σένα τους Πασόκους και τους προδότες της Δεξιάς υποφέρει αυτή η χώρα!!! Μόνο ο εθνικισμός είναι η λύση και αυτό επιτέλους άρχισε να το καταλαβαίνει ο λαός. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσουμε από τους κλέφτες και οι τεμπέληδες αριστεροί σιγά σιγά να αρχίσουν να δουλεύουν και όχι να φιλοσοφούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ. ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ.
    ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ.
    ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ.
    ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.... ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ.
    Αφήγηση του Ιβάν Ρεμπρώφ διάσημου Ρώσου βαρύτονου για την Σταλινική Ρωσσία το 1950 με 3.000.000 νεκρούς και 5.500.000 εξόριστους στην Σιβηρία. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΥ ΣΤΑΛΙΝ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΩΝ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΕΝΕΚΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
  10. "πολύ ωραίο" το άρθρο μίλησε μας τώρα και για την λαική "δημοκρατία" του ΧΟΤΖΑ που τυρανούσε γενεές γενεών Αλβανών προλεταριάτων και για τις "παραδεισένιες" φυλακές όπου περνούσαν "υπέροχα" οι αντιφρονούντες του "δημοκρατικού" Καθεστώτος Χότζα και Αλία...Εσάς του κουμουνιστές πρέπει να σας δώσουν μαθήματα όχι οι εθνικιστές όχι οι φασίστες όχι οι χρυσαυγίτες όχι οι βασιλόφρονες όχι οι γερμανοτσολιάδες όχι οι ταγματασφαλήτες αλλα οι ίδιοι οι Αλβανοί μετανάστες που ¨πέρναγαν "υπέροχα" στην λαική "δημοκρατία¨" του Χότζα Σκάβαν ολιμερίς στα τσιφλίκια του Χότζα με το όπλο στο κεφάλι για ένα ..κουπόνι γαλέτα για ένα μπουκάλι γάλα για μία κονσέρβα κασέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥ Κ.Λ.Π.Κ.Λ.Π. ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ. ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ. ΚAΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μίλησε μας και για την λαική ""δημοκρατία"" της βόρειας κορέας , για τις μαζικές εκτελέσεις του πληθυσμού, για τις λαικοδημοκρατικές φυλακές κολαστήρια αντιφρονούντων, για την πείνα και γεννοκτονία των βορειοκορεατών , για τις επι τόπου εκτελέσεις δημοκρατικών πολιτών της λαικής "δημοκρατίας" στην βόρειο κορέα...μίλησε μας για το καθεστώς τρομοκρατίας των εξαθλιωμένων βορειοκορεατών, για την δημοκρατική απομόμωση τους απο τον υπόλοιπο κόσμο, για τις γενοκτονίες που διέπραξαν οι δημοκρατικοι στρατοί των ερυθρών χμέρ...μίλησε μας διψάμε για γνώση τι εστι λαικη κομουνιστική-σοσιαλιστική σταλινικου τύπου "δημοκρατία" όπως στην βόρεια Κορέα ...διψάμε για η γνώση να μάθουμε πώς είναι...
    υγ
    κύριε Τζώτζη Βασίλη μία ερώτηση κρίσεως

    εάν κάποιος σου υποβάλει αγωγή για τον επιθετικό χαρακτηρισμό Ναζιστική Γερμανία-Ναζί δολοφόνοι -ναζιστικός βόθρος-κλπ και σε σέρνει στα δικαστήρια τι άποψη θα είχες ;;;;

    στην αρχή κυνηγούσαν τους χρυσαύγίτες
    μετά τους συριζαυγίτες
    μετά τους εξτρεμιστές της αριστεράς
    μετά τους αναρχικους
    μετά όλους μα όλους του δημοκράτες η σοσιαλιστές που διαφωνούσαν
    μετά όλους όσους είχαν αντίθετη άποψη με το ΣΥΣΤΗΜΑ
    μετά ΚΥΝΉΓΗΣΑΝ κι .....εσένα

    τι άποψη θα είχες για όλη αυτή την ιστορία;;;;

    Η Αρχή έγινε για ...σκέψου και πρόσεχε .Μήν λες μεγάλες κουβέντες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ποιότητα μιας Δημοκρατίας κρίνεται από τον βαθμό ανοχής της στην αντίθετη άποψη. Οι ιδέες -όποιες και αν είναι- δεν διώκονται. Δημοκρατία πάντως σίγουρα δεν είναι οι στρατιές των ανέργων, η φτώχεια και τα σκυμμένα κεφάλια των Ελλήνων. Στις Δημοκρατίες κυβερνά ο λαός δια των εκπροσώπων του και όχι οι Τρόϊκες και τα φερέφονά τους. Στις Δημοκρατίες δεν αυτοκτονούν οι πολίτες αλλά οι πολιτικοί για το χάος που δημιούργησαν! Πως μπορούν και κοιμούνται ήσυχοι οι Σαμαράς και Βενιζέλος με τόσο αίμα στα χέρια τους; Πολύ περισσότερο πως μπορούν και αυτοαποκαλούνται Δημοκράτες; Κάθε ένας από τους 4.000 νεκρούς συμπατριώτες μας που αυτοκτόνησαν ας γίνει εφιάλτης για τους τυράνους. Ας θυμηθούμε και κάτι .... Οι μοίρα των τυράνων είναι να καταλήγουν στις φυλακές που οι ίδιοι έκτισαν για τους αντιπάλους τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή