Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Τι δεν καταλαβαίνετε?

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, πολιτικά (και όχι μόνο...) εκτεθειμένοι βρίσκονται και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Βοσκόπουλου που «σύρθηκαν» στην υπερψήφιση της παράνομης απόφασης για τη μετακίνηση της Ζέτας Ρίζου από την ΑΝ.ΦΛΩ στο Δήμο. Τα ψέματα τέλειωσαν τόσο για τον εισηγητή της απαράδεκτης αυτής απόφασης Θ.Καραγκιοζίδη, όσο και για τους Ν.Αλεξιάδη, Α.Αριστείδου, Ν.Ευαγγέλου, Α.Ζαέκη, Μ.Καρακόλη, Σπ.Κρομμύδα, Α.Λαζαρίδου, Δ.Λουκά, Π.Μαβίδη, Χ.Μπαρδάκα και Α.Σίπκα που υπερψήφισαν την πρόταση. 'Hρθε η ώρα της κρίσης για
όλους αυτούς είτε συνεχίζουν, μετά από 2 αρνητικές αποφάσεις, να στηρίζουν και να καλύπτουν τον Ι.Βοσκόπουλο στην παράνομη αυτή απόφαση είτε διαφοροποιούνται και επιτέλους αντιλαμβάνονται την έννοια της νομιμότητας. 

8 σχόλια:

  1. όταν θα καταλάβουν θα είναι πάρα πολύ αργά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΗΛΑΔΗ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για τους αποντες και για τους απόντες.Και αυτοί με τον τροπο τους συνεισφέραν. Ε ρε γλεντια που θα γίνουν!!! Γατακια μετράτε μέρες ακόμα, περίπου 100 και το λουρί της μάνας.Προτείνω πριν αναλάβει ο νέος δήμαρχος να μπουν ορκωτοι λογιστές πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝΝΝ ΝΑ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κόσμος θέλει εκλογικό συνδυασμό απέναντι με θέσεις.
    Να πάνε οι μισοί δημοτικοί σύμβουλοι με άλλον.
    Ο βοσκός είναι γνωστός ποιός είναι οι άλλοι τί κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι λεγάμενοι θα πρέπει να ντρέπονται αν φυσικά διαθέτουν έστω και ίχνη τσίπας! Η κάλυψη που παρέχουν στο δήμαρχο συνιστά την απόλυτη ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει να κλάψουν μανούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξέρεις, δεν είναι κάτι σοβαρό, κάναμε ένα λάθος και τι έγινε!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξέρεις βρε Έλληνα, ότι αυτά τα λάθη πληρώνονται και μάλιστα ακριβά! Δεν θα είστε υποψηφιοι! Γι αυτό τρέχετε με 200 προς τον πρόεδρο @@@@! Ε ρε τι σας περιμένει!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ; ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΕΤΑ; ΟΛΗ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή