Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Θ. Καρυπίδης: Συνεχίζω τον αγώνα

Μαζί θα δώσουμε την απάντηση στις επερχόμενες εκλογές, που η σημασία τους ξεπερνά πλέον τα όρια της περιφέρειάς μας.
Οι εκλογές αυτές θα αποτελέσουν μια πραγματική καταδίκη στην κυβέρνηση των μνημονίων και της υποτέλειας και την απαρχή μιας νέας ελπιδοφόρας πορείας. Θα απαντήσουν με τον πιο
απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο πως οι Δυτικομακεδόνες δεν είμαστε διαθέσιμοι να χαρίσουμε τον τόπο μας σε κανέναν.
Με δεδομένη και κάθετη την αντίθεσή μας στον αντισημιτισμό και στον φασισμό αντιστεκόμαστε στην αδηφάγα επικοινωνιακή ανθρωποφαγία. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, τα χαλκεία δεν μας τρομάζουν.
Οι ανοίκειες επιθέσεις τους όχι μόνο δε μας λυγίζουν, αλλά ούτε και είναι σε θέση να μας πλήξουν.
Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες επιθέσεις τους.
Συνεχίζουμε ανένδοτοι και αταλάντευτοι.
Δεν πτοούμαστε και πάμε πιο αποφασιστικά με πίστη στις Δημοκρατικές Αρχές και Αξίες μας. Ενάντια σε κάθε είδουςεθνικιστικού-ρατσιστικού εκφοβισμού, απ’ όπου κι αν αυτός προέρχεται.
Καλούμε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, ανεξαρτήτως πολιτικών «χρωμάτων», να συστρατευτούμε στον κοινό αγώνα, ώστε το ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας να βαδίσει στο δρόμο της διαφάνειας, της δημοκρατίας, της υπεράσπισης του δημόσιου πλούτου και της παραγωγικής ανασυγκρότησης. 
Θόδωρος Καρυπίδης
Υποψήφιος Περιφερειάρχης
Δυτικής Μακεδονίας.

5 σχόλια:

  1. προχωρα μπροστα και μην λυγηζεις,,,, ειναι η ποιο μεγαλη ευκαιρια να τους πουμε ολοι μαζι ενα μεγαλο O X I ,,,σ αυτους που μεσα απο την δηθεν δημοκρατια προαγουν τον φασισμο και την υποδουλωση στα ξενα συμφεροντα!!!!!OΛΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τοπικές κοινωνίες είναι έτοιμες να γράψουν ιστορία με μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα που παίρνει δύναμη από αυτές και θα λογοδοτεί μόνο σε αυτές..Εμείς ξέρουμε ποίος είσαι.Καλό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο πλευρό σου αυτή τη φορά θα είναι περισσότεροι Συριζαίοι,από ότι με την προγενέστερη στήριξη του κόμματος.
    Ακόμη και αν δεν βγείς την πρώτη Κυριακή η δεύτερη είναι δική σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΆΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΛΠΊΔΑ ΤΟΥ ΣΎΡΙΖΑ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΛΑΜΒΆΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΤΩΡΑ. Ι Ο ΚΆΘΕ ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ .ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΣΟΥ .ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ 2%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kαλη επιτυχία ,τώρα θα σε ψηφίσω και εγώ που δεν εχω καμιά σχέση με τον σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή